Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Okura Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Macau

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,6

uit 2323 beoordelingen

2 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,5
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
8,9
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (2323)
Sorteer op:
Loes W. (Echt)paren Netherlands, 24 oktober 2014
top verblijf!

gratis upgrade, fantastische kamer, fijn zwembad
9,7
Geweldig!
Rapporteer deze beoordeling
Jaap V. Groepen Netherlands, 3 januari 2012
very great hotel, good service

at the border of macau, going into sapce
8
perfect verblijf gehad in dit hotel. het duurde even voordat we ingechecked waren (ongeveer een uur). maar dit compenseerde het hotel goed daar ons een aantal gratis drankjes te geven in de lobby lounge en ons up te graden naar een executive room. perfect ontbijt op de 7de verdieping met hele goede service. zonde dat er geen uitzicht is. er zit een kleine bolling in het glas, waardoor je uitzicht gematigd wordt. ook had ik hoge verwachtingen van het golfslagbad, maar die deed het niet.
Sightseeing/attracties tip: Ga naar the house of the dancing waters! Prachtig!!!
Rapporteer deze beoordeling
Phuay H. (Echt)paren Singapore, 12 januari 2016
clean and luxurious room

clean, luxury, spacious
8,7
Very nice and luxurious room. Service was excellent. A little present for our honeymoon really brighten up our day!
Rapporteer deze beoordeling
Danny W. (Echt)paren Hong Kong, 8 januari 2016
One of the best hotels in Macau, even over world.

The nice staff, hotel circumstances, good room.
9,3
We were very glad when we checked in. The nice Japanese staff welcomed us with smiles. All staff in the 6 floors reception are very polite and kind. But I don't like the restaurant for breakfast. A small place with limited selection. Not very good for family vacation. Overall, it is one of the best hotels in Macau.
Rapporteer deze beoordeling
Wing Y. Gezinnen met jonge kinderen Hong Kong, 30 december 2015
Good service

Clean, comfortable and nice service
8
Rapporteer deze beoordeling
Ng W. (Echt)paren Hong Kong, 26 december 2015
nice

tidy, quite, comfortable
7,7
Rapporteer deze beoordeling
Chi Y. Zakelijke reizigers Hong Kong, 16 december 2015
Good

I feel comfortable due to the environment, service, etc.
8
Rapporteer deze beoordeling
Wai Y. (Echt)paren Hong Kong, 14 december 2015
nice hotel but a bit old

nice staff nice location and convenience
5,7
furniture are a bit old overall, clean but old fashion, very nice staff but the restaurant closed very early nearby
Rapporteer deze beoordeling
Ip V. Zakelijke reizigers Hong Kong, 5 december 2015
Cleanliness

better than expected
7,7
Rapporteer deze beoordeling
Man Y. (Echt)paren Hong Kong, 3 december 2015
Excellent services

Good cs
9,3
Rapporteer deze beoordeling
1 - 2 van 2 beoordelingen
Hotel Okura Macau MacauHotel Okura Macau Macau - Hotel exterieurHotel Okura Macau Macau - Hotel exterieurHotel Okura Macau Macau - Recreatie-faciliteitenHotel Okura Macau Macau - FaciliteitenHotel Okura Macau Macau - Hotel exterieurHotel Okura Macau Macau - Recreatie-faciliteitenHotel Okura Macau Macau - ZwembadHotel Okura Macau Macau - GastenkamerHotel Okura Macau Macau - GastenkamerHotel Okura Macau Macau - GastenkamerHotel Okura Macau Macau - GastenkamerHotel Okura Macau Macau - GastenkamerHotel Okura Macau Macau - GastenkamerHotel Okura Macau Macau - SuiteHotel Okura Macau Macau - SuiteHotel Okura Macau Macau - SuiteHotel Okura Macau Macau - BadkamerHotel Okura Macau Macau - GastenkamerHotel Okura Macau Macau - GastenkamerHotel Okura Macau Macau - Hotel interieurHotel Okura Macau Macau - Bar/LoungeHotel Okura Macau Macau - RestaurantHotel Okura Macau Macau - RestaurantHotel Okura Macau Macau - SchoonheidssalonHotel Okura Macau Macau - ZwembadHotel Okura Macau Macau - FitnessruimteHotel Okura Macau Macau - LobbyHotel Okura Macau Macau - LobbyHotel Okura Macau Macau - Executive LoungeHotel Okura Macau Macau - GastenkamerHotel Okura Macau Macau - Executive LoungeHotel Okura Macau Macau - Business Center Hotel Okura Macau Macau - Executive LoungeHotel Okura Macau Macau - Plattegronden


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C05