Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Stella

Don Gil Garcia Street, Capitol Site, Cebu City, Cebu City, Filipijnen 6000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Stella Cebu City - Gastenkamer Hotel Stella Cebu City - Hotel interieur Hotel Stella Cebu City - Receptie Hotel Stella Cebu City - Gastenkamer Hotel Stella Cebu City - Gastenkamer Hotel Stella Cebu City - Gastenkamer Hotel Stella Cebu City - Gastenkamer Hotel Stella Cebu City - Gastenkamer Hotel Stella Cebu City - Gastenkamer Hotel Stella Cebu City - Gastenkamer Hotel Stella Cebu City - Gastenkamer Hotel Stella Cebu City - Gastenkamer Hotel Stella Cebu City - Gastenkamer Hotel Stella Cebu City - Gastenkamer
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 35
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
7,7
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
6,0
Alle beoordelingen (366)
Sorteer op:
Herman V. (Echt)paren Belgium, 20 september 2012
Klein maar goed hotel

goede ligging in Cebu
8,3
Dit hotel is zijn prijs kwaliteit waard.Vriendelijk en behulpzaam personeel , propere kamers , lekker ontbijt en de ligging is kort bij Cebu's hoofdstraat. Veel Taxi vervoer in deze straat.Ook kort bij Cebu's Capitol gelegen.
Rapporteer deze beoordeling
Patrick C. Individuele reizigers Belgium, 2 februari 2012
proper hotel en goeie locatie

heel goeie service
7
de service was heel goed,maar het ontbijt stelde niks voor 3 toastje s,konfituur en 1 ei en een kop koffie,of filipijns ontbijt,varkens vless +/- 50 gr en rijst en 1 ei of biefstuk.vragen coor omwisselen zelfde prijs kon niet en er moest dan ook extra betaald worden.wifi was alleen in de lobby beschikbaar,en ook in de kamer was er geen ontvangst mobilofoon
Tip: het hotel is goe d voor een paar nachten,voor een langere periode zou ik iets anders zoeken
Rapporteer deze beoordeling
Daryl R. Individuele reizigers United States of America, 23 juli 2015
hotel stay

location, staff performance and cleanliness
7,7
did not rate food and dining because I did not eat in the hotel. Satisfied with the services given by the hotel staff
Rapporteer deze beoordeling
Cristina M. Individuele reizigers Ecuador, 13 juli 2015
Value for money

Value for money, comfort
9
I just stayed over for one night due to business and it was very good.The room was big enough for me, it didnt have window though. I think this hotel is a great option if you are just passing by.
Rapporteer deze beoordeling
Long C. Zakelijke reizigers Singapore, 3 juli 2015
Budget Hotel

value for money
6,7
Great hotel for what i have paid. Don't expect 5 star facilities. Good value for money
Rapporteer deze beoordeling
Seth V. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 22 juni 2015
Value For Money

easy access to public transportation, affordable room prices, nearby restaurants
9
We were greeted by friendly staff, though the room was small and the one that we stayed has no windows, the cleanliness are well kept. Good wifi access and can connect easily. The set meals for their room service are affordable too. But if you are on a tight budget, you can buy from outside as there is a mall nearby with restaurants and food chain stores.
Rapporteer deze beoordeling
Dane D. (Echt)paren Canada, 16 mei 2015
It Was good

Hotel staff, cleaniness, location
8,7
We stayed for 4 nights only complaint was that staff didnt clean room or change sheets
Rapporteer deze beoordeling
Jill J. Groepen Philippines, 15 mei 2015
hotel stella

good site, rms ok, wi.fi fxnl, value for money for short stay
6
Ok
Rapporteer deze beoordeling
Sigrid E. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 26 april 2015
good

good food, good place, good people.. ;)
7,3
satisfactory! but please update some of the prices of your menu.. thanks! ;)
Rapporteer deze beoordeling
Mike A. Individuele reizigers Philippines, 25 april 2015
ok

staff staff and staff
7
Nice staff, fair room, dark room, rusty faucets, ok ok stay
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Stella Cebu CityHotel Stella Cebu City - GastenkamerHotel Stella Cebu City - Hotel interieurHotel Stella Cebu City - ReceptieHotel Stella Cebu City - GastenkamerHotel Stella Cebu City - GastenkamerHotel Stella Cebu City - GastenkamerHotel Stella Cebu City - GastenkamerHotel Stella Cebu City - GastenkamerHotel Stella Cebu City - GastenkamerHotel Stella Cebu City - GastenkamerHotel Stella Cebu City - GastenkamerHotel Stella Cebu City - GastenkamerHotel Stella Cebu City - GastenkamerHotel Stella Cebu City - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B08