of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Santika Siligita Nusa Dua

Jalan Pintas Siligita No. 3A Banjar Peminge Nusa Dua, Nusa Dua / Benoa, Bali, Indonesië 80361 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Zwembad Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Vergaderruimte Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Uitzicht Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinken Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten
Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hotel interieur Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Restaurant Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gastenkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gastenkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Badkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gastenkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Badkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Badkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gastenkamer Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten
Gebied: Nusa Dua / Benoa Aantal kamers: 153
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 466 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
7,5
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (466)
Sorteer op:
Kirsten K. (Echt)paren Netherlands, 8 juni 2014
Enige pluspunt ontbijt

Ontbijt
4,7
Het ontbijt was in dit hotel wel echt heel goed, uitgebreid en lekker. Avond eten uit het restaurant daar in tegen totaal niet lekker, mini portie en behoorljk aan de prijs. Kamer stonk naar sigaretten rook, meteen terug gegaan om andere kamer te vragen, dit koste enorm veel moeite. Toen we eenmaal een andere hadden leek hij in eerste instantie iets frisser te ruiken, maar naar een tijdje, toen de luchtverfrisser het niet meer maskeerde, stonk ook die naar rook. Toiletbril was erg smerig. Housekeeping erg onbeschoft; komen om half 9 s ochtends al 'housekeeping' schreeuwend door de gang en aan je deur. Toen ik zei dat mn vriend in de douche stond dus of hij later terug kon komen, bleef hij maar aandringen dat hij de kamer nu schoon wilde maken en of ik hem anders iets wilde geven 'van mij voor hem'??? Heel vreemd
Frank V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 26 juli 2013
Voor het beperkte bedrag uitstekend

prijs, vriendelijke medewerkers, centrale ligging
8,3
Goed het enige minpunt was het storende harde geluid van de airco. Die kon je wel uitzetten maar dan verdween het centrale geluid niet.
Shigemi I. Zakelijke reizigers Japan, 13 december 2014
Best for business

price, food, staffs
8,3
I stayed Hotel Santika for five days. I came to Bali to join an international conference, which is held at a hotel near Santika. Hotel Santika is located a little far from beach. If you plan to go to the beach, then you should stay other hotels. But for business purpose, this hotel is very cheap and comfort with good foods. I found so many flies flying when taking breakfast. But flies are also flying at other good hotels when taking lunch.
Ika K. Gezinnen met oudere kinderen Indonesia, 10 december 2014
SANTIKA SILIGITA NUSA DUA GOOD FAMILY HOTEL

LOBBY, ROOM, BREAKFAST
7,3
INTERESTING,COMFORTABLE.
Ade I. (Echt)paren Indonesia, 28 november 2014
Clean and modern facilities closed to the beach

cleaness, location, swimming pool
10
we were positively surprised by the modern and clean facilities. Additionally it is also in walking distance to the beach (approx 1 km).
Aminah S. (Echt)paren Malaysia, 5 november 2014
Beautiful hotel

The room, swimmimng pool andthe friendly staff
10
We enjoyed every minute of the stay. The welcoming was wonderful.Room were big and cleaned.Food for Breakfast especially was great. Staff services were beyond our normal expectation.A real holiday we had. Thank you for making our stay memorable.
Christine H. (Echt)paren Australia, 25 oktober 2014
Quick stop over on way to Nusa lembongan

Pickup service. Great Room. Excellent Breakfast Selection
9,3
Picked as a quick stop over but would highly recommend for long stay. Very accommodating providing late dinner when we arrived.
Greni G. (Echt)paren Indonesia, 22 oktober 2014
Good services but wifi connection very bad

Clean rooms, affordable prices and fast services
6,7
So far the hotels is good. Location near to nusa dua or mengiat beach. But the wifi connection is very bad. And a lot of mosquitos in room. But the places and rooms is not to bad.
Gunawan T. (Echt)paren Indonesia, 20 oktober 2014
Nice Hotel but not in a nice location

cleanliness, comfort room, nice food
8,7
Everything is good but the location is far from crowded. No night life arround the hotel.
Henry A. (Echt)paren Indonesia, 7 oktober 2014
great hotel

good staff food and surrounding
8

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua BaliHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - ZwembadHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - VergaderruimteHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - UitzichtHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Eten en drinkenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hotel interieurHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - RestaurantHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GastenkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GastenkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BadkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GastenkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BadkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BadkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GastenkamerHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteitenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteiten

Beoordelingen door klanten - Hotel Santika Siligita Nusa Dua, Bali

AS-AGWEB-3B08