of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Royal @ Queens

12 Queen Street , Bugis, Singapore (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Royal @ Queens Singapore - Receptie Hotel Royal @ Queens Singapore - Zwembad Hotel Royal @ Queens Singapore - Restaurant Hotel Royal @ Queens Singapore - Hotel exterieur Hotel Royal @ Queens Singapore - Badkamer Hotel Royal @ Queens Singapore - Gastenkamer Hotel Royal @ Queens Singapore - Gastenkamer Hotel Royal @ Queens Singapore - Receptie Hotel Royal @ Queens Singapore - Gastenkamer Hotel Royal @ Queens Singapore - Gastenkamer Hotel Royal @ Queens Singapore - Restaurant Hotel Royal @ Queens Singapore - Zwembad Hotel Royal @ Queens Singapore - Zwembad Hotel Royal @ Queens Singapore - Bar/Lounge Hotel Royal @ Queens Singapore - Hotel exterieur
Gebied: Bugis Aantal kamers: 231
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 754 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,1
Ligging
8,5
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (754)
Sorteer op:
Hendrik H. (Echt)paren Netherlands, 11 december 2013
Een niet uitgekomen belofte

Het hotel is niet te ver van de stag
5
Adrianus V. (Echt)paren Netherlands, 27 januari 2013
Redelijk hotel, centraal gelegen

het hotel heeft gratis internet op de kamer
5,7
Het hotel doet eenvoudig aan. Het ontbijt is niet veel bijzonders. Er is wel keuze, maar de kwaliteit is matig. Voor deze prijs zijn er betere hotels in de buurt, maar vermoedelijk zonder ontbijt en/of internet. Het hotel ligt wel dicht bij Bugis en Raffles shopping malls. Ook dicht bij Chijmes met zijn vele barretjes en restaurants.
Uitgaansleven tip: Ga een cocktail drinken in het vlakbij gelegen Raffles hotel.
Frieda R. (Echt)paren Netherlands, 26 april 2012
Goed hotel, aardig personeel

om 7.00 al ingecheckt ipv 's middags!
7,7
Prima hotel, locatie maakt in principe niet uit, want met de taxi kom je overal waar je wilt voor een redelijke prijs.
Sightseeing/attracties tip: Sentosa Island met Universal Studio's! Heel erg leuk. Met de taxi naar de kabelbaan en dan zelf op onderzoek uitgaan! Prima te doen, hoef je niet op anderen te wachten etc.
Robertus V. (Echt)paren Netherlands, 16 oktober 2009
prima hotel,

invalidenkamer: heeft dubbele deur, aangepast bad en toilet.Rustig hotel.
9
Prettige ontvangst, nieuw hotel, aanwijzingen in engels en mandarin, centrale knop voor verlichting,erg makkelijk alles te regelen vanuit bed.sMorgens om vijf uur vertrokken we, prima in orde.Vriendelijk en schoon.Aparte rookkamers. Wifi op de kamer werkt niet denderend, beneden in de lobby uitstekend.Minibar is goed uitgerust, nachtservice kent men niet,om elf uur sluit de keuken.
Restaurant tip: in de mall vlakbij zitten allerlei eetgelegenheden Thais, Koreaans, fast food en Japans.
Chee M. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 13 december 2014
Well-managed hotel in a convenient location

Close to MRT, quiet and within walking distance to nearby shops
8
Had and enjoyable and comfortable stay. Staff is helpful, friendly and efficient and check-in and out process is a breeze. Will visit again in the future.
Hien N. Zakelijke reizigers Vietnam, 13 december 2014
BAD Hotel
3,3
I have stay this hotel many time. 2 years before it is OK But in this year I have stayed 2 times, 1 in Jun and 1 in Dec Cleanness: terrible in Toilet seat, on table, on bed very dust, there is smell in room Noise by staff, guess... Tooth brush is damage (brushes is split out of handle and it is made my wife neck hurt)
Jimmy K. Zakelijke reizigers Indonesia, 10 december 2014
nice and confortable

clean , nice and cool
10
Trisnowati E. Gezinnen met oudere kinderen Indonesia, 9 december 2014
Nice old hotel

Location near bugis, large room, near mrt brasbasah
7
Overall good, stay 2 nights.high floor. Early check in , very nice . i travel with my mom in wheel chair and my sister. breakfast if its free fine, if additional it's overprice. Better walk near mrt bras basah there is kopi tiam 24 hours. nice and consider to stay again.Staff also friendly.
Alonzo S. Zakelijke reizigers United States of America, 26 november 2014
Comfortable, close proximity and friendly

1. Check in/check out was efficient, I arrive early 7am and was able to put me in a room right away and did not have to wait till the regular check in time.
7,3
Alphonsus C. Zakelijke reizigers Singapore, 23 november 2014
Good if you need an early check in

Early check in / Free wifi /
6,3
Loved the early check in and free wifi. Carpark was really small I must say, makes it difficult to manouvere my vehicle. Staff was friendly. Room was of standard size but the bed was not very comfortable. Aircon unit was rather noisy, kept me awake for awhile.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Royal @ Queens SingaporeHotel Royal @ Queens Singapore - ReceptieHotel Royal @ Queens Singapore - ZwembadHotel Royal @ Queens Singapore - RestaurantHotel Royal @ Queens Singapore - Hotel exterieurHotel Royal @ Queens Singapore - BadkamerHotel Royal @ Queens Singapore - GastenkamerHotel Royal @ Queens Singapore - GastenkamerHotel Royal @ Queens Singapore - ReceptieHotel Royal @ Queens Singapore - GastenkamerHotel Royal @ Queens Singapore - GastenkamerHotel Royal @ Queens Singapore - RestaurantHotel Royal @ Queens Singapore - ZwembadHotel Royal @ Queens Singapore - ZwembadHotel Royal @ Queens Singapore - Bar/LoungeHotel Royal @ Queens Singapore - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Hotel Royal @ Queens, Singapore

AS-AGWEB-3B08