of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Melamun

Jl. Laviana, Banyualit, Lovina Beach, Bali, Indonesië (Bekijk kaart)

Boek nu!

Hotel Melamun Bali - Hotel exterieur Hotel Melamun Bali - Badkamer Hotel Melamun Bali - Receptie Hotel Melamun Bali - Tuin Hotel Melamun Bali - Restaurant Hotel Melamun Bali - Hotel exterieur Hotel Melamun Bali - Zwembad Hotel Melamun Bali - Zwembad Hotel Melamun Bali - Restaurant
Gebied: Lovina Beach Aantal kamers: 10
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 295 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
7,7
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (295)
Sorteer op:
Johanna M. (Echt)paren Netherlands, 9 maart 2014
Wij hebben erg genoten van ons verblijf in Melamun

zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, prijs/kwaliteitverhouding, lekker eten
7,7
Ons verblijf was heel goed. Onze speciale dank aan voor hun hulp bij het bezoek aan de kno-arts in het ziekenhuis.
Michelle K. (Echt)paren Netherlands, 9 december 2013
Prima verblijf

Ruime kamers, lekker zwembad, goede uitvalsbasis voor het spotten van de dolfijnen
7,7
Prima hotel. Hebben hier een nacht verbleven om de dolfijnen te spotten. Het ligt iets uit het centrum met alle restaurantjes, maar met een scooter prima te doen.
Helena N. (Echt)paren Netherlands, 21 juli 2013
Zeer prettig hotel, een aanrader

Behulpzaam personeel, een fijn zwembad, prima plek om in Lovina te verblijven.
8,7
Wij hebben er leuke dagen gehad in Lovina. De eigenaresse weet de highlights in de omgeving die niet super toeristisch zijn. Het is een hotel waar je welkom bent, wat rustig ligt, waar het goed vertoeven is.
Marisia L. (Echt)paren Netherlands, 15 juli 2013
Rustig gelegen, dichtbij de zee

vriendelijk personeel, verse juice bij het ontbijt, zwembad
10
Bij aankomst kregen we een lekker koud welkomstdrankje aangeboden. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De kamer was ruim maar de badkamer was nog ruimer! Het ontbijt wordt vers voor je gemaakt en de fruit juice ook. Koffie en thee is gratis tijdens het verblijf. Alleen de excursies waren prijzig. Tegenover het hotel rechts heb je een restaurantje waar je voor weinig kan eten. Ook bieden zij een dolfijnen en vis excursie aan voor veel minder dan bij het hotel.
Brenda V. (Echt)paren Netherlands, 13 juni 2013
Prima hotel met mooie tuin en fijn zwembad

Het hotel is kleinschalig, de hotelkamers zijn allen op de begane grond, toegankelijk vanuit de mooie bloementuin met fijn zwembad
8
Prima hotel, vriendelijk personeel en gastvrije Australische eigenaresse, lekker ontbijt, heel fijn zwembad, ruime en schone kamer. Op loopafstand van het strand, er is gratis vervoer naar het centrum van Lovina met de leuke restaurantjes en café's.
F C. (Echt)paren Italy, 19 januari 2013
zeker leuk hotel met leuk mensen

service, en vriendelijkheid
9,7
de kamers zijn redelijk ruim , mensen heel vriendelijk en altijd bereikbaar
Hotel kenmerken tip: leuk lokatie
Johan C. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 10 december 2012
Leuk klein resort met veel aandacht voor elkaar

Prima kamers, fijn zwembad en behulpzame eigenaar/manager
5,7
Prima basis voor duiktrip Menjangan of dolfijnen achterna jagen met lokale vissersboot. Resort ligt in leuk straatje naar de kust, strand <250m. Wel verwijderd van drukkere centrum, maar met motor of shuttle van hotel duurt dit slechts 5min. Prima warungs op loopafstand. Dat internet er continu uitknalt, raak je aan gewend.
Restaurant tip: Vegetarisch restaurant Akar is een absolute must.
Frank V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 4 november 2012
Leuk maar een net en eenvoudig hotel.

Mogelijkheid om dolfijnen te spotten
6
Een net maar eenvoudig hotel. Uitermate geschikt om dolfijnen te spotten. Met lokale bevolking goed af te spreken.
Sightseeing/attracties tip: Dolfijnen spotten
Ellen R. Groepen Netherlands, 27 september 2012
Prachtige kamers en super gastvrije medewerkers

kamers & zwembad
8
Heerlijk verblijf gehad in Melamum echt een aanrader als je in Lovina wilt overnachten! De kamers zijn zoals het hoort; schoon, perfect bed en rustig en mooie veranda voor de kamer met uitzicht op t zwembad. Vanuit het hotel is de dolfijnen tour te regelen; schipper wekt je en binnen no time zit je in het bootje op t water! Na de tour een super lekker ontbijt, wat wil je nog meer!? In de buurt van t hotel een paar restaurantjes maar niet heel bijzonder.
Jeroentje V. Groepen Netherlands, 17 september 2012
fantastisch hotel!

vriendelijk personeel, prachtige omgeving, lekker zwembad
8,7
De huisjes zijn super gelegen in prachtige tuin, zwembad is heerlijk. Personeel is echt super! Gratis transfer naar lovina (5 min), geen taxi's daar. Eten in het hotel is ook perfect en ontbijt is super. Kamers schoon! Echt ontspannen hier. Ook leuke tours te regelen via hen, geweldig! Wij zijn 4 weken in Indonesië geweest en dit was de beste accomodatie!
Restaurant tip: Triple 9

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Melamun BaliHotel Melamun Bali - Hotel exterieurHotel Melamun Bali - BadkamerHotel Melamun Bali - ReceptieHotel Melamun Bali - TuinHotel Melamun Bali - RestaurantHotel Melamun Bali - Hotel exterieurHotel Melamun Bali - ZwembadHotel Melamun Bali - ZwembadHotel Melamun Bali - Restaurant


AS-AGWEB-3C05