of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Majapahit

Jalan Tunjungan No.65 - East Java, Surabaya Center, Soerabaja, Indonesië 60275 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Mandarin Oriental Majapahit Hotel
Hotel Majapahit Soerabaja - Entree Hotel Majapahit Soerabaja - Hotel exterieur Hotel Majapahit Soerabaja - Lobby Hotel Majapahit Soerabaja - Gastenkamer Hotel Majapahit Soerabaja - Badkamer Hotel Majapahit Soerabaja - Gastenkamer Hotel Majapahit Soerabaja - Gastenkamer Hotel Majapahit Soerabaja - Suite Hotel Majapahit Soerabaja - Suite Hotel Majapahit Soerabaja - Suite Hotel Majapahit Soerabaja - Suite Hotel Majapahit Soerabaja - Suite Hotel Majapahit Soerabaja - Suite Hotel Majapahit Soerabaja - Restaurant Hotel Majapahit Soerabaja - Restaurant Hotel Majapahit Soerabaja - Winkels
Hotel Majapahit Soerabaja - Executive Lounge Hotel Majapahit Soerabaja - Bar/Lounge Hotel Majapahit Soerabaja - Koffiehuis/Café Hotel Majapahit Soerabaja - Balzaal Hotel Majapahit Soerabaja - Balzaal Hotel Majapahit Soerabaja - Vergaderruimte Hotel Majapahit Soerabaja - Faciliteiten Hotel Majapahit Soerabaja - Eten en drinken Hotel Majapahit Soerabaja - Spa Hotel Majapahit Soerabaja - Spa Hotel Majapahit Soerabaja - Fitnessruimte Hotel Majapahit Soerabaja - Zwembad
Gebied: Surabaya Center Aantal kamers: 143
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,7

uit 926 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
8,7
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
9,0
Ontbijt/maaltijden
8,2
Alle beoordelingen (926)
Sorteer op:
Hendricus K. Groepen Netherlands, 27 oktober 2014
geweldig stijl en karakter met ongekende service

sfeer, stijl, service
10
super!!!
Geert K. (Echt)paren Netherlands, 13 september 2014
Goud van oud!

1 Hotel met heel veel groen 2 Fantastische (ruime) kamer 3 De met zorg gekozen inrichting met mooie foto's en mooi klasssiek/antiek meubilair.
9,3
We zijn 3 nachten in het hotel geweest, in een woord super. Zeer vriendelijk personeel, alles goed onderhouden en schoon. Een verwen-hotel.
Johan V. (Echt)paren Netherlands, 15 augustus 2014
FANTASTISCHE ERVARING

Drie? Alles is OK aan dit Hotel
10
Fantastisch Hotel ik hoef er niet meer woorden aan vuil te maken. Ben je in Surabaya boek het Majapahit Hotel en ervaar het zelf.
Peter M. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 3 augustus 2014
Beroemdste hotel van Indonesië

Het is een geweldig hotel helemaal in koloniale sti
9,3
Het is een geweldig hotel, alleen jammer van die muggen, we zijn na 2 dagen lek gestoken toch maar verhuist naar een moderner hotel waar we beter hebben geslapen , maar we zijn wel blij dat we daar zijn geweest voor een paar dagen
Adrianus V. (Echt)paren Netherlands, 4 juni 2014
Prachtig koloniaal hotel

Mooi, luxe, oorspronkelijke stijl
10
Het is een prachtig hotel, waarvan de oude koloniale sfeer bewaard is gebleven. Op straat heerst de gebruikelijke chaos van Indonesie, maar binnen in het hotel is een rustige sfeer en merk je niets van de chaos op straat. Je waant je in Surabaya van 100 jaar geleden. De kamers zijn ruim en schoon. De decoratie is van vroeger, maar met de luxe van vandaag. Het ontbijt is zeer uitgebreid. Het personeel is zeer vriendelijk en niets is voor hen teveel. Het hotel heeft een mooi zwembad en een fitness ruimte. Schuin tegenover het hotel is een groot winkelcentrum.
Lamber A. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 18 mei 2014
prachtig hotel/ goede service/

mooie kamers/goede airco, mooie tuin/prachtig zwembad/ super ontbijt
10
Geweldig!!! één minpunt: muziek in lobby en ontbijtzaal 24/7 hetzelfde vreselijke deuntje
Alexander V. Individuele reizigers Netherlands, 17 mei 2014
Prima

Keurig en een oase van rust
9
Edward B. (Echt)paren Netherlands, 3 april 2014
Naar verwachting practige hotel in klassieke stijl

Ligging goed ontbijt goede kwaliteitsprijs verhouding
8,7
Goed
Karin W. (Echt)paren Netherlands, 9 augustus 2013
historisch hotel

rustig, mooie tuin en historisch
7,7
Prima Standaard kamer rook muf, upgrade genomen: prima! Vlak bij grote en moderne shoppingmall
Reinder H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 22 juli 2013
Mooi oud koloniaal hotel met geweldige tuin!

Koloniaal, Tuin, Grote kamers
8,3
Heerlijk verblijf gehad. Zeker een aanrader voor wie even in Surubaya is. Mooi, oud, koloniaal hotel, waar je nog duidelijk de Nederlandse stijl in terug ziet! Goede restaurants en een gezellige bar! Komen hier zeker terug!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Majapahit SoerabajaHotel Majapahit Soerabaja - EntreeHotel Majapahit Soerabaja - Hotel exterieurHotel Majapahit Soerabaja - LobbyHotel Majapahit Soerabaja - GastenkamerHotel Majapahit Soerabaja - BadkamerHotel Majapahit Soerabaja - GastenkamerHotel Majapahit Soerabaja - GastenkamerHotel Majapahit Soerabaja - SuiteHotel Majapahit Soerabaja - SuiteHotel Majapahit Soerabaja - SuiteHotel Majapahit Soerabaja - SuiteHotel Majapahit Soerabaja - SuiteHotel Majapahit Soerabaja - SuiteHotel Majapahit Soerabaja - RestaurantHotel Majapahit Soerabaja - RestaurantHotel Majapahit Soerabaja - WinkelsHotel Majapahit Soerabaja - Executive LoungeHotel Majapahit Soerabaja - Bar/LoungeHotel Majapahit Soerabaja - Koffiehuis/CaféHotel Majapahit Soerabaja - BalzaalHotel Majapahit Soerabaja - BalzaalHotel Majapahit Soerabaja - VergaderruimteHotel Majapahit Soerabaja - FaciliteitenHotel Majapahit Soerabaja - Eten en drinkenHotel Majapahit Soerabaja - SpaHotel Majapahit Soerabaja - SpaHotel Majapahit Soerabaja - FitnessruimteHotel Majapahit Soerabaja - ZwembadHotel Majapahit Soerabaja - BadkamerHotel Majapahit Soerabaja - SuiteHotel Majapahit Soerabaja - SuiteHotel Majapahit Soerabaja - Suite


AS-AGWEB-3C06