Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Marrakech Le Semiramis

BP 525 Route de Casablanca, Semlalia, Gueliz, Marrakech, Marokko 40000

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam

6,9

uit 54 beoordelingen

9 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,1
Ligging
6,9
Personeel
7,1
Hygiëne/conditie hotel
7,1
Kamercomfort
7,0
Ontbijt/maaltijden
6,3
Alle beoordelingen (54)
Sorteer op:
Siham B. (Echt)paren Morocco, 25 november 2015
Personeel mag wat vriendelijker en ontbijt goedkop

Tuin zwembad
6
Rapporteer deze beoordeling
M E. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 26 juli 2014
Goed WiFi, vriendelijk personeel, slechte matras

Personeel, WiFi en diversiteit ontbijt
7,3
Op Agoda bleek het hotel een 5 sterren-hotel te zijn, dit is echter niet het geval. Voor de prijs-kwaliteitverhouding maakt dit niet veel uit. Het bed waar wij op sliepen had een harde matras. Deze voelde je erg in je rug. Advies: Neem niet de taxi's voor het hotel, maar ga naar de aanliggende hoofdweg en neem daar een taxi. De taxi's bij het hotel doen namelijk moeilijk over het aanzetten van de meter en willen een prijs met je afspreken. De prijs die jullie zullen overeenkomen zal nooit in jouw voordeel kunnen zijn en vele malen hoger dan die van de "meter-taxi's".
Rapporteer deze beoordeling
Marianne V. (Echt)paren Netherlands, 14 juni 2014
Leuk om gezien te hebben maar niet nog een keer

Het zwembad.
4
Goed grote kamer maar bij zwembad harde bedden en te harde discomuziek
Rapporteer deze beoordeling
Fikri C. Individuele reizigers Netherlands, 17 maart 2014
Prima prijs kwaliteit verhouding, fijn zwembad

Goed zwembad, fitnessruimte, ruime kamers,
6
Goed verblijf, prima service, ontbijt was voldoende. Zwembad was goed alleen het water was ijskoud en de bedjes lagen hard. Verder prima verhouding prijs en kwaliteit, meer dan 68euro per nacht per kamer is dit hotel niet waard.
Rapporteer deze beoordeling
Farzad K. Groepen Netherlands, 7 september 2013
receptie probeert lager kamer geven dan je geboekt

comfort. rustig omgeving . slecht personeel
6,7
Niet prettig eerst 2 uur wachten voor kamer terwijl je op af gesproken tijd aan komt. Lang discussie voor geboekte kamer en niet slechter ligging.kamer was niet schoon en ontbreekt badkamer Service
Rapporteer deze beoordeling
Ronald D. (Echt)paren Netherlands, 20 augustus 2012
Leuke mensen

Het zwembad
7,3
Wij hebben het heerlijk gehad het was ramadan maar dat kon de pret niet bederven. We aten gezellig met een paar mensen die ook ramadan hadden het was allemaal Goed geregelt.
Uitgaansleven tip: Huur een auto
Rapporteer deze beoordeling
Annette B. Groepen Netherlands, 5 augustus 2012
prima hotel met goede service

mooie tuin met prachtig zwembad
7,7
Het hotel is ruim opgezet met bij iedere kamer een balkon. De kamers waren schoon en werden goed bij gehouden Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Alleen het ontbijt viel wat tegen
Rapporteer deze beoordeling
Johan R. (Echt)paren Belgium, 25 april 2012
Leuk hotel gelegen in het noorden van de stad

De rust die je hebt aan het zwembad
7
Personeel aan de receptie was niet altijd vriendelijk ; maar in de restaurants en aan het zwembad waren ze wel heel gedienstig . Zwembad open van 0900 tot 1800 ; daarna mag je niet meer zwemmen wat ik toch spijtig vond vermits het pas tegen 1930 donker was en dan was er de hele nacht verlichting aan het zwembad . Ook verboden drank en eten het hotel binnen te brengen en ook aan het zwembad wat je dan verplicht iets aan de bar te drinken .
Rapporteer deze beoordeling
Willem G. (Echt)paren Netherlands, 4 mei 2010
vermiojd de disco

Prima hotel, moderne kamers, mooi zwembad
6,3
prima hotel, jammer van de kamers boven de disco
Rapporteer deze beoordeling
Emlyn S. (Echt)paren United Kingdom, 14 mei 2015
Poor wifi. Busy & loud pool area

Leaving, sunshine & beer
6
Glad we didn't book longer than two nights stay. Sloooow service. One barman serving so many people in pool bar?! Internet was awful, didn't work in room and lobby most of the time. Expect to see many buffer faces.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 9 van 9 beoordelingen
Hotel Marrakech Le Semiramis MarrakechHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - SpeeltuinHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - TuinHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - TuinHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - TuinHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - TuinHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - ZwembadHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - ZwembadHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - ZwembadHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - ZwembadHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - ZwembadHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - ZwembadHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - ZwembadHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - ZwembadHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - ZwembadHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - TuinHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - TuinHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - RestaurantHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - GastenkamerHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - GastenkamerHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - GastenkamerHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - RestaurantHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - RestaurantHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - RestaurantHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - ReceptieHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - VergaderruimteHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - VergaderruimteHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - SpaHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - Hotel interieurHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - SpaHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - SpaHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - SpaHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - FitnessruimteHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - Recreatie-faciliteitenHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - FitnessruimteHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - Recreatie-faciliteitenHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - Hotel interieurHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - Hotel interieurHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - Hotel interieurHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - LobbyHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - Hotel interieurHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - Hotel interieurHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - Hotel interieurHotel Marrakech Le Semiramis Marrakech - Receptie


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C01