Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Palace Berlin

Budapester Strasse 45, Charlottenburg, Berlijn, Duitsland 10787

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,7

uit 112 beoordelingen

2 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
9,1
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
9,0
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
8,5
Alle beoordelingen (112)
Sorteer op:
Joep S. (Echt)paren Netherlands, 16 april 2012
Mooi hotel met uitzicht op de dierentuin

Centraal, vriendelijk personeel, goed ontbijt.
10
dit hotel is van alle gemakken voorzien en ligt centraal in het winkel gedeelte van berlijn. met oa het trein/metrostation zoologische garten op 300m kunt u de hele stad verkennen wat ideaal is. ga langs bij de concierge van het hotel, die kan u namelijk alles vertellen over de bezienswaardigheden van de stad en kan u vertellen waar de betere restaurants zich bevinden en tevens reserveren. neem na een lange dag een duik in het zwembad of leef u uit in de fitness. om de volgende ochtend te genieten van het heerlijke ontbijt (aanrader). ook niet onbelangrijk zijn de bedden, deze liggen meer dan goed.
Sightseeing/attracties tip: Bespaar jezelf een wachtrij bij de fernsehturm en bekijk Berlijn eens bij avond. Geen wachtrij en een geweldig uitzicht met al die lichtjes. Tevens kun je hier ook heerlijk eten!!!
Rapporteer deze beoordeling
Chris V. (Echt)paren Netherlands, 6 november 2011
Net hotel, heel goed restaurant

Vlak bij KDW
7,3
Net hotel met goede kamer en bed. Zwembad 's morgens heel fijn en goed verzorgd. Het restaurant is heel goed maar natuurlijk niet goedkoop. Personeel professioneel. De dierentuin vlakbij en een mooie wandeling door het park naar de antiekmarkt op zondag.
Rapporteer deze beoordeling
Zoi E. Zakelijke reizigers Greece, 13 maart 2016
fine stay

location, room size, shower and bathtub in the room
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Amorn H. Zakelijke reizigers Thailand, 9 september 2015
4-Star Hotel

Location, Staff, Room
8
The Hotel is ok located in a very good location near Kadewe, Kaiser Wilhelm Memorial Church, and train station. The room is clean and comfort. However, please be careful! I was pickpocketed in front of the small plaza near the hotel around 9 pm. After that, i felt very unsafe in Berlin.
Rapporteer deze beoordeling
Ganzorigt L. Zakelijke reizigers Mongolia, 6 september 2015
Good clean buddy

Just nice
2,3
Good location good service what else do you need?
Rapporteer deze beoordeling
Solange B. (Echt)paren Brazil, 18 mei 2015
I recomend this hotel

Location sttaff. Cleaness
9,3
Fine. I liked very much
Rapporteer deze beoordeling
Pham T. Zakelijke reizigers Vietnam, 9 maart 2015
nice location, friendly staff

nice location, friendly staff, good food
8
I stay here for ITB. It's easy for you to get means of transportation. Hotel is so nice with good food, friendly staff.
Rapporteer deze beoordeling
Vicky L. Zakelijke reizigers Hong Kong, 20 november 2014
Comfort and spacious room with convenient location

Bedding, space & location
8
Comfy hotel with spacious room, I stayed in the business room which is very functional with high quality bedding. There is only one drawback on the WIFI account which is not able to connect in a standard way that caused me to get hotel staff to fix it. This is a bit annoying for business traveler like us.
Rapporteer deze beoordeling
Trang P. Zakelijke reizigers Vietnam, 4 november 2014
It is quite ok hotel

location, convenience and friendly staff
7,7
I think i will come back this hotel
Rapporteer deze beoordeling
Alan L. Gezinnen met oudere kinderen United Kingdom, 31 december 2013
Nice hotel

Breakfast, swimming pool,, friendly staff
8
Hotel is very nice. Said our room had been upgraded when we checked in but on arrival at the room it was quite small. I hope that wasn't the upgrade. A bit far from the main sites but ideal for the shops and the zoo.The staff were very helpful advising/booking restaurants etc.We got a very good deal butt not sure if I would pay full price because of its location.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 2 van 2 beoordelingen
Hotel Palace Berlin BerlijnHotel Palace Berlin Berlijn - RestaurantHotel Palace Berlin Berlijn - RestaurantHotel Palace Berlin Berlijn - GastenkamerHotel Palace Berlin Berlijn - GastenkamerHotel Palace Berlin Berlijn - GastenkamerHotel Palace Berlin Berlijn - GastenkamerHotel Palace Berlin Berlijn - Hotel interieurHotel Palace Berlin Berlijn - ZwembadHotel Palace Berlin Berlijn - RestaurantHotel Palace Berlin Berlijn - Bar/LoungeHotel Palace Berlin Berlijn - Bar/LoungeHotel Palace Berlin Berlijn - RestaurantHotel Palace Berlin Berlijn - RestaurantHotel Palace Berlin Berlijn - GastenkamerHotel Palace Berlin Berlijn - GastenkamerHotel Palace Berlin Berlijn - Bar/LoungeHotel Palace Berlin Berlijn - GastenkamerHotel Palace Berlin Berlijn - FitnessruimteHotel Palace Berlin Berlijn - GastenkamerHotel Palace Berlin Berlijn - Bar/LoungeHotel Palace Berlin Berlijn - GastenkamerHotel Palace Berlin Berlijn - GastenkamerHotel Palace Berlin Berlijn - Hotel exterieurHotel Palace Berlin Berlijn - GastenkamerHotel Palace Berlin Berlijn - GastenkamerHotel Palace Berlin Berlijn - VergaderruimteHotel Palace Berlin Berlijn - VergaderruimteHotel Palace Berlin Berlijn - FitnessruimteHotel Palace Berlin Berlijn - Eten en drinkenHotel Palace Berlin Berlijn - RestaurantHotel Palace Berlin Berlijn - LobbyHotel Palace Berlin Berlijn - GastenkamerHotel Palace Berlin Berlijn - VergaderruimteHotel Palace Berlin Berlijn - SpaHotel Palace Berlin Berlijn - Hotel interieurHotel Palace Berlin Berlijn - Balkon/TerrasHotel Palace Berlin Berlijn - GastenkamerHotel Palace Berlin Berlijn - VergaderruimteHotel Palace Berlin Berlijn - Hotel exterieurHotel Palace Berlin Berlijn - RestaurantHotel Palace Berlin Berlijn - Eten en drinkenHotel Palace Berlin Berlijn - BalzaalHotel Palace Berlin Berlijn - SpaHotel Palace Berlin Berlijn - GastenkamerHotel Palace Berlin Berlijn - GastenkamerHotel Palace Berlin Berlijn - BalzaalHotel Palace Berlin Berlijn - VergaderruimteHotel Palace Berlin Berlijn - VergaderruimteHotel Palace Berlin Berlijn - VergaderruimteHotel Palace Berlin Berlijn - SuiteHotel Palace Berlin Berlijn - SuiteHotel Palace Berlin Berlijn - SuiteHotel Palace Berlin Berlijn - Suite


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C03