Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Santika Siligita Nusa Dua

Jalan Pintas Siligita No. 3A Banjar Peminge Nusa Dua, Nusa Dua, Bali, Indonesië 80361 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Zwembad Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Vergaderruimte Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Uitzicht Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten
Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hotel interieur Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Restaurant Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gastenkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gastenkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Badkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gastenkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Badkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Badkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gastenkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten
Gebied: Nusa Dua Aantal kamers: 153
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
7,5
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (559)
Sorteer op:
Kirsten K. (Echt)paren Netherlands, 8 juni 2014
Enige pluspunt ontbijt

Ontbijt
4,7
Het ontbijt was in dit hotel wel echt heel goed, uitgebreid en lekker. Avond eten uit het restaurant daar in tegen totaal niet lekker, mini portie en behoorljk aan de prijs. Kamer stonk naar sigaretten rook, meteen terug gegaan om andere kamer te vragen, dit koste enorm veel moeite. Toen we eenmaal een andere hadden leek hij in eerste instantie iets frisser te ruiken, maar naar een tijdje, toen de luchtverfrisser het niet meer maskeerde, stonk ook die naar rook. Toiletbril was erg smerig. Housekeeping erg onbeschoft; komen om half 9 s ochtends al 'housekeeping' schreeuwend door de gang en aan je deur. Toen ik zei dat mn vriend in de douche stond dus of hij later terug kon komen, bleef hij maar aandringen dat hij de kamer nu schoon wilde maken en of ik hem anders iets wilde geven 'van mij voor hem'??? Heel vreemd
Rapporteer deze beoordeling
Frank V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 26 juli 2013
Voor het beperkte bedrag uitstekend

prijs, vriendelijke medewerkers, centrale ligging
8,3
Goed het enige minpunt was het storende harde geluid van de airco. Die kon je wel uitzetten maar dan verdween het centrale geluid niet.
Rapporteer deze beoordeling
Chee J. Groepen Mali, 25 juli 2015
Great

Big bed, Big pool, nice breakfast
8,7
I enjoyed my stay in hotel Santika, the swimming pool is big, breakfast has many varieties, and the service is good!
Rapporteer deze beoordeling
Mervi Y. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 18 juli 2015
Nice hotel with great staff

location, nice staff and clean
6,3
This small hotel provide all basic Needs, and the staff was very great. If you are planning to go out all day, this hotel will be great & they have nice swimming pool.
Rapporteer deze beoordeling
Mervi Y. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 18 juli 2015
Nice staff

clean, location& staff
6,3
This small hotel provide all basic Needs, and the staff was very great. If you are planning to go out all day, this hotel will be great & they have nice swimming pool.
Rapporteer deze beoordeling
Edy T. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 14 juli 2015
Must Pay More For Breakfast

We must request the clean the room, free transport to the nusa dua beach but don't have wave, we must walking about 15 minutes to find beach with wave
5,3
in Agoda Room Info for this Hotel said Children 2-11 year(s) Must use an extra bed, I think the Info must be change : Children 2-5 year(s) Must use an extra bed. Because when you want to have Breakfast, the childen 6 years must Pay IDR 65.000 For Breakfast. If I know this information, I will not stay at this Hotel or I will book for 2 room, Because I must Pay IDR 130.000
Rapporteer deze beoordeling
Lilia P. Gezinnen met jonge kinderen Germany, 12 juli 2015
all in all it was a pleasant stay.

The pool was very comfortable and nice area.
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Md R. Gezinnen met oudere kinderen Bangladesh, 12 juli 2015
A functional, slightly above budget hotel.

Location, Price, access.
6,7
This is a slightly-above-budget hotel in Nusa dua. you get a good value for money at the price you pay. The hotel is functional, staffs are helpful, rooms are quite clean and foods are okay. Also the location is convenient.
Rapporteer deze beoordeling
Cindy B. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 5 juli 2015
good stay and affordable

location, fast check in check out process
7,7
quick check in and check out process. no hustle. room atmosphere is good enough. breakfast items can be improved. location is good and close to bali collection. need more playground activities area for kids.
Rapporteer deze beoordeling
Frank R. (Echt)paren Australia, 1 juli 2015
A great place to stay

Cleanliness, Beach Club, Shuttle.
8,3
We enjoyed our stay very much. There are some very good restaurants nearby with very reasonable prices and the restaurants will pick you up and return you to your hotel. The shuttle drops you off at this beach club which is opposite the Bali Collection shopping center where there are lots of nice restaurants with reasonable prices. The only complaint I have about the hotel is that you have to wait until 12 noon for the first shuttle, and the last one is 4.00pm, there should be an earlier shuttle.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua BaliHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - ZwembadHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - VergaderruimteHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - UitzichtHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hotel interieurHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - RestaurantHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GastenkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GastenkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BadkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GastenkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BadkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BadkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GastenkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten

Beoordelingen door klanten - Hotel Santika Siligita Nusa Dua, Bali

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B03