Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, Cebu City, Cebu, Filipijnen 6000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Pier Cuatro Cebu - Badkamer Hotel Pier Cuatro Cebu - Badkamer Hotel Pier Cuatro Cebu - Entree Hotel Pier Cuatro Cebu - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu - Lobby Hotel Pier Cuatro Cebu - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu - Restaurant Hotel Pier Cuatro Cebu - Balzaal Hotel Pier Cuatro Cebu - Vergaderruimte Hotel Pier Cuatro Cebu - Hotel exterieur Hotel Pier Cuatro Cebu - Balzaal Hotel Pier Cuatro Cebu - Gastenkamer
Hotel Pier Cuatro Cebu - Gastenkamer Hotel Pier Cuatro Cebu - Gastenkamer
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 82

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,3
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (831)
Sorteer op:
Dennis V. (Echt)paren Netherlands, 3 maart 2015
Muffe kamer op slechte locatie

Dichtbij SM mall, dichtbij North bus station
4,3
Wij hebben ons verblijf in Pier Cuatro als slecht ervaren: - de kamer was zeer benauwd en muf, de airco stonk - we hadden 1 klein raampje naar een sort liftschacht - het was enorm gehorig, we zijn meermaals wakker geworden wegens herrie op de gang - hotel is gelegen in industriegebied, geen prettige buurt
Patrick S. Individuele reizigers Belgium, 2 december 2012
leuk en prijskwaliteit hotel

niet duur en vriendelijke staf
8,7
hotel ligt in een minderdrukke buurt maar toch niet ver van het centrum! Perfect gelegen om de stad verder te verkennen!
Uitgaansleven tip: ligt vlak over de Arena Club! als je geld te veel hebt kun je het daar gaan uitgeven!
Ronald S. Groepen Netherlands, 16 juni 2012
door reis hotel

ligt redelijk dicht bij de terminal de veerboot naar bohol
5,3
De kamers zijn redelijk schoon. Badkamer en toilet zijn klein en airco is luid ruchtig. Ook een nadeel is twee singel bedden.
Tip: Ligt afgelegen neem drinken mee
Rene S. Individuele reizigers Netherlands, 2 december 2011
Goed budget hotel, goede service

Ligging in Cebu, Prijs kwaliteit
8
goed verzorgd hotel. kamers zijn wat klein, maar schoon. matrassen zijn dun voor iemand die meer dan 40 kilo weegt. maar ik was alleen op reis en kon dus twee matrassen op elkaar leggen. ontbijt was goed verzorgd. receptie was ook goed verzorgd. kamer is geen luxe, maar dat kan je ook niet verwachten voor deze prijs. om te verblijven op doorreis is dit hotel helemaal geschikt. 15 minuten van het vliegveld en 200 meter van pier 4. sm heel dichtbij en ayala ook zo te bereiken. wel alles met de taxi doen! buiten lopen na 7 uur geeft geen veilig gevoel. er is veel armoede in cebu city.
Emilia B. Individuele reizigers Philippines, 13 juni 2015
Hotel Pier Cuatro review

They assist you in getting a taxi.
5
I am disappointed... The double lock in the room is not OK.. so there is only one lock. I need to check out at an earlier time for 4pm. I already informed the lobby receptionist that I will be checking out earlier and how am I going to avail my free breakfast. The lobby receptionist said that they will able to serve a bread and coffee . I got disappointed and they didn't serve it to me. I got scared also when I walked near the hotel because the bank near the hotel has a lot of street children and someone whistle on me. I hope that there is a staff also outside the hotel who will guard especially when the guest in the hotel is arriving so they can monitor safety with their guest especially when the guest just commute.
Manu G. (Echt)paren Canada, 12 juni 2015
good for the price

price, clean
8
Overall was good, no complaints for the low price. Location is 20 min walk from pier 1. Neighborhood looks dodgy but we met some friendly people in the area. They are building a big mall close to the hotel, so neighborhood is probably going to start looking a bit nicer soon
Min H. (Echt)paren South Korea, 8 juni 2015
quite place clean value for money

food, price, locattion
8
quite place clean value for money
Maria R. (Echt)paren Philippines, 5 juni 2015
nice

clean, nice food, near at the port
7,7
it was good so far.. but the last time it was so noisy because of the fire alarm...!
Ann Z. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 15 mei 2015
good location

good location, budget hotel and good food
7,3
comfortable but didnt able to grant my request to have kettle in our room
Michele D. Gezinnen met jonge kinderen United States of America, 30 april 2015
bad

location,the hostes, the bar
2
one person

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Pier Cuatro CebuHotel Pier Cuatro Cebu - BadkamerHotel Pier Cuatro Cebu - BadkamerHotel Pier Cuatro Cebu - EntreeHotel Pier Cuatro Cebu - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu - LobbyHotel Pier Cuatro Cebu - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu - RestaurantHotel Pier Cuatro Cebu - BalzaalHotel Pier Cuatro Cebu - VergaderruimteHotel Pier Cuatro Cebu - Hotel exterieurHotel Pier Cuatro Cebu - BalzaalHotel Pier Cuatro Cebu - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu - GastenkamerHotel Pier Cuatro Cebu - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C05