Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Majapahit

Jalan Tunjungan No.65 - East Java, Surabaya Center, Surabaya, Indonesië 60275 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Mandarin Oriental Majapahit Hotel
Hotel Majapahit Surabaya - Entree Hotel Majapahit Surabaya - Hotel exterieur Hotel Majapahit Surabaya - Lobby Hotel Majapahit Surabaya - Gastenkamer Hotel Majapahit Surabaya - Badkamer Hotel Majapahit Surabaya - Gastenkamer Hotel Majapahit Surabaya - Gastenkamer Hotel Majapahit Surabaya - Suite Hotel Majapahit Surabaya - Suite Hotel Majapahit Surabaya - Suite Hotel Majapahit Surabaya - Suite Hotel Majapahit Surabaya - Suite Hotel Majapahit Surabaya - Suite Hotel Majapahit Surabaya - Restaurant Hotel Majapahit Surabaya - Restaurant Hotel Majapahit Surabaya - Winkels
Hotel Majapahit Surabaya - Executive Lounge Hotel Majapahit Surabaya - Bar/Lounge Hotel Majapahit Surabaya - Koffiehuis/Café Hotel Majapahit Surabaya - Balzaal Hotel Majapahit Surabaya - Balzaal Hotel Majapahit Surabaya - Vergaderruimte Hotel Majapahit Surabaya - Faciliteiten Hotel Majapahit Surabaya - Eten en drinken Hotel Majapahit Surabaya - Spa Hotel Majapahit Surabaya - Spa Hotel Majapahit Surabaya - Fitnessruimte Hotel Majapahit Surabaya - Zwembad
Gebied: Surabaya Center Aantal kamers: 143
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
8,7
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
9,0
Ontbijt/maaltijden
8,2
Alle beoordelingen (988)
Sorteer op:
Karin W. (Echt)paren Netherlands, 9 augustus 2013
historisch hotel

rustig, mooie tuin en historisch
7,7
Prima Standaard kamer rook muf, upgrade genomen: prima! Vlak bij grote en moderne shoppingmall
Rapporteer deze beoordeling
Reinder H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 22 juli 2013
Mooi oud koloniaal hotel met geweldige tuin!

Koloniaal, Tuin, Grote kamers
8,3
Heerlijk verblijf gehad. Zeker een aanrader voor wie even in Surubaya is. Mooi, oud, koloniaal hotel, waar je nog duidelijk de Nederlandse stijl in terug ziet! Goede restaurants en een gezellige bar! Komen hier zeker terug!
Rapporteer deze beoordeling
Ilona F. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 5 juli 2013
een bijzondere ervaring

goed personeel, prachtig koloniaal hotel, historisch
9,3
Een mooi oud hotel uit de koloniale tijd. Geweldig onderhouden, oude stijl behouden. Heel bijzonder
Rapporteer deze beoordeling
Hendrik T. (Echt)paren Netherlands, 1 juni 2013
fantastisch standaard kamer mega groot

de entourage het geheel zag er prachtig uit, daarbij fantastisch behulpzaam personeel. en een prachtige kamer.
10
een fantastische ervaring. je waant je in de koloniale tijd.
Rapporteer deze beoordeling
Marie A. (Echt)paren Netherlands, 9 februari 2013
Prachtig hotel in hectische stad

Prachtige kamers, mooi zwembad, geweldig ontbijtbuffet
8,3
Heerlijk hotel om te verblijven. Mooie tuinen, lekker zwembad. Je waant je in vroegere, koloniale, tijden. De bediening is soms op het overdrevene af behulpzaam. Heerlijk ontbijtbuffet. Minpuntje was dat we rond 12 uur arriveerden en zgn nog niet op onze kamer konden, maar dat we met een upgrade wel meteen in een kamer konden. Na twee keer aandringen van de receptioniste hebben we dat maar gedaan. kamer was echt schitterend, maar er stonden heel veel kamers leeg en dus gewoon gereed, dus wij hadden toch het gevoel een beetje 'getild' te zijn. Maar voor Surabaya zeker een aanrader, omdat je het aangename gevoel niet echt uit de stad zelf kunt halen!
Rapporteer deze beoordeling
Gerrit M. (Echt)paren Netherlands, 25 oktober 2012
Prachtig hotel, maar glijdt af naar oude roem

Fantastische Spa
8
Prachtig hotel met indrukwekkende historie (hier werd de onafhankelijkheid van indonesie uitgeroepen op 10 nov 1945) en mooi gelegen in het centrum. De Spa behandelingen zijn erg goed en betaalbaar. Onze suite rook wel muf door beperkte ventilatie en tapijten. Geen aanrader voor mensen, die daar niet tegenkunnen. Het is een schitterend koloniaal hotel met een prachtige tropische tuin, maar glijdt af richting vergane glorie.
Rapporteer deze beoordeling
Teddy B. Groepen Netherlands, 25 september 2012
luxe hotel met koloniale sfeer

goede service en luxe inrichting kamers
8,7
Een zeer aangename verblijfplaats gekenmerkt door goede service, luxe kamers (wij hadden voor een schappelijke prijs een upgrade), een goed restaurant dat voor onze begrippen niet erg duur is (neem gerust de kleine porties, want die zijn groot genoeg) en ook goede spa/welness afdeling. Dit alles een luxe, kolonie sfeer en mooie binnenplaatsen met veel groen.
Rapporteer deze beoordeling
Len V. Groepen Netherlands, 10 september 2012
Redelijk goedkoop maar weinig soeps

Lage prijs en mooi eiland
4,3
De locatie biedt weinig comfort. De douche is koud en in de badkamer zitten geen ramen. Hierdoor kon er een schorpioen naar binnen komen waardoor ik ben gebeten / gestoken. Erg schrikken en pijnlijk. De klamboe sluit niet en de airconditioning deed het niet. Op de ober na was het personeel (eigenaresse) ook niet erg vriendelijk. Gili Meno is een mooi en rustgevend eiland maar de volgende keer kiezen wij voor een andere accommodatie.
Rapporteer deze beoordeling
Ellen V. Groepen Netherlands, 12 augustus 2012
Prima hotel

Je wordt op je wenken bedient echt mooihotel
9,3
surabaya is niet zo veel aan, maar dit hotel is echt luxe en heerlijk om op doorreis even te ontspannen
Rapporteer deze beoordeling
Paul I. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 1 augustus 2012
Fantastisch historisch hotel in de binnenstad

gelegen in de binnenstad op loopafstand van zeer grote winkelmall met erg veel restaurants. Restaurant van het hotel is prima. Service is zoals het hoort bij dit soort hotels: meer dan uitstekend! Ook veel historie in het gebouw. Kamers waren uitstekend, heel schoon, prachtig sanitair en uitstekende bedden!
10
Kamers waren zeer ruim met perfect werkende stille airco. Sanitair is geweldig mooi en werkt zeer goed. Bedden en kussens waren uitstekend. Dit hotel heeft een zeer hoge standaard. De tuinen waren mooi aangelegd. Het dinerbuffet dat in de tuin werd gegeven was voordelig geprijsd. Het zwembad was ook prima schoon. Kortom, fantastisch hotel met historische waarde.
Winkel tip: Shoppen is goed te doen in eeen mall op Tunjungan, dat op loopafstand is gelegen.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Majapahit SurabayaHotel Majapahit Surabaya - EntreeHotel Majapahit Surabaya - Hotel exterieurHotel Majapahit Surabaya - LobbyHotel Majapahit Surabaya - GastenkamerHotel Majapahit Surabaya - BadkamerHotel Majapahit Surabaya - GastenkamerHotel Majapahit Surabaya - GastenkamerHotel Majapahit Surabaya - SuiteHotel Majapahit Surabaya - SuiteHotel Majapahit Surabaya - SuiteHotel Majapahit Surabaya - SuiteHotel Majapahit Surabaya - SuiteHotel Majapahit Surabaya - SuiteHotel Majapahit Surabaya - RestaurantHotel Majapahit Surabaya - RestaurantHotel Majapahit Surabaya - WinkelsHotel Majapahit Surabaya - Executive LoungeHotel Majapahit Surabaya - Bar/LoungeHotel Majapahit Surabaya - Koffiehuis/CaféHotel Majapahit Surabaya - BalzaalHotel Majapahit Surabaya - BalzaalHotel Majapahit Surabaya - VergaderruimteHotel Majapahit Surabaya - FaciliteitenHotel Majapahit Surabaya - Eten en drinkenHotel Majapahit Surabaya - SpaHotel Majapahit Surabaya - SpaHotel Majapahit Surabaya - FitnessruimteHotel Majapahit Surabaya - ZwembadHotel Majapahit Surabaya - BadkamerHotel Majapahit Surabaya - SuiteHotel Majapahit Surabaya - SuiteHotel Majapahit Surabaya - Suite


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A02