Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Santika Siligita Nusa Dua

Jalan Pintas Siligita No. 3A Banjar Peminge Nusa Dua, Nusa Dua, Bali, Indonesië 80361 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Vergaderruimte Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Uitzicht Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hotel interieur
Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Restaurant Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gastenkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gastenkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Badkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gastenkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Badkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Badkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gastenkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten
Gebied: Nusa Dua Aantal kamers: 153

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,1

uit 655 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
7,5
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (655)
Sorteer op:
Joey N. (Echt)paren Netherlands, 30 augustus 2015
Relaxed gezellig goede plek om uit te rusten

Zwembad ontbijt kamer
8
Prima verblijf. Goed hotel. Shuttle van paar minuten naar bijbehorende beachclub ( heerlijk) ontbijt uitgebreid. Staff vriendelijk
Rapporteer deze beoordeling
Kirsten K. (Echt)paren Netherlands, 8 juni 2014
Enige pluspunt ontbijt

Ontbijt
4,7
Het ontbijt was in dit hotel wel echt heel goed, uitgebreid en lekker. Avond eten uit het restaurant daar in tegen totaal niet lekker, mini portie en behoorljk aan de prijs. Kamer stonk naar sigaretten rook, meteen terug gegaan om andere kamer te vragen, dit koste enorm veel moeite. Toen we eenmaal een andere hadden leek hij in eerste instantie iets frisser te ruiken, maar naar een tijdje, toen de luchtverfrisser het niet meer maskeerde, stonk ook die naar rook. Toiletbril was erg smerig. Housekeeping erg onbeschoft; komen om half 9 s ochtends al 'housekeeping' schreeuwend door de gang en aan je deur. Toen ik zei dat mn vriend in de douche stond dus of hij later terug kon komen, bleef hij maar aandringen dat hij de kamer nu schoon wilde maken en of ik hem anders iets wilde geven 'van mij voor hem'??? Heel vreemd
Rapporteer deze beoordeling
Frank V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 26 juli 2013
Voor het beperkte bedrag uitstekend

prijs, vriendelijke medewerkers, centrale ligging
8,3
Goed het enige minpunt was het storende harde geluid van de airco. Die kon je wel uitzetten maar dan verdween het centrale geluid niet.
Rapporteer deze beoordeling
Fadia A. (Echt)paren Netherlands, 9 januari 2016
AMAZING

Staff, Cleanliness, Atmosphere
9,7
Our stay at hotel Santika Siligita was absolutely amazing. This place is beyond our expectations. The staff was extremely friendly and helpful. We initially wanted to stay here for 3 nights but we extended it to 14 nights. In between we left for 7 days to Flores where they stored our 2 surfboards and big suitcase without any problems. This hotel is just beautiful as well. The garden is nice and the pool is relaxing to be in after a day of activities. The room is very nice and spacious, clean, and nice interior. The bathroom is clean and the shower is big. Everything in this hotel smells very pleasant. The towels and linen smell fresh and even the elevator smells like flowers! Highlight of our stay was the buffet-style breakfast. A vast choice of high quality food and enough variation for a longer stay. Considering the price per room this hotel is highly underrated. It should be a 4 star hotel. Highly recommendable. Thanks Santika.
Rapporteer deze beoordeling
Dita O. Groepen Indonesia, 27 december 2015
Smelly Bathroom

Friendly staff, good location
4,3
I felt uncomfortable during our stay for 1 night. First, the bathroom smell of bad odor especially after we used it and thus it went to the whole room. Bathroom fitting needs repair since some already loose. We found mosquito disturbing our sleep. Breakfast was average, i felt most food was greezy or oily.
Rapporteer deze beoordeling
Tri A. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 23 december 2015
Good Hotel

Good location, food & price
7
I had a good experience in this hotel
Rapporteer deze beoordeling
Sri M. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 22 december 2015
good

location
7,7
2 days
Rapporteer deze beoordeling
Ho M. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 15 december 2015
Good value

Good price, comfortable bed, nice swimming pool
7,7
Great stay,love swimming pool
Rapporteer deze beoordeling
Kun Y. Groepen Singapore, 14 december 2015
Great hotel

Clean, nice place & service, good location
8,7
Great experience. Will recommend to my friends!
Rapporteer deze beoordeling
Charles C. (Echt)paren Singapore, 11 december 2015
Great stay

The bed, the free shuttle bus, and the free buffet breakfast.
8
TBH, this was one of they better stays I've experienced while travelling and I do travel a little. It is definitely worth the money because where else can you get these standards at such as price. The bed was fabulous. My partner and I couldn't feel the shifts whenever we got up in the middle of the bed to visit the toilet. Unfortunately, this hotel experience was undermined by a bout of Bali belly with the food stalls opposite the hotel and my girlfriend got an allergy reaction to some herb in their pan buttered fish which they weren't able to disclose the full ingredient list. I would recommend the stay here but with caution in eating around. BTW the breakfast is always the same food variety and doesn't taste very nice but the breakfast itself is a bonus already.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua BaliHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - VergaderruimteHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - UitzichtHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hotel interieurHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - RestaurantHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GastenkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GastenkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BadkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GastenkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BadkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BadkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GastenkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C02