Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,5
op basis van 856 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 856 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,6
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 8,8
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 8,4

Sri L. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2009
Hotel Santika Bali
Ruim opgezet resort ondanks dat het aan een drukke doorgaansweg zit geen overlast van langskomende auto's of dronken touristen ivb pubs. Warm welkom geheten en uitgebreid ontbijt. Zeer vriendelijk personeel.
Altijd te weinig bedjes bij het zwembad en vervelende mensen die denken als ze 3 weken ergens verblijven dat ze t recht hebben om de bedjes te reserveren. Wat door management verboden is. Kopen ze personeels leden om om er handdoeken op te leggen.
Ondanks dat mijn vriend en ik te vroeg waren ingecheckt waren werden we warm ontvangen bij de receptie. We hadden en premier kamer geboekt voor 3 nachten en dat is goed bavallen. Jammer, dat het zwembad een beetje gedateerd overkwam want als je een standaard kamer had geboekt had je een nieuw modern zwembad voor je neus. De massage behandeling van 3 uur is ons goed bevallen. En ja we komen zeker terug... Al was het maar voor dat vreselijke uitgebreid ontbijt.
Beoordeeld 13 oktober 2009

Guido V. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in september 2009
goed en rustig hotel
Gunstig gelegen aan de rand van Kuta hierdoor ligt het buiten de drukte van de stad. Verzorging en kamer waren prima ontbijt was erg goed.
geen
Beoordeeld 30 september 2009

Saskia M. van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2009
Santica Beach Hotel
Goed ontbijt, 2 zwembaden vrij rustige sfeer in het hotel geen last van het drukke kuta zelf.
Het strand, heel vies en vervuild water niet waard om daar te gaan zwemmen. Kuta zelf is een drukke stad leuk voor een paar dagen maar ideaal voor mensen die houden van het uitgaansleven.
Santica Beach Hotel is een prima hotel een paar dagen te verblijven. Hou je van het drukke Kuta met vele winkeltjes en bars dan is het waard om in het hotel te verblijven. Strand is echter vies.
Beoordeeld 08 augustus 2009

Stephen P. van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in november 2012
Awesome spot bear the airport.
Quiet, close to surf and good food and rooms
I stayed here as I could surf out the front. Great shops and cafés around. Close to airport and value for money.
Beoordeeld 11 oktober 2014

Jia W. van China
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in september 2013
Wonderful experience! Staff there are great.
Beachside, near the airport and best service.
The view inside and outside this hotel are both great! The room is large and the swimming pool is wonderful, breakfast has so many choices with beautiful view and Bali music. It only take five mins to the Kuta beach and the hotel themselves have their beach, too. It is our last day in Bali for the honeymoon, we did enjoy everything there! Plus, it is quite the airport, we could see it in the hotel beach, but no worry, the hotel is quiet and nice.
Beoordeeld 27 september 2013

Brooke E. van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 4 nachten in september 2013
Terrible - hotel is in close down mode.
staff, beautiful gardens and location
Charging full price for a hotel that is in close down mode! No pool towels (everday), No milk at breakfast so no coffee for me or cereal for young kids. No cushions on sunset lounge, No mats on pool chairs, No services. Most of the regular staff have left as they all lost their jobs due yo hotel closure in a few weeks. Staff that are left don't speak english very well. We left after 2 days even though it t paid for longer to not end our holiday on a bad note. This was our favorite hotel, coming every year. Its gone! Dont waste your money on this hotel as they are closing in October 2013, staff have left and so has the spirit of the hotel. (And all the pool towels). It was really sad.
Beoordeeld 13 september 2013

Ratna J. van Indonesië
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 3 nachten in februari 2013
Nice beach view hotel and great spa
Nice spa, great scenery, great room
The hotel was nice, we asked the staff to change room upon our arrival because it wasn't the room we wanted, and they were very attentive. We tried pedicure spa and it was really nice. Restaurant is nice, near the beach. Our room was very comfortable, and the best part is the outside shower under the sky, next to a small temple. Overall, great hotel.
Beoordeeld 01 september 2013

JIMMY I. van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2013
Good Location
Location, Near Airport & Public Area
It was good experience with my family and young children, centrally located to Kuta, so easy access to anywhere in Bali
Beoordeeld 23 augustus 2013

Leontinus Y. van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2013
nice stay at a hotel with beautiful garden
location garden service
It was a good stay. The hotel is featuring nice gardens with a nice fish ponds. We have many good memories feeding those fishes and ducks with the bread we are taking from the breakfast buffet. For my 18 months daughter this was the highlight of our stay. So sad to hear that this hotel would be closed for redevelopment. Hopefully they somehow managed to save the beautiful gardens and fish ponds...
Beoordeeld 19 augustus 2013

Elleni W. van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in augustus 2013
Convenient to the airport, nice location
close to the airport, breakfast, pool
It was fine. We used this as our first night's accommodation after arriving late in Bali. It was a nice hotel, but for the money was not good value in comparison to places of similar price we went to later.
Beoordeeld 19 augustus 2013