of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel President

Hold street 3-5, 05. Stadscentrum - Belváros, Boedapest, Hongarije 1054 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Hotel President Boedapest - Suite Hotel President Boedapest - Suite Hotel President Boedapest - Suite Hotel President Boedapest - Suite Hotel President Boedapest - Suite Hotel President Boedapest - Suite Hotel President Boedapest - Suite Hotel President Boedapest - Spa Hotel President Boedapest - Hotel exterieur Hotel President Boedapest - Hotel exterieur Hotel President Boedapest - Hotel exterieur Hotel President Boedapest - Hotel exterieur Hotel President Boedapest - Hotel interieur Hotel President Boedapest - Suite Hotel President Boedapest - Suite Hotel President Boedapest - Gastenkamer
Hotel President Boedapest - Gastenkamer Hotel President Boedapest - Gastenkamer Hotel President Boedapest - Suite Hotel President Boedapest - Suite Hotel President Boedapest - Gastenkamer Hotel President Boedapest - Badkamer Hotel President Boedapest - Hot tub Hotel President Boedapest - Zwembad Hotel President Boedapest - Zwembad Hotel President Boedapest - Zwembad Hotel President Boedapest - Fitnessruimte Hotel President Boedapest - Hotel interieur
Gebied: 05. Stadscentrum - Belváros Aantal kamers: 110
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 228 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
9,0
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (228)
Sorteer op:
Tom V. Individuele reizigers Netherlands, 22 april 2013
redelijk goed

vriendelijk personeel, goede ligging, prima kamer
6,7
De kamer was moeilijk te ventileren, airco deed het niet zo goed. Kamer had verder prima comfort. Ontbijt in de kelder is niet prettig en ontbijt buffet was karig, geen vers fruit en brood.
Richard D. Zakelijke reizigers Netherlands, 8 september 2012
Goede locatie met matige kamer

Locatie
7,3
Hotel op goede locatie alleen voor extra dingen zoals zwembad moest worden bij betaald.
Hotel kenmerken tip: Goed ontbijt buffet
Dhr.Cecil S. Groepen Belgium, 15 augustus 2012
geweldig locatie maar kleine kamers leuk

locatie tof goed ontbijt
8
een goede liging centraal gelegen je kunt veel te voet doen alllin het hotel een je moet voor veel dingen bij betalen en dat staat niet vermeld kleine douchecabine moeilijk kunnen bewegen ik was blij dat ik geen struise persoon ben
Tip: heel goeie liging rustig gelegen maar kunt alles te voet doen siteseeingbus is aanrader hoponhopof bus
Marielle H. Groepen Netherlands, 15 juli 2012
Mooi hotel, rustig en toch dicht bij het centrum

vriendelijke receptionisten; prima kamers; rustig gelegen maar dicht bij centrum/restaurantjes/bars/metro/pinautomaten; prima ontbijt met broodjes, fruit, gebak
8
de kamers hebben boven en achter het bed een volledige spiegelwand/plafond. dit kan leuk en niet leuk gevonden worden. de spa (zwembad, bubbelbad, sauna, infraroodcabine) is relaxed, maar kost 10euro per keer. handdoek krijg je hierbij te leen.
Sightseeing/attracties tip: Neem de Big Bus Tour. Deze komt elke 20min bij de haltes. Je kunt dan steeds zelf bepalen waar je uit wilt stappen en wanneer je op een nieuwe bus stapt, ipv verplicht 10 min eraf te moeten. Deze heeft ook de Nederlandse taal.
Hendrikus V. Individuele reizigers Netherlands, 14 juli 2012
Mooi hotel op goede locatie

Vlakbij Metro Station
8
Ik zocht een hotel omdat ik een avond in Boedapest moest blijven. Ik koos voor dit hotel, werkelijk een schitterend hotel het was het geld meer dan waard. Ik kwam aan op het metro station Arany Janos Utca, gelegen aan de blauwe lijn, en het is miet meer dan 3 minuten lopen. Op loopafstand van het Parlement, maar ook van de grotere winkel straten. Verder ook de Sint-Stefanusbasiliek om de hoek
Restaurant tip: Achter de Sint-Stefanusbasiliek aan de brede boulevard is een goed restaurant, mooie prijzen en heerlijk eten . In de naam van het restaurant zit Lucas
Wilma V. (Echt)paren Netherlands, 31 mei 2012
Geweldige locatie maar kleine kamers

dichtbij centrum, rustige wijk
7,7
Jammer dat het dakterras overdag gesloten is, de kamer was klein met een ongezellig uitzicht op de liften. Het water liep niet weg tijdens het douchen. Met behulp van veel spiegels is geprobeerd een optisch groter effect te creeren.
Jacco R. (Echt)paren Netherlands, 28 mei 2012
mooi! hotel goede locatie mooie kamers

goed ontbijt perfecte service je voelt je daar een president
10
ingang is erg indrukwekkend kamers zijn ruim mooi ingericht en met dubbele beglazing hoor je niks van buiten! verder is het onbijt goed uitgebreit en je kan met een limo van en haar het hotel beter dan een busje met 4 of 5 man;-)het hotel ligt lekker in het centrum je kan overal te voet komen en ga zeker eten in rest gundel.
Monique B. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 3 mei 2012
Prachtig hotel,

Zeer mooi, uitstekend gelegen, aardige bediening, rustig!
8
Ontbijt is niet fijn: in de kelder. Waarom is dat niet op het dak met uitzicht over Budapest
Uitgaansleven tip: Leuke cafe's/restaurants in de zijstraten
Hendrik K. (Echt)paren Netherlands, 20 februari 2012
Prima locatie !

buffet ontbijt uitstekend !
8
Dicht bij metrostation, parlementsgebouw, Donau, Staatsopera. Uitstekende bedden. Het buffet ontbijt is eveneens uitstekend. Snelle lift naar de verdiepingen. Volgende keer kiezen wij weer voor dit hotel. Nadeel: zwembad is nogal prijzig en niet inbegrepen in de prijs.
Gilad F. Individuele reizigers Israel, 7 juli 2014
great good location

location friendly
8,3
very good location great amazing room altough lots of light in the morning

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel President BoedapestHotel President Boedapest - SuiteHotel President Boedapest - SuiteHotel President Boedapest - SuiteHotel President Boedapest - SuiteHotel President Boedapest - SuiteHotel President Boedapest - SuiteHotel President Boedapest - SuiteHotel President Boedapest - SpaHotel President Boedapest - Hotel exterieurHotel President Boedapest - Hotel exterieurHotel President Boedapest - Hotel exterieurHotel President Boedapest - Hotel exterieurHotel President Boedapest - Hotel interieurHotel President Boedapest - SuiteHotel President Boedapest - SuiteHotel President Boedapest - GastenkamerHotel President Boedapest - GastenkamerHotel President Boedapest - GastenkamerHotel President Boedapest - SuiteHotel President Boedapest - SuiteHotel President Boedapest - GastenkamerHotel President Boedapest - BadkamerHotel President Boedapest - Hot tubHotel President Boedapest - ZwembadHotel President Boedapest - ZwembadHotel President Boedapest - ZwembadHotel President Boedapest - FitnessruimteHotel President Boedapest - Hotel interieurHotel President Boedapest - RestaurantHotel President Boedapest - RestaurantHotel President Boedapest - RestaurantHotel President Boedapest - BuffetHotel President Boedapest - RestaurantHotel President Boedapest - Koffiehuis/CaféHotel President Boedapest - LobbyHotel President Boedapest - VergaderruimteHotel President Boedapest - VergaderruimteHotel President Boedapest - VergaderruimteHotel President Boedapest - VergaderruimteHotel President Boedapest - VergaderruimteHotel President Boedapest - VergaderruimteHotel President Boedapest - VergaderruimteHotel President Boedapest - SuiteHotel President Boedapest - Recreatie-faciliteitenHotel President Boedapest - Recreatie-faciliteitenHotel President Boedapest - OmgevingHotel President Boedapest - ReceptieHotel President Boedapest - UitzichtHotel President Boedapest - SuiteHotel President Boedapest - SuiteHotel President Boedapest - SuiteHotel President Boedapest - Balkon/TerrasHotel President Boedapest - SpaHotel President Boedapest - Hotel exterieurHotel President Boedapest - Hotel exterieurHotel President Boedapest - Eten en drinkenHotel President Boedapest - Hot tubHotel President Boedapest - Eten en drinkenHotel President Boedapest - ZwembadHotel President Boedapest - Eten en drinkenHotel President Boedapest - Eten en drinkenHotel President Boedapest - Koffiehuis/CaféHotel President Boedapest - Lobby

Beoordelingen door klanten - Hotel President, Boedapest

AS-AGWEB-3B06