Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Santika Siligita Nusa Dua

Jalan Pintas Siligita No. 3A Banjar Peminge Nusa Dua, Bali - INDONESIA, Nusa Dua, Bali, Indonesië 80361

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,0

uit 692 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
7,5
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (692)
Sorteer op:
Anja V. (Echt)paren Philippines, 18 maart 2016
Fijn hotel

Ontbijt is zeer uitgebreid
9,7
Prima, kwam alleen te laat achter de beachclub van het hotel, welke met shuttlebus te bereiken is.
Rapporteer deze beoordeling
Joey N. (Echt)paren Netherlands, 30 augustus 2015
Relaxed gezellig goede plek om uit te rusten

Zwembad ontbijt kamer
8
Prima verblijf. Goed hotel. Shuttle van paar minuten naar bijbehorende beachclub ( heerlijk) ontbijt uitgebreid. Staff vriendelijk
Rapporteer deze beoordeling
Kirsten K. (Echt)paren Netherlands, 8 juni 2014
Enige pluspunt ontbijt

Ontbijt
4,7
Het ontbijt was in dit hotel wel echt heel goed, uitgebreid en lekker. Avond eten uit het restaurant daar in tegen totaal niet lekker, mini portie en behoorljk aan de prijs. Kamer stonk naar sigaretten rook, meteen terug gegaan om andere kamer te vragen, dit koste enorm veel moeite. Toen we eenmaal een andere hadden leek hij in eerste instantie iets frisser te ruiken, maar naar een tijdje, toen de luchtverfrisser het niet meer maskeerde, stonk ook die naar rook. Toiletbril was erg smerig. Housekeeping erg onbeschoft; komen om half 9 s ochtends al 'housekeeping' schreeuwend door de gang en aan je deur. Toen ik zei dat mn vriend in de douche stond dus of hij later terug kon komen, bleef hij maar aandringen dat hij de kamer nu schoon wilde maken en of ik hem anders iets wilde geven 'van mij voor hem'??? Heel vreemd
Rapporteer deze beoordeling
Frank V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 26 juli 2013
Voor het beperkte bedrag uitstekend

prijs, vriendelijke medewerkers, centrale ligging
8,3
Goed het enige minpunt was het storende harde geluid van de airco. Die kon je wel uitzetten maar dan verdween het centrale geluid niet.
Rapporteer deze beoordeling
Vera S. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 27 april 2016
bad atitude for staff
4,3
most of staff act very bad to domestic visitor like us but neither to foreign visitor it's really dissapointed us and the food taste is really bad the manager should review my opinion
Rapporteer deze beoordeling
Natalia S. Gezinnen met jonge kinderen Sri Lanka, 21 april 2016
Fantastic hotel!
6,7
Best value for money! My children and I loved breakfast, room was clean and nice and we also got free shuttle to the beach and beach club vouchers. We enjoyed it a lot!
Rapporteer deze beoordeling
Marian J. (Echt)paren Philippines, 15 april 2016
Dissapointed
4
•Staff service were excellent,friendly, prompt and honest, I purposedly left my goggles in the room and when i checked out they returned it to me •Location going to the airport is accesible less than15 mins only •Foods many choices but not so good, only the pancake were there thumbs up if your into sweets •Pillows, sheets and bed were very very smelly that we asked them to changed twice but still the same and there were marks on the sheets as well •Towels were not white its dirty white. Toiletries were useful, water from the shower, bidet and flush was very good •Beach (agendaz) was expensive for the type of food and the staff there were all chitchatting with each other and a bot rude as there were ladies walking and they will whistle, surrouding is okay for picture taking •TV channels, veranda was a plus •Aircon was dripping I will not return to this hotel due to the smelly sheets and pillows
Rapporteer deze beoordeling
Ma R. (Echt)paren Philippines, 14 april 2016
good value for everything
6,3
We stayed here for 3 nights as a honeymooners. first look from outside we thought it's not good but once we went in tje room it was different. room is clean and spacious for us plus the balcony. they do have shuttle service to the beach but we never use it cause you can walk there for 20 mins or less. pool is well maintained.
Rapporteer deze beoordeling
Darren R. Individuele reizigers Australia, 11 april 2016
Excellent highly recommended
6,3
Room is good , pool excellent , buffet breakfast is awesome and staff polite and accomodating.
Rapporteer deze beoordeling
Grace N. Individuele reizigers Indonesia, 1 april 2016
Fascinating
6
I'll be back to stay here for d next trip, affordable price, worth to try
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Hotel Santika Siligita Nusa Dua BaliHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GastenkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GastenkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GastenkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BadkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GastenkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hotel exterieurHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BadkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BadkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BadkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - VergaderruimteHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C08