Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen 6000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Pier Cuatro Cebu-stad - Badkamer Hotel Pier Cuatro Cebu-stad - Badkamer Hotel Pier Cuatro Cebu-stad - Entree Hotel Pier Cuatro Cebu-stad - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu-stad - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu-stad - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu-stad - Lobby Hotel Pier Cuatro Cebu-stad - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu-stad - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu-stad - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu-stad - Restaurant Hotel Pier Cuatro Cebu-stad - Balzaal Hotel Pier Cuatro Cebu-stad - Vergaderruimte Hotel Pier Cuatro Cebu-stad - Hotel exterieur Hotel Pier Cuatro Cebu-stad - Balzaal Hotel Pier Cuatro Cebu-stad - Gastenkamer
Hotel Pier Cuatro Cebu-stad - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu-stad - Gastenkamer
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 82

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 825 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,3
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (825)
Sorteer op:
Dennis V. (Echt)paren Netherlands, 3 maart 2015
Muffe kamer op slechte locatie

Dichtbij SM mall, dichtbij North bus station
4,3
Wij hebben ons verblijf in Pier Cuatro als slecht ervaren: - de kamer was zeer benauwd en muf, de airco stonk - we hadden 1 klein raampje naar een sort liftschacht - het was enorm gehorig, we zijn meermaals wakker geworden wegens herrie op de gang - hotel is gelegen in industriegebied, geen prettige buurt
Patrick S. Individuele reizigers Belgium, 2 december 2012
leuk en prijskwaliteit hotel

niet duur en vriendelijke staf
8,7
hotel ligt in een minderdrukke buurt maar toch niet ver van het centrum! Perfect gelegen om de stad verder te verkennen!
Uitgaansleven tip: ligt vlak over de Arena Club! als je geld te veel hebt kun je het daar gaan uitgeven!
Ronald S. Groepen Netherlands, 16 juni 2012
door reis hotel

ligt redelijk dicht bij de terminal de veerboot naar bohol
5,3
De kamers zijn redelijk schoon. Badkamer en toilet zijn klein en airco is luid ruchtig. Ook een nadeel is twee singel bedden.
Tip: Ligt afgelegen neem drinken mee
Rene S. Individuele reizigers Netherlands, 2 december 2011
Goed budget hotel, goede service

Ligging in Cebu, Prijs kwaliteit
8
goed verzorgd hotel. kamers zijn wat klein, maar schoon. matrassen zijn dun voor iemand die meer dan 40 kilo weegt. maar ik was alleen op reis en kon dus twee matrassen op elkaar leggen. ontbijt was goed verzorgd. receptie was ook goed verzorgd. kamer is geen luxe, maar dat kan je ook niet verwachten voor deze prijs. om te verblijven op doorreis is dit hotel helemaal geschikt. 15 minuten van het vliegveld en 200 meter van pier 4. sm heel dichtbij en ayala ook zo te bereiken. wel alles met de taxi doen! buiten lopen na 7 uur geeft geen veilig gevoel. er is veel armoede in cebu city.
Ann Z. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 15 mei 2015
good location

good location, budget hotel and good food
7,3
comfortable but didnt able to grant my request to have kettle in our room
Michele D. Gezinnen met jonge kinderen United States of America, 30 april 2015
bad

location,the hostes, the bar
2
one person
David J. Individuele reizigers Australia, 29 april 2015
Good hotel

Staff rooms location
9
Been there many times like
Michal L. (Echt)paren Poland, 25 april 2015
good location, fair value for money

location, staff performance, value for money
9
Cris E. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 23 april 2015
Value for money

Price, breakfast, staff
7
I always stay in this hotel every time I am in the city. It's cheap and I like that they offer buffet breakfast. Nice, courteous staff who are always ready to help and assist. I also like that they offer room service.
Cris E. (Echt)paren Philippines, 12 april 2015
Value for money

Price, buffet breakfat, staff
7,3
Not so good location but price makes up for it.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Pier Cuatro Cebu-stadHotel Pier Cuatro Cebu-stad - BadkamerHotel Pier Cuatro Cebu-stad - BadkamerHotel Pier Cuatro Cebu-stad - EntreeHotel Pier Cuatro Cebu-stad - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu-stad - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu-stad - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu-stad - LobbyHotel Pier Cuatro Cebu-stad - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu-stad - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu-stad - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu-stad - RestaurantHotel Pier Cuatro Cebu-stad - BalzaalHotel Pier Cuatro Cebu-stad - VergaderruimteHotel Pier Cuatro Cebu-stad - Hotel exterieurHotel Pier Cuatro Cebu-stad - BalzaalHotel Pier Cuatro Cebu-stad - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu-stad - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu-stad - Gastenkamer


AS-AGWEB-3C05