Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, Cebu City, Cebu City, Filipijnen 6000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Pier Cuatro Cebu City - Badkamer Hotel Pier Cuatro Cebu City - Badkamer Hotel Pier Cuatro Cebu City - Entree Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu City - Lobby Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu City - Restaurant Hotel Pier Cuatro Cebu City - Balzaal Hotel Pier Cuatro Cebu City - Vergaderruimte Hotel Pier Cuatro Cebu City - Hotel exterieur Hotel Pier Cuatro Cebu City - Balzaal Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gastenkamer
Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gastenkamer
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 82

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,3
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (838)
Sorteer op:
Dennis V. (Echt)paren Netherlands, 3 maart 2015
Muffe kamer op slechte locatie

Dichtbij SM mall, dichtbij North bus station
4,3
Wij hebben ons verblijf in Pier Cuatro als slecht ervaren: - de kamer was zeer benauwd en muf, de airco stonk - we hadden 1 klein raampje naar een sort liftschacht - het was enorm gehorig, we zijn meermaals wakker geworden wegens herrie op de gang - hotel is gelegen in industriegebied, geen prettige buurt
Rapporteer deze beoordeling
Patrick S. Individuele reizigers Belgium, 2 december 2012
leuk en prijskwaliteit hotel

niet duur en vriendelijke staf
8,7
hotel ligt in een minderdrukke buurt maar toch niet ver van het centrum! Perfect gelegen om de stad verder te verkennen!
Uitgaansleven tip: ligt vlak over de Arena Club! als je geld te veel hebt kun je het daar gaan uitgeven!
Rapporteer deze beoordeling
Ronald S. Groepen Netherlands, 16 juni 2012
door reis hotel

ligt redelijk dicht bij de terminal de veerboot naar bohol
5,3
De kamers zijn redelijk schoon. Badkamer en toilet zijn klein en airco is luid ruchtig. Ook een nadeel is twee singel bedden.
Tip: Ligt afgelegen neem drinken mee
Rapporteer deze beoordeling
Rene S. Individuele reizigers Netherlands, 2 december 2011
Goed budget hotel, goede service

Ligging in Cebu, Prijs kwaliteit
8
goed verzorgd hotel. kamers zijn wat klein, maar schoon. matrassen zijn dun voor iemand die meer dan 40 kilo weegt. maar ik was alleen op reis en kon dus twee matrassen op elkaar leggen. ontbijt was goed verzorgd. receptie was ook goed verzorgd. kamer is geen luxe, maar dat kan je ook niet verwachten voor deze prijs. om te verblijven op doorreis is dit hotel helemaal geschikt. 15 minuten van het vliegveld en 200 meter van pier 4. sm heel dichtbij en ayala ook zo te bereiken. wel alles met de taxi doen! buiten lopen na 7 uur geeft geen veilig gevoel. er is veel armoede in cebu city.
Rapporteer deze beoordeling
Ma. L. Individuele reizigers Philippines, 25 juli 2015
It's good, and we feel comfortable.

The staff are polite and always smiling, the room is clean, food is ok
8
Good.
Rapporteer deze beoordeling
James L. Individuele reizigers United States of America, 23 juli 2015
Ok for the price

Fast wifi in room, free breakfast, cheap room.
6
Nice. But there were no windows and the room was a bit small. The staff is very friendly and very good. The only complaint I have is the location. It's in the middle of nowhere. So you really have to cab it everywhere instead of maybe walking.
Rapporteer deze beoordeling
Ma C. Individuele reizigers Philippines, 19 juli 2015
good

location
6,7
it was ok!
Rapporteer deze beoordeling
Robelyn C. Zakelijke reizigers Philippines, 18 juli 2015
So so

staff
6
I stayed on the second floor. I was not expecting much since its a budget hotel. I just cannot take the fact that they are allowing their bar to do videoke until 1am. Its was so loud that I can hear in from my room. You only have 2 choices if your staying ont he lower floors:1 endure the videoke or 2 fight with the loud TV from adjacent rooms and videoke by turning-up the volume of your tv. I booked 2 nights but after enduring the first night I checked out the following day.
Rapporteer deze beoordeling
Leong W. (Echt)paren Malaysia, 14 juli 2015
A good stay

Staffs are friendly & helpful. The room is clean. Easy to get taxi & jeepney.
7,7
Good. Had a good stay.
Rapporteer deze beoordeling
Franziska H. (Echt)paren Germany, 13 juli 2015
Decent

Seevice, buffet breakfast, close to pier
7
The room was not as modern as the lobby,but ok. The meals were not very tasty,but that could be my personal taste - the choices were multiple!
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Pier Cuatro Cebu CityHotel Pier Cuatro Cebu City - BadkamerHotel Pier Cuatro Cebu City - BadkamerHotel Pier Cuatro Cebu City - EntreeHotel Pier Cuatro Cebu City - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu City - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu City - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu City - LobbyHotel Pier Cuatro Cebu City - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu City - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu City - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu City - RestaurantHotel Pier Cuatro Cebu City - BalzaalHotel Pier Cuatro Cebu City - VergaderruimteHotel Pier Cuatro Cebu City - Hotel exterieurHotel Pier Cuatro Cebu City - BalzaalHotel Pier Cuatro Cebu City - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu City - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu City - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C02