Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Majapahit

65, Jalan Tunjungan, Surabaya - East Java, Surabaya Center, Surabaya, Indonesië 60275

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,8

uit 1028 beoordelingen

38 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
8,8
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
9,0
Ontbijt/maaltijden
8,2
Alle beoordelingen (1028)
Sorteer op:
Alexander V. Individuele reizigers Netherlands, 17 mei 2014
Prima

Keurig en een oase van rust
9
Edward B. (Echt)paren Netherlands, 3 april 2014
Naar verwachting practige hotel in klassieke stijl

Ligging goed ontbijt goede kwaliteitsprijs verhouding
8,7
Goed
Karin W. (Echt)paren Netherlands, 9 augustus 2013
historisch hotel

rustig, mooie tuin en historisch
7,7
Prima Standaard kamer rook muf, upgrade genomen: prima! Vlak bij grote en moderne shoppingmall
Reinder H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 22 juli 2013
Mooi oud koloniaal hotel met geweldige tuin!

Koloniaal, Tuin, Grote kamers
8,3
Heerlijk verblijf gehad. Zeker een aanrader voor wie even in Surubaya is. Mooi, oud, koloniaal hotel, waar je nog duidelijk de Nederlandse stijl in terug ziet! Goede restaurants en een gezellige bar! Komen hier zeker terug!
Ilona F. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 5 juli 2013
een bijzondere ervaring

goed personeel, prachtig koloniaal hotel, historisch
9,3
Een mooi oud hotel uit de koloniale tijd. Geweldig onderhouden, oude stijl behouden. Heel bijzonder
Hendrik T. (Echt)paren Netherlands, 1 juni 2013
fantastisch standaard kamer mega groot

de entourage het geheel zag er prachtig uit, daarbij fantastisch behulpzaam personeel. en een prachtige kamer.
10
een fantastische ervaring. je waant je in de koloniale tijd.
Marie A. (Echt)paren Netherlands, 9 februari 2013
Prachtig hotel in hectische stad

Prachtige kamers, mooi zwembad, geweldig ontbijtbuffet
8,3
Heerlijk hotel om te verblijven. Mooie tuinen, lekker zwembad. Je waant je in vroegere, koloniale, tijden. De bediening is soms op het overdrevene af behulpzaam. Heerlijk ontbijtbuffet. Minpuntje was dat we rond 12 uur arriveerden en zgn nog niet op onze kamer konden, maar dat we met een upgrade wel meteen in een kamer konden. Na twee keer aandringen van de receptioniste hebben we dat maar gedaan. kamer was echt schitterend, maar er stonden heel veel kamers leeg en dus gewoon gereed, dus wij hadden toch het gevoel een beetje 'getild' te zijn. Maar voor Surabaya zeker een aanrader, omdat je het aangename gevoel niet echt uit de stad zelf kunt halen!
Gerrit M. (Echt)paren Netherlands, 25 oktober 2012
Prachtig hotel, maar glijdt af naar oude roem

Fantastische Spa
8
Prachtig hotel met indrukwekkende historie (hier werd de onafhankelijkheid van indonesie uitgeroepen op 10 nov 1945) en mooi gelegen in het centrum. De Spa behandelingen zijn erg goed en betaalbaar. Onze suite rook wel muf door beperkte ventilatie en tapijten. Geen aanrader voor mensen, die daar niet tegenkunnen. Het is een schitterend koloniaal hotel met een prachtige tropische tuin, maar glijdt af richting vergane glorie.
Teddy B. Groepen Netherlands, 25 september 2012
luxe hotel met koloniale sfeer

goede service en luxe inrichting kamers
8,7
Een zeer aangename verblijfplaats gekenmerkt door goede service, luxe kamers (wij hadden voor een schappelijke prijs een upgrade), een goed restaurant dat voor onze begrippen niet erg duur is (neem gerust de kleine porties, want die zijn groot genoeg) en ook goede spa/welness afdeling. Dit alles een luxe, kolonie sfeer en mooie binnenplaatsen met veel groen.
Len V. Groepen Netherlands, 10 september 2012
Redelijk goedkoop maar weinig soeps

Lage prijs en mooi eiland
4,3
De locatie biedt weinig comfort. De douche is koud en in de badkamer zitten geen ramen. Hierdoor kon er een schorpioen naar binnen komen waardoor ik ben gebeten / gestoken. Erg schrikken en pijnlijk. De klamboe sluit niet en de airconditioning deed het niet. Op de ober na was het personeel (eigenaresse) ook niet erg vriendelijk. Gili Meno is een mooi en rustgevend eiland maar de volgende keer kiezen wij voor een andere accommodatie.
Vorige pagina 11 - 20 van 38 beoordelingen Volgende pagina
Hotel Majapahit SurabayaHotel Majapahit Surabaya - EntreeHotel Majapahit Surabaya - Hotel exterieurHotel Majapahit Surabaya - LobbyHotel Majapahit Surabaya - GastenkamerHotel Majapahit Surabaya - BadkamerHotel Majapahit Surabaya - GastenkamerHotel Majapahit Surabaya - GastenkamerHotel Majapahit Surabaya - SuiteHotel Majapahit Surabaya - SuiteHotel Majapahit Surabaya - SuiteHotel Majapahit Surabaya - SuiteHotel Majapahit Surabaya - SuiteHotel Majapahit Surabaya - SuiteHotel Majapahit Surabaya - RestaurantHotel Majapahit Surabaya - RestaurantHotel Majapahit Surabaya - WinkelsHotel Majapahit Surabaya - Executive LoungeHotel Majapahit Surabaya - Bar/LoungeHotel Majapahit Surabaya - Koffiehuis/CaféHotel Majapahit Surabaya - BalzaalHotel Majapahit Surabaya - BalzaalHotel Majapahit Surabaya - VergaderruimteHotel Majapahit Surabaya - Eten en drinkenHotel Majapahit Surabaya - SpaHotel Majapahit Surabaya - SpaHotel Majapahit Surabaya - FitnessruimteHotel Majapahit Surabaya - ZwembadHotel Majapahit Surabaya - BadkamerHotel Majapahit Surabaya - SuiteHotel Majapahit Surabaya - SuiteHotel Majapahit Surabaya - Suite


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C07