Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Melamun

Jl. Laviana, Banyualit, Desa Kalibukbuk, Lovina, Singaraja, (+62)81936570755 / (+62)362 41561, Lovina Beach, Bali, Indonesië

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,3

uit 363 beoordelingen

19 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
7,8
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (363)
Sorteer op:
Wim V. (Echt)paren Netherlands, 13 oktober 2015
Recentelijk gerenoveerde kamers.

prijs, reinheid en personeel
8
Mede door een manager die zich aan het scholen is, is het een strak geleid hotel. Vriendelijkheid en reinheid voeren de boventoon.
Rapporteer deze beoordeling
Yvette H. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 23 augustus 2015
Comfortabele kamers

Zeer comfortabele kamers
7,7
De kamers van Hotel Melamun zijn zeer comfortabel. Goede airco en goede bedden. Mooie moderne badkamer. Het personeel is erg jong. ze zijn vriendelijk maar ietwat minder professioneel als in andere hotels.Het brood bij het ontbijt kon beter.
Rapporteer deze beoordeling
Johanna H. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 31 juli 2015
Schoon en zeer vriendelijk personeel.

Schoon
8,3
Het was heerlijk, we hebben lekker uitgerust. We vonden de omgeving waar melamun zich bevond minder. Een beetje uitgestorven. Je moet met de taxi naar het centrum. Het strand is niet om op te liggen.
Rapporteer deze beoordeling
Johanna M. (Echt)paren Netherlands, 9 maart 2014
Wij hebben erg genoten van ons verblijf in Melamun

zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, prijs/kwaliteitverhouding, lekker eten
7,7
Ons verblijf was heel goed. Onze speciale dank aan voor hun hulp bij het bezoek aan de kno-arts in het ziekenhuis.
Rapporteer deze beoordeling
Michelle K. (Echt)paren Netherlands, 9 december 2013
Prima verblijf

Ruime kamers, lekker zwembad, goede uitvalsbasis voor het spotten van de dolfijnen
7,7
Prima hotel. Hebben hier een nacht verbleven om de dolfijnen te spotten. Het ligt iets uit het centrum met alle restaurantjes, maar met een scooter prima te doen.
Rapporteer deze beoordeling
Helena N. (Echt)paren Netherlands, 21 juli 2013
Zeer prettig hotel, een aanrader

Behulpzaam personeel, een fijn zwembad, prima plek om in Lovina te verblijven.
8,7
Wij hebben er leuke dagen gehad in Lovina. De eigenaresse weet de highlights in de omgeving die niet super toeristisch zijn. Het is een hotel waar je welkom bent, wat rustig ligt, waar het goed vertoeven is.
Rapporteer deze beoordeling
Marisia L. (Echt)paren Netherlands, 15 juli 2013
Rustig gelegen, dichtbij de zee

vriendelijk personeel, verse juice bij het ontbijt, zwembad
10
Bij aankomst kregen we een lekker koud welkomstdrankje aangeboden. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De kamer was ruim maar de badkamer was nog ruimer! Het ontbijt wordt vers voor je gemaakt en de fruit juice ook. Koffie en thee is gratis tijdens het verblijf. Alleen de excursies waren prijzig. Tegenover het hotel rechts heb je een restaurantje waar je voor weinig kan eten. Ook bieden zij een dolfijnen en vis excursie aan voor veel minder dan bij het hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Brenda V. (Echt)paren Netherlands, 13 juni 2013
Prima hotel met mooie tuin en fijn zwembad

Het hotel is kleinschalig, de hotelkamers zijn allen op de begane grond, toegankelijk vanuit de mooie bloementuin met fijn zwembad
8
Prima hotel, vriendelijk personeel en gastvrije Australische eigenaresse, lekker ontbijt, heel fijn zwembad, ruime en schone kamer. Op loopafstand van het strand, er is gratis vervoer naar het centrum van Lovina met de leuke restaurantjes en café's.
Rapporteer deze beoordeling
F C. (Echt)paren Italy, 19 januari 2013
zeker leuk hotel met leuk mensen

service, en vriendelijkheid
9,7
de kamers zijn redelijk ruim , mensen heel vriendelijk en altijd bereikbaar
Hotel kenmerken tip: leuk lokatie
Rapporteer deze beoordeling
Johan C. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 10 december 2012
Leuk klein resort met veel aandacht voor elkaar

Prima kamers, fijn zwembad en behulpzame eigenaar/manager
5,7
Prima basis voor duiktrip Menjangan of dolfijnen achterna jagen met lokale vissersboot. Resort ligt in leuk straatje naar de kust, strand <250m. Wel verwijderd van drukkere centrum, maar met motor of shuttle van hotel duurt dit slechts 5min. Prima warungs op loopafstand. Dat internet er continu uitknalt, raak je aan gewend.
Restaurant tip: Vegetarisch restaurant Akar is een absolute must.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 10 van 19 beoordelingen
Hotel Melamun BaliHotel Melamun Bali - ZwembadHotel Melamun Bali - ZwembadHotel Melamun Bali - GastenkamerHotel Melamun Bali - ReceptieHotel Melamun Bali - UitzichtHotel Melamun Bali - EntreeHotel Melamun Bali - OmgevingHotel Melamun Bali - Hotel interieurHotel Melamun Bali - OmgevingHotel Melamun Bali - BadkamerHotel Melamun Bali - ZwembadHotel Melamun Bali - RestaurantHotel Melamun Bali - ZwembadHotel Melamun Bali - GastenkamerHotel Melamun Bali - GastenkamerHotel Melamun Bali - GastenkamerHotel Melamun Bali - SpaHotel Melamun Bali - GastenkamerHotel Melamun Bali - SpaHotel Melamun Bali - SpaHotel Melamun Bali - GastenkamerHotel Melamun Bali - GastenkamerHotel Melamun Bali - GastenkamerHotel Melamun Bali - SpaHotel Melamun Bali - SpaHotel Melamun Bali - SpaHotel Melamun Bali - SpaHotel Melamun Bali - SpaHotel Melamun Bali - Eten en drinkenHotel Melamun Bali - Eten en drinkenHotel Melamun Bali - Eten en drinkenHotel Melamun Bali - Eten en drinkenHotel Melamun Bali - Eten en drinkenHotel Melamun Bali - Eten en drinkenHotel Melamun Bali - Eten en drinkenHotel Melamun Bali - BadkamerHotel Melamun Bali - BadkamerHotel Melamun Bali - BadkamerHotel Melamun Bali - BadkamerHotel Melamun Bali - Badkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A07