of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Polonia

Jalan Jendral Sudirman No 14, Medan City Center, Medan, Indonesië 20152 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Polonia Medan - Hotel interieur Hotel Polonia Medan - Badkamer Hotel Polonia Medan - Hotel interieur Hotel Polonia Medan - Badkamer Hotel Polonia Medan - Hotel interieur Hotel Polonia Medan - Hotel exterieur Hotel Polonia Medan - Hotel interieur Hotel Polonia Medan - Zwembad Hotel Polonia Medan - Restaurant Hotel Polonia Medan - Entree Hotel Polonia Medan - Restaurant Hotel Polonia Medan - Receptie Hotel Polonia Medan - Receptie Hotel Polonia Medan - Bar/Lounge Hotel Polonia Medan - Vergaderruimte Hotel Polonia Medan - Badkamer
Hotel Polonia Medan - Zwembad Hotel Polonia Medan - Vergaderruimte Hotel Polonia Medan - Vergaderruimte Hotel Polonia Medan - Fitnessruimte Hotel Polonia Medan - Fitnessruimte Hotel Polonia Medan - Buffet Hotel Polonia Medan - Fitnessruimte Hotel Polonia Medan - Fitnessruimte Hotel Polonia Medan - Koffiehuis/Café Hotel Polonia Medan - Executive Lounge Hotel Polonia Medan - Faciliteiten Hotel Polonia Medan - Receptie
Gebied: Medan City Center Aantal kamers: 194
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,0

uit 117 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,1
Ligging
7,5
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
6,8
Kamercomfort
7,1
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (117)
Sorteer op:
Hans S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 25 oktober 2013
Rookparadijs, gedateerd en onprettig

Relatief dichtbij een aantal culturele attracties
3,7
Het hotel blijkt een rokershol. De kamer die we toegewezen kregen was zo dichtgerookt dat we een andere niet-rokers kamer vroegen. De kamer waar we genereus naar "geüpgraded" werden, was identiek en had naast de asbak een bordje "niet roken in bed" op het nachtkastje. In de badkamer zat er vastgekoekte poep op de wc en lagen er bonnetjes en haren van de vorige gast. Het "internet op kamer" waarmee op Agoda geadverteerd wordt werkt niet, alleen in de lobby. Ook de airportshuttle die het hotel zou hebben bleek al maanden opgeheven te zijn. Het restaurant is verbonden met de lobby en in beide ruimtes is roken toegestaan, want ons deed besluiten elders te eten. Voor dit bedrag zijn veel en veel betere keuzes beschikbaar in Medan!
Tan K. (Echt)paren Indonesia, 7 april 2015
embassy staff

location is good. peacefull. furniture need to be improve .
8,7
Good staff. Breakfast is fine. Staff is friendly. Value for money.
Nursiah T. (Echt)paren Indonesia, 1 april 2015
Affordable and pleasant

Good location, friendly staff and comfortable room
8
I think that the hotel need to renovate the rooms. Air conditioning was not cold enough for me. Other than that it was a pleasant stay with good location.
Hasudungan A. Individuele reizigers Indonesia, 21 maart 2015
Old hotel, a bit overpriced.
5,3
Overall is average since I stayed there because the location is within walking distance to the wed ceremony I attend. This hotel need to refresh their interior, refurnish their rooms and place a taxi line in the hotels. I feel that the price is a bit too much for all I got . Design is too old, need refreshment, food just average but is cheap, not easy to find taxi infront of the hotel, room is big, sometimes bug is in the room.
Eriyan T. Gezinnen met oudere kinderen Indonesia, 1 maart 2015
Nice hotel

Strategic location, great staff, and not too expensive
7,7
Azri R. (Echt)paren Malaysia, 29 december 2014
Good stay...

Good stay...
6
Azri R. (Echt)paren Malaysia, 26 december 2014
Good stay...

Good stay...
6
Wong C. Zakelijke reizigers Singapore, 20 december 2014
a hotel to lodge must have basic comfort level

staff are well mannered. attentive
7
Could have been better as my room wasnt cold enough despite engineering trouble shot. They wanted to change my room but i hated unnecessary packing n unpacking
Jayaratha K. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 2 december 2014
Very Poor & Unconfortable
4
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Zainol A. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 26 november 2014
Room cleaned, ammenities given, housekeeping good

location, food and service
8
Overall is good, no complaints from families members, children enjoyed the swimming pool, and the breakfast buffet was good too.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Polonia MedanHotel Polonia Medan - Hotel interieurHotel Polonia Medan - BadkamerHotel Polonia Medan - Hotel interieurHotel Polonia Medan - BadkamerHotel Polonia Medan - Hotel interieurHotel Polonia Medan - Hotel exterieurHotel Polonia Medan - Hotel interieurHotel Polonia Medan - ZwembadHotel Polonia Medan - RestaurantHotel Polonia Medan - EntreeHotel Polonia Medan - RestaurantHotel Polonia Medan - ReceptieHotel Polonia Medan - ReceptieHotel Polonia Medan - Bar/LoungeHotel Polonia Medan - VergaderruimteHotel Polonia Medan - BadkamerHotel Polonia Medan - ZwembadHotel Polonia Medan - VergaderruimteHotel Polonia Medan - VergaderruimteHotel Polonia Medan - FitnessruimteHotel Polonia Medan - FitnessruimteHotel Polonia Medan - BuffetHotel Polonia Medan - FitnessruimteHotel Polonia Medan - FitnessruimteHotel Polonia Medan - Koffiehuis/CaféHotel Polonia Medan - Executive LoungeHotel Polonia Medan - FaciliteitenHotel Polonia Medan - ReceptieHotel Polonia Medan - Hotel interieurHotel Polonia Medan - Hotel interieurHotel Polonia Medan - BuffetHotel Polonia Medan - ZwembadHotel Polonia Medan - GastenkamerHotel Polonia Medan - Eten en drinkenHotel Polonia Medan - SuiteHotel Polonia Medan - LobbyHotel Polonia Medan - VergaderruimteHotel Polonia Medan - Eten en drinkenHotel Polonia Medan - GastenkamerHotel Polonia Medan - GastenkamerHotel Polonia Medan - SuiteHotel Polonia Medan - FitnessruimteHotel Polonia Medan - Koffiehuis/CaféHotel Polonia Medan - Koffiehuis/CaféHotel Polonia Medan - Koffiehuis/CaféHotel Polonia Medan - ZwembadHotel Polonia Medan - ZwembadHotel Polonia Medan - Koffiehuis/CaféHotel Polonia Medan - Koffiehuis/Café


AS-AGWEB-3B03