Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Palazzo Zichy

2 Lorinc pap square, 08. Józsefváros, Boedapest, Hongarije 1088 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : HPZ
Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Gastenkamer Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Badkamer Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Suite Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Suite Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Suite Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Hotel exterieur Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Eten en drinken Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Sport en activiteiten Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Eten en drinken Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Entree Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Lobby Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Suite Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Receptie Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Eten en drinken Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Bar/Lounge Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Bar/Lounge
Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Restaurant Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Eten en drinken Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Hotel interieur Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Restaurant Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Fitnessruimte Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Hotel interieur Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Restaurant Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Eten en drinken Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Bar/Lounge Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Receptie Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Eten en drinken Hotel Palazzo Zichy Boedapest - Receptie
Gebied: 08. Józsefváros Aantal kamers: 80
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Uitstekend

9,1

uit 96
beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
9,1
Ligging
8,4
Personeel
9,1
Hygiëne/conditie hotel
9,7
Kamercomfort
9,4
Ontbijt/maaltijden
8,7
Alle beoordelingen (96)
Sorteer op:
Robert D. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 20 augustus 2013
stijlvol tophotel

stijlvol design, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, comfortabel en kraaknet
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Petronella S. (Echt)paren Netherlands, 8 oktober 2012
prima lokatie, zeer schone nette kamer en badkamer

voordelig, geweldig ontbijt, vriendelijk personeel
9,7
kamer was niet al te groot, ramen konden wel open, alleen zaten wij op de eerste verdieping boven de ingang, waar ook de asbak stond, dus als je pech had kringelde de rook zo je kamer in. Wel hoge plafonds, waardoor de kamer groter lijkt. Voldoende bergruimte met een kluisje. Televisie heeft geen groot scherm en er was niet veel op of je kon het niet verstaan, maar natuurlijk is dat ook een kwestie van smaak. Het hotel ligt in een hele leuke wijk, leuke straatjes en pleintjes met gezellige terrasjes.Zelfs de kerk ligt langs de deur. Er is ook een sauna, een finse. en een kleine gym. En nog een rustruimte met 4 ligstoelen. Ook 2 kleedruimtes en gratis water.
Restaurant tip: Let op, meestal wordt er op je rekening nog 10% extra geteld voor de service. Dat staat meestal niet duidelijk op de menukaart. Wij hebben een geweldig italiaans restaurant gevonden, 10 min lopen van het hotel. La coppala, alles vers bereid tegen lage prijzen.Als je het plein, Kalvin ter, dit is waar de dichtstbijzijnde metro is, oversteekt en onder een overkapping doorloopt, voorbij een groot gebouw wat volgens ons het literatuur museum is, kom je vanzelf langs de italiaan, ligt aan dezelfde kant als het museum.
Rapporteer deze beoordeling
Bas V. (Echt)paren Netherlands, 2 september 2012
Top modern hotel achter gerenoveerde gevel

centraal gelegen, moderne kamers, goede werknemers
8,3
Ons verblijf was ronduit perfect. Het hotel is redelijk centraal gelegen op loopafstand van de metro en veel eetgelegenheden. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. We hadden geboekt op basis van de recensies op tripadvisor; het is de hoge notering volledig waard. Goede prijs kwaliteit verhouding; gewoon top
Rapporteer deze beoordeling
Mathieu C. (Echt)paren Belgium, 8 juni 2012
mooi hotel maar kleine kamers

zeer behulpzaam personeel
8
het is een mooi verzorgt hotel met een goed ontbijt. niet meer of niet minder.
Rapporteer deze beoordeling
Linda W. (Echt)paren Australia, 18 juni 2015
Wonderful hotel

Location in a less touristy part of Budapest. Friendly, helpful staff. Restaurants and bars close by.
10
We had a wonderful time at the Palazzo Zichy from the friendly staff on arrival to the spotless room and great shower to the square outside the hotel where we could relax under the trees. The lounge in the hotel where we could catch our breath and have a cup of coffee or tea before heading off again was a bonus. Highly recommend the Palazzo Zichy hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Deng K. (Echt)paren Singapore, 17 juni 2015
Deserves all the high ratings so far!

Personal touch, cosy and style.
9,7
Fantastic! Got an upgraded room and personal congratulatory note from hotel staff team for our honeymoon. We really enjoyed our stay here as hotel staff here were all very friendly and service oriented. From reception , dining staff to the cleaners. The Hotel GM even shared his huge collection of DVDs and blue ray discs for guest to borrow and watch in the comfort of their rooms. We can use their lounge till 5pm with complimentary light snacks and drinks daily. money exchange called CORRECT CHANGE just minutes walk away from hotel and offers very good exchange rates. Near to supermarket and also mins walk to neighbouring street with restaurants. Thank you Hotel Palazzo Zichy! No wonder u r so highly rated on agoda.
Rapporteer deze beoordeling
Katie R. (Echt)paren United Kingdom, 27 maart 2015
Excellence

Staff, location and price
9,3
5 nights
Rapporteer deze beoordeling
Christopher L. (Echt)paren United Kingdom, 1 februari 2015
Excellent hotel, no issues at all.

Location. Staff. Amazing breakfast
10
Can't recommend enough!
Rapporteer deze beoordeling
Michael C. (Echt)paren United Kingdom, 1 februari 2015
Wonderful hotel

Excellent value for money, very helpful staff, cool design
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Charlotte B. (Echt)paren United Kingdom, 19 januari 2015
Lovely hotel

large bed, free day time refershments, helpful staff
9,3
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Palazzo Zichy BoedapestHotel Palazzo Zichy Boedapest - GastenkamerHotel Palazzo Zichy Boedapest - BadkamerHotel Palazzo Zichy Boedapest - SuiteHotel Palazzo Zichy Boedapest - SuiteHotel Palazzo Zichy Boedapest - SuiteHotel Palazzo Zichy Boedapest - Hotel exterieurHotel Palazzo Zichy Boedapest - Eten en drinkenHotel Palazzo Zichy Boedapest - Sport en activiteitenHotel Palazzo Zichy Boedapest - Eten en drinkenHotel Palazzo Zichy Boedapest - EntreeHotel Palazzo Zichy Boedapest - LobbyHotel Palazzo Zichy Boedapest - SuiteHotel Palazzo Zichy Boedapest - ReceptieHotel Palazzo Zichy Boedapest - Eten en drinkenHotel Palazzo Zichy Boedapest - Bar/LoungeHotel Palazzo Zichy Boedapest - Bar/LoungeHotel Palazzo Zichy Boedapest - RestaurantHotel Palazzo Zichy Boedapest - Eten en drinkenHotel Palazzo Zichy Boedapest - Hotel interieurHotel Palazzo Zichy Boedapest - RestaurantHotel Palazzo Zichy Boedapest - FitnessruimteHotel Palazzo Zichy Boedapest - Hotel interieurHotel Palazzo Zichy Boedapest - RestaurantHotel Palazzo Zichy Boedapest - Eten en drinkenHotel Palazzo Zichy Boedapest - Bar/LoungeHotel Palazzo Zichy Boedapest - ReceptieHotel Palazzo Zichy Boedapest - Eten en drinkenHotel Palazzo Zichy Boedapest - ReceptieHotel Palazzo Zichy Boedapest - Bar/LoungeHotel Palazzo Zichy Boedapest - Bar/LoungeHotel Palazzo Zichy Boedapest - Eten en drinkenHotel Palazzo Zichy Boedapest - LobbyHotel Palazzo Zichy Boedapest - FitnessruimteHotel Palazzo Zichy Boedapest - Hotel interieurHotel Palazzo Zichy Boedapest - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - Hotel Palazzo Zichy, Boedapest

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B08