Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Royal @ Queens

12 Queen Street , Bugis, Singapore (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Royal @ Queens Singapore - Receptie Hotel Royal @ Queens Singapore - Zwembad Hotel Royal @ Queens Singapore - Restaurant Hotel Royal @ Queens Singapore - Hotel exterieur Hotel Royal @ Queens Singapore - Badkamer Hotel Royal @ Queens Singapore - Gastenkamer Hotel Royal @ Queens Singapore - Gastenkamer Hotel Royal @ Queens Singapore - Gastenkamer Hotel Royal @ Queens Singapore - Gastenkamer Hotel Royal @ Queens Singapore - Restaurant Hotel Royal @ Queens Singapore - Zwembad Hotel Royal @ Queens Singapore - Zwembad Hotel Royal @ Queens Singapore - Bar/Lounge Hotel Royal @ Queens Singapore - Hotel exterieur
Gebied: Bugis Aantal kamers: 231
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,1
Ligging
8,5
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (808)
Sorteer op:
Hendrik H. (Echt)paren Netherlands, 11 december 2013
Een niet uitgekomen belofte

Het hotel is niet te ver van de stag
5
Rapporteer deze beoordeling
Adrianus V. (Echt)paren Netherlands, 27 januari 2013
Redelijk hotel, centraal gelegen

het hotel heeft gratis internet op de kamer
5,7
Het hotel doet eenvoudig aan. Het ontbijt is niet veel bijzonders. Er is wel keuze, maar de kwaliteit is matig. Voor deze prijs zijn er betere hotels in de buurt, maar vermoedelijk zonder ontbijt en/of internet. Het hotel ligt wel dicht bij Bugis en Raffles shopping malls. Ook dicht bij Chijmes met zijn vele barretjes en restaurants.
Uitgaansleven tip: Ga een cocktail drinken in het vlakbij gelegen Raffles hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Frieda R. (Echt)paren Netherlands, 26 april 2012
Goed hotel, aardig personeel

om 7.00 al ingecheckt ipv 's middags!
7,7
Prima hotel, locatie maakt in principe niet uit, want met de taxi kom je overal waar je wilt voor een redelijke prijs.
Sightseeing/attracties tip: Sentosa Island met Universal Studio's! Heel erg leuk. Met de taxi naar de kabelbaan en dan zelf op onderzoek uitgaan! Prima te doen, hoef je niet op anderen te wachten etc.
Rapporteer deze beoordeling
Robertus V. (Echt)paren Netherlands, 16 oktober 2009
prima hotel,

invalidenkamer: heeft dubbele deur, aangepast bad en toilet.Rustig hotel.
9
Prettige ontvangst, nieuw hotel, aanwijzingen in engels en mandarin, centrale knop voor verlichting,erg makkelijk alles te regelen vanuit bed.sMorgens om vijf uur vertrokken we, prima in orde.Vriendelijk en schoon.Aparte rookkamers. Wifi op de kamer werkt niet denderend, beneden in de lobby uitstekend.Minibar is goed uitgerust, nachtservice kent men niet,om elf uur sluit de keuken.
Restaurant tip: in de mall vlakbij zitten allerlei eetgelegenheden Thais, Koreaans, fast food en Japans.
Rapporteer deze beoordeling
Vincent C. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 26 juli 2015
Hotel Reservation

Air-conditioning, beds and TV
7
We were told the check-in time was 2PM and as such we reached the hotel by the mentioned time and was asked to wait a further 30 minutes with reasons such as, I quote from the Front Desk staff, "The former occupants of the room had left the room in a very bad condition and as such will need extra time to clean it". Should this be the waiting customer's problem or hotel management for non-timely preparation of the hotel room? I came with my family of four all the way from the airport via the MRT to have such responses told to us upon arrival at the hotel, is this even appropriate? Because of this, we were also not able to proceed with some of our plans which we have bought tickets due to the late check-in at the hotel. I wish to mentioned that first time experience is very important for each customer, and mine was not that satisfactory for that matter.
Rapporteer deze beoordeling
Bing-Hung C. Zakelijke reizigers Taiwan, 3 juli 2015
Good accomodation

Good location and quiet
8
Good stay, but the pillow could be improved (too soft).
Rapporteer deze beoordeling
Koh M. Groepen Brunei Darussalam, 29 juni 2015
Nice hotel

Location central for shopping area,clean hotel and value for money
6,7
Overall nice
Rapporteer deze beoordeling
Angie C. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 28 juni 2015
The Truth

Location
6
I didn't like it that we had to ask for toiletries because they were not replenished. The used plates and glasses were not washed for days
Rapporteer deze beoordeling
Bruce C. Zakelijke reizigers Australia, 11 juni 2015
Quiet, comfortable and ideal location

It was extremely quiet, the room layout and location to major shopping centre.
7
Excellent, so quiet and rooms were very comfortable and serviced well. Sometimes a little difficult to get a taxi but the staff always oblidging
Rapporteer deze beoordeling
Kishen V. Individuele reizigers Singapore, 11 juni 2015
Not Impressed

Clean Toilet, Spacious Toilet, and comfortable bed
5,3
It was fine but not i felt it should have been better, being a 4 star hotel. The thermostat in the room wasn't working and was unable to adjust the temperature.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Royal @ Queens SingaporeHotel Royal @ Queens Singapore - ReceptieHotel Royal @ Queens Singapore - ZwembadHotel Royal @ Queens Singapore - RestaurantHotel Royal @ Queens Singapore - Hotel exterieurHotel Royal @ Queens Singapore - BadkamerHotel Royal @ Queens Singapore - GastenkamerHotel Royal @ Queens Singapore - GastenkamerHotel Royal @ Queens Singapore - GastenkamerHotel Royal @ Queens Singapore - GastenkamerHotel Royal @ Queens Singapore - RestaurantHotel Royal @ Queens Singapore - ZwembadHotel Royal @ Queens Singapore - ZwembadHotel Royal @ Queens Singapore - Bar/LoungeHotel Royal @ Queens Singapore - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Hotel Royal @ Queens, Singapore

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A06