Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Marrakech Le Semiramis

BP 525 Route de Casablanca, Semlalia, Gueliz, Marrakesh, Marokko 40000 (Bekijk kaart)

Boek nu!

voorheen : Semiramis Hotel

Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Speeltuin Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Tuin Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Tuin Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Tuin Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Tuin Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Tuin Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Zwembad Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Zwembad Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Zwembad Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Zwembad Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Zwembad Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Zwembad Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Zwembad Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Zwembad Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Tuin Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Tuin
Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Restaurant Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Restaurant Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Gastenkamer Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Gastenkamer Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Gastenkamer Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Restaurant Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Restaurant Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Restaurant Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Receptie Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Vergaderruimte Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Vergaderruimte Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Spa
Ligging: Gueliz Aantal kamers: 180
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,1

uit 40 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
7,1
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
7,2
Kamercomfort
7,2
Ontbijt/maaltijden
6,6
Alle beoordelingen (40)
Fikri C. Individuele reizigers Netherlands, 17 maart 2014
Prima prijs kwaliteit verhouding, fijn zwembad

Goed zwembad, fitnessruimte, ruime kamers,
6
Goed verblijf, prima service, ontbijt was voldoende. Zwembad was goed alleen het water was ijskoud en de bedjes lagen hard. Verder prima verhouding prijs en kwaliteit, meer dan 68euro per nacht per kamer is dit hotel niet waard.
Farzad K. Groepen Netherlands, 7 september 2013
receptie probeert lager kamer geven dan je geboekt

comfort. rustig omgeving . slecht personeel
6,7
Niet prettig eerst 2 uur wachten voor kamer terwijl je op af gesproken tijd aan komt. Lang discussie voor geboekte kamer en niet slechter ligging.kamer was niet schoon en ontbreekt badkamer Service
Ronald D. (Echt)paren Netherlands, 20 augustus 2012
Leuke mensen

Het zwembad
7,3
Wij hebben het heerlijk gehad het was ramadan maar dat kon de pret niet bederven. We aten gezellig met een paar mensen die ook ramadan hadden het was allemaal Goed geregelt.
Uitgaansleven tip: Huur een auto
Annette B. Groepen Netherlands, 5 augustus 2012
prima hotel met goede service

mooie tuin met prachtig zwembad
7,7
Het hotel is ruim opgezet met bij iedere kamer een balkon. De kamers waren schoon en werden goed bij gehouden Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Alleen het ontbijt viel wat tegen
Johan R. (Echt)paren Belgium, 25 april 2012
Leuk hotel gelegen in het noorden van de stad

De rust die je hebt aan het zwembad
7
Personeel aan de receptie was niet altijd vriendelijk ; maar in de restaurants en aan het zwembad waren ze wel heel gedienstig . Zwembad open van 0900 tot 1800 ; daarna mag je niet meer zwemmen wat ik toch spijtig vond vermits het pas tegen 1930 donker was en dan was er de hele nacht verlichting aan het zwembad . Ook verboden drank en eten het hotel binnen te brengen en ook aan het zwembad wat je dan verplicht iets aan de bar te drinken .
Willem G. (Echt)paren Netherlands, 4 mei 2010
vermiojd de disco

Prima hotel, moderne kamers, mooi zwembad
6,3
prima hotel, jammer van de kamers boven de disco
Mei Y. (Echt)paren Malaysia, 3 oktober 2013
The swimming pool is great for relaxation.

Room is big an spacious. Bath is good. If you like complete dark when sleeping, this is the room! Swimming pool is nice and big enough do exercise. Breakfast is good and enough variety.
8
Raul B. (Echt)paren United States of America, 4 augustus 2013
The hotel needs a careful review

The pool, the lounge areas, friendly staff
6,7
The first thing we noticed that this hotel is not centrally located to any good shopping area and when you are on foot and the temperature is 45 c. It means a lot. The second thing we notice is the entrance to the hotel from the street to the main door to the hotel is becoming a rundown situation, and an eyesore. They say that first impressions count, unless this is addressed it can only get worse. We noticed that there was not a pamphlet haded out to us, nor in the room. The internet was not functioning adequately. Our location on the second floor was poorly lit at best. And the portion to our room was completely dark. We contacted dthe housekeeper for a alight bulb to be replaced in the bathroom and that was never accomplished. We as hotel clients should be entitled to use the dining facilities when the dining room is open, we understand the period of Ramadan, but it is not an excuse for the dining staff to reject us to a sepaerate location until the people having Ramadan have finished dining. We went out and ate in an outside restaurant. We probably use this Semiramis again.
Anna C. Gezinnen met oudere kinderen United Kingdom, 21 juli 2013
Good family hotel

Pool, gardens, access to local shopping areas
5,7
If you have children, the gardens and pool of this hotel are a delight. Room standard and comfort is average, but the catering really needs some work!! Language skills of staff are great if you speak French or Arabic, however English isn't spoken very well by some, so this can make for a communication barrier.
Anna C. Gezinnen met oudere kinderen United Kingdom, 21 juli 2013
Reasonably priced, beautiful gardens

Gardens, pool, ATM and business centre
5,7
The surroundings were lovely and rooms comfortable- although the mattresses are a little hard! The staff were a mixed bag -some were very nice and helpful, others surly. The pool area and gardens are fab, but the dining sucks! The menu is limited and needs revamping, perhaps offering more of a children's menu.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Marrakech Le Semiramis MarrakeshHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - SpeeltuinHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - TuinHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - TuinHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - TuinHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - TuinHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - TuinHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - ZwembadHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - ZwembadHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - ZwembadHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - ZwembadHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - ZwembadHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - ZwembadHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - ZwembadHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - ZwembadHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - TuinHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - TuinHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - RestaurantHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - RestaurantHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - GastenkamerHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - GastenkamerHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - GastenkamerHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - RestaurantHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - RestaurantHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - RestaurantHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - ReceptieHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - VergaderruimteHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - VergaderruimteHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - SpaHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - SpaHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Hotel interieurHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - SpaHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - SpaHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - SpaHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - FitnessruimteHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Recreatie-faciliteitenHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - FitnessruimteHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - FitnessruimteHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Recreatie-faciliteitenHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Hotel interieurHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Hotel interieurHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Hotel interieurHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - LobbyHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Hotel interieurHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Hotel interieurHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Hotel interieurHotel Marrakech Le Semiramis Marrakesh - Receptie


AS-AGWEB-3B03