Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 8,0
op basis van 305 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 305 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,4
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,5

Hugo W. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef 10 nachten in juli 2014
Uitstekend verblijf
Goede ligging, Balkon/Terras, eetgelegenheden tegen over Hotel (Brug Restaurant A4)
Al verschillende keren in dit Hotel verbleven. Goede prijs/kwaliteit. Kamers zijn klein maar comfortable. Shuttle bus van/naar Schiphol.
Beoordeeld 13 oktober 2014

Johan H. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Perfecte start voor campervakantie in Amerika
1 Prima dinnerPerfecte verzorging ontbijt
Beoordeeld 11 oktober 2014

Myriam T. van België
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Een aanrader!!!
Wifi, mooie kamer, uitgebreid ontbijtbuffet
Vriendelijke ontvangst. Ruime kamer met terras, gratis wifi op de kamer, uitgebreid en lekker ontbijtbuffet.
Beoordeeld 22 juni 2014

Ruben V. van Nederland
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in april 2014
Nette luxe hotel
Aardige medewerkers, nette kamers & lekker rustig
Goed
Beoordeeld 14 april 2014

Jozef K. van België
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef één nacht in februari 2014
Schitterend luchthavenhotel
gratis airport shuttle
Beoordeeld 23 februari 2014

joan M. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in januari 2014
wij hebben genoten van de fijne avond (een feest)
goed eten goede slaapkamer attent personeel
zieboven wij komen hier ook om gewoon te ontbijten
Beoordeeld 06 februari 2014

Celine B. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in januari 2014
Prima luchthaven hotel
Grote kamer, bustransfer, wellness
Goed verblijf! Niks op aan te merken. Personeel kan wel wat meer uitleg geven over de faciliteiten in het hotel maar misschien lag dat alleen aan de persoon die ons hielp.
Beoordeeld 29 januari 2014

Johan K. van Nederland
Groepen
Ik verbleef één nacht in december 2013
Prima hotel op een prima locatie
Grote kamer, top locatie en openbaar vervoer
Prima verblijf en een grote kamer. Voor stappen in Amsterdam is het een top hotel.
Beoordeeld 06 januari 2014

Kars T. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in januari 2011
Handig hotel voordat je op reis gaat
Dicht bij Schiphol
Mooi hotel vlak vooordat je op reis gaat. Shutllebus brengt en haalt je van Schiphol. Fantastisch ontbijt !
Beoordeeld 16 februari 2011

ron H. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in december 2010
Ruime kamer, goede kwaliteit prijsverhoudingen.
Schoon, grote tv, goede service!
geen nadelen
Goed hotel met een prima service. Waar voor uw geld! Aanrader... Dichtbij luchthaven en centrum.
Beoordeeld 07 december 2010


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: