Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,7
op basis van 53 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 53 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,9
  • Faciliteiten 9,0
  • Ligging 9,5
  • Kamercomfort 8,9
  • Personeel 9,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,7
Sorteer op

KA O. van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef één nacht in december 2014
Hotel with good lcation,& Good service!
Good Loctaion, good service, value for money.
Very pleasant stay.
Beoordeeld 31 december 2014

Rain L. van Estland
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2013
Good location
Location, nice room and restaurant
It's just behind the Opera
Beoordeeld 27 april 2014

SUET W. van China
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in februari 2014
gorgeous
Near roissy bus, beautiful room, near metro
Very comfortable, beautiful room, nice staff, convenient to everywhere
Beoordeeld 26 februari 2014

Edmund L. van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2013
Great Luxury Hotel and a great location
Location, luxury, staff
Luxurious and very comfortable. Newly renovated and very clean.
Beoordeeld 14 september 2013

Kien Y. van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in augustus 2013
Hotel that you can't missed
Location, Luxury, Comfortable
Excellent stay and will come back again. The location of hotel is great, staffs are friendly and room is clean and comfortable.
Beoordeeld 26 augustus 2013

WILLIAM T. van Indonesië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in maart 2013
nice and central located hotel
Location , room , toiletries
The Hotel is quite nice compare to Paris hotel standard , room was upgrade to larger room.location near metro and local cafe and shopping boutique. Will return .
Beoordeeld 19 maart 2013

Jane D. van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in juli 2012
Superb hotel and excellent service
Service is atentive adn beautiful ambience in hotel
Well appointed and excellent attntion to detail. Beautifully serviced.
Beoordeeld 23 juli 2012

Vorachand L. van Thailand
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in april 2012
A great hotel!
Very convenient
an excellent choice for us. the room was modern and comfortable. in room amenities were great and breakfast was good. the restaurant there also had great food and desserts. not too far from chopping area and near to auber rer. very convenient indeed. we will return definitely!
Beoordeeld 08 mei 2012

Chee C. van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in mei 2010
Good hotel in great location
Great location, in the middle of most of the tourist landmarks and shopping stores.
Could change the breakfast menu each morning. Housekeeping needs improvement.
Location saves a lot of time as you can practically walk everywhere, or hop down to the underground if need to. Housekeeping keeps forgetting to replenish things in the room. Room is comfortable. Generally, for the price, does not compare with 5 star hotel elsewhere.
Beoordeeld 24 mei 2010

Boaz D. van Israël
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2009
HOTEL SCRIBE
The Room ,service ,location
Non
Very good hotel and graet hospitality . The location is great .
Beoordeeld 11 november 2009


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: