of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport

Rijksweg A4, nr.3 , Amsterdam, Nederland 2132 MA (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Van der Valk Hotel A4 Schiphol
Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Hotel interieur Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Receptie Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Receptie Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Lobby Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Lobby Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Gastenkamer Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Gastenkamer Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Gastenkamer Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Gastenkamer Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Gastenkamer Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Gastenkamer Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Gastenkamer Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Gastenkamer Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Gastenkamer Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Gastenkamer Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Vergaderruimte
Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Restaurant Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Restaurant Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Fitnessruimte Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Zwembad Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Zwembad Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Zwembad Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Zwembad Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Spa Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Spa Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Bar/Lounge Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Bar/Lounge Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Spa
Gebied: Overige Aantal kamers: 435

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 49 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,2
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,6
(Echt)paren (49)
Sorteer op:
Celine T. (Echt)paren Netherlands, 26 januari 2014
Prima luchthaven hotel

Grote kamer, bustransfer, wellness
8
Goed verblijf! Niks op aan te merken. Personeel kan wel wat meer uitleg geven over de faciliteiten in het hotel maar misschien lag dat alleen aan de persoon die ons hielp.
Joan R. (Echt)paren Netherlands, 26 januari 2014
wij hebben genoten van de fijne avond (een feest)

goed eten goede slaapkamer attent personeel
10
zieboven wij komen hier ook om gewoon te ontbijten
Kars T. (Echt)paren Netherlands, 1 februari 2011
Handig hotel voordat je op reis gaat

Dicht bij Schiphol
8,3
Mooi hotel vlak vooordat je op reis gaat. Shutllebus brengt en haalt je van Schiphol. Fantastisch ontbijt !
Mandy V. (Echt)paren Netherlands, 26 augustus 2010
Hotel vd Valk-A4

dicht bij schiphol/gratis pendeldienst, dicht bij amsterdam
8
Het is een prettig hotel om te verblijven als je de volgende dag moet vertrekken met het vliegtuig van schiphol. Er zijn ook mogelijkheden om je auto dan daar kosteloos achter te laten. De service was correct en zakelijk. Wij waren blij met de ruime kamer en badkamer met ligbad en aparte douche. Hoewel er geen extra faciliteieten waren zoals minibar of thee/koffiezet mogelijkheden, waren er beneden in de hal wel veel automaten waaar je betaalbaar drankjes en hapjes kon halen. Op de kamer was een groot flatscreentelevisie, en de bedden waren goed.
Hotel kenmerken tip: vervoer naar vliegveld en treinstation
Jaap R. (Echt)paren Netherlands, 5 maart 2010
Schoon,goede bedden,behulpzaam,aardig personeel.

Dichtbij Schiphol,prima verbinding met de shuttlebus en/of auto.
8,3
Prima hotel,goede bedden,schoon en aardig,behulpzaam personeel.Met de shuttlebus zo in Schiphol.
Hotel kenmerken tip: Wilt u voor een acceptabele prijs een goed hotel hebben dan is dit hotel zeker aan te bevelen.
Marjolein V. (Echt)paren Netherlands, 4 oktober 2009
Altijd prima

Gratis bus van en naar schiphol. Ruime kamers en groot bed. Super ontbijt!!
8,3
Wij zijn al meerdere malen in dit hotel verbleven. Het is ideaal voor vertrek met het vliegveld door de ligging en de gratis bus naar schiphol. Het hotel voelt ruim en luxe, de bedden zijn groot maar deze keer hadden wij wel wat uitgezakte bedden. Dat was voor t eerst. Toch weer goed kunnen slapen. Deze keer door boeking met agoda was ontbijt inbegrepen, en dat was super!! Er uitgebreid en lekker. Dit hotel boeken we weer de volgende keer!
Tzuchi C. (Echt)paren Taiwan, 30 juli 2014
Great value

Free airport shuttle, large room and swimming pool
9
Louise W. (Echt)paren United Kingdom, 5 juli 2014
Locations good with Free Shuttle

Swimming pool, Free shuttle, size of rooms
8,3
Honestly this was my second time to stay here. My friends were concerned of the distance from Central Amsterdam. However after staying here they realized that spacious room, the pool/gum facilities are an advantage to being at this hotel. After a long day shopping, sight seeing it was lovely to come back and relax on our own balcony in the quiet surroundings.
Hock L. (Echt)paren Malaysia, 29 juni 2014
Excellent airport hotel, value for money.

Value for money, excellent service, restaurant.
9
Value for money, Hotel Schiphol A4 is beautifully designed airport hotel, the service really excellent and we loved the dinner at the restaurant. There is free shuttle service to the airport and from the airport you can take the train to Amsterdam. Comfortable bed spacious room.
Matthew F. (Echt)paren United Kingdom, 19 juni 2014
Good price and easy access to city centre

Breakfast size of room and staff
8,3
Good

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport AmsterdamHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Hotel interieurHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - ReceptieHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - ReceptieHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - LobbyHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - LobbyHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - GastenkamerHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - GastenkamerHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - GastenkamerHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - GastenkamerHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - GastenkamerHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - GastenkamerHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - GastenkamerHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - GastenkamerHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - GastenkamerHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - GastenkamerHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - VergaderruimteHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - RestaurantHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - RestaurantHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - FitnessruimteHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - ZwembadHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - ZwembadHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - ZwembadHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - ZwembadHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - SpaHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - SpaHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Bar/LoungeHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Bar/LoungeHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - SpaHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - SpaHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - BadkamerHotel Schiphol A4 Hotel - Amsterdam Airport Amsterdam - Restaurant


AS-AGWEB-3C01