Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Tunjungan

Jl. Tunjungan, 102 - 104, Surabaya Center, Surabaya, Indonesië 60011

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,0

uit 666 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
6,6
Ligging
8,7
Personeel
6,8
Hygiëne/conditie hotel
6,8
Kamercomfort
6,9
Ontbijt/maaltijden
6,2
Alle beoordelingen (666)
Sorteer op:
John V. Zakelijke reizigers Netherlands, 3 november 2014
redelijk goed hotel

ligging
8,3
Goed
Rapporteer deze beoordeling
Pieter V. (Echt)paren Netherlands, 9 augustus 2013
Uitstekend hotel in het drukke centrum.

Ontbijt, ligging en luxe kamer.
9,7
Nogmaals een uitstekend verblijf met maar één minpunt en dat was het uitzicht op een donkere smalle binnentuin (geen buitenlucht, maar slechts drie meter richting andere vergelijkbaar gelegen 'binnenkamers').
Rapporteer deze beoordeling
Rexje J. (Echt)paren Netherlands, 28 december 2012
Heel mooi hotelmet grote kamers

Dicht bij een mall
8,3
Het was wel even zoeken om het Hotel te bereiken met een auto. Verder een goed Hotel direct naast een grote mall. Het ontbijt is prima
Rapporteer deze beoordeling
Harold G. Groepen Netherlands, 17 juli 2011
Prettig gelegen hotel naast een mall.

De lokatie.
6
Komen reeds meerder jaren bij dit hotel. Het verbijf is ons erg tegengevallen dit jaar. De mensen achter de receptie waren niet vriendelijk en kortaf. Het ontbijt is ook erg tegengevallen, er was nauwelijks beleg voor voor het brood aanwezig. Van een scrabbled egg had men dit jaar nog nooit gehoord. De WIFI zou gratis zijn, wij moesten ervoor betalen. Al met al zullen wij dit hotel niet meer gebruiken.
Winkel tip: De naast gelegen Mall biedt alles.
Rapporteer deze beoordeling
Wim V. (Echt)paren Belgium, 15 juli 2010
Shoppen!

Naast shoppingscentra's, mooie badkamer, ruime kamer!
8
Heel spijtig van het uitzicht: wanneer we ons gordijn opendeden, hadden we uitzicht op een muur op 5m van ons raam. Geen daglicht, wat echt spijtig is. Dit was een gemis. Kamer op zich was heel ruim (een van de grootste hotelkamers dat ik ooit in gelogeerd heb), ruime badkamer met groot ligbad.
Rapporteer deze beoordeling
Ruben T. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 5 januari 2016
Unclean room, poor service even public used elevat

location
4,7
Unpleasanr, even we stay at the hotel almost for resting in the evening.
Rapporteer deze beoordeling
Husein T. Individuele reizigers Indonesia, 1 januari 2016
over rated hotel

complimentary new year eve dinner, location,
7
Rapporteer deze beoordeling
Ronald K. Gezinnen met oudere kinderen United States of America, 22 december 2015
Location is best feature

Location, staff friendliness, dining
9,3
I selected Hotel Tunjungan due to location. That is its best feature. After reserving the room I read so many negative reviews I almost cancelled, but I am glad that I did not. In contrast to many others, I found the dining superior to other hotels in which I have stayed in Indonesia. I did not find it necessary to ask for any items I thought missing. Wi-fi is a problem, country-wide. I found problems with connectivity, took my laptop and android phone to the front desk, and the problems were resolved. Inconvenient, yes, but functional. The hotel is old; the elevator operation takes some getting used to, again, I asked and received help from the staff. Any problems I encountered were overcome with minimal inconvenience and all such problems were minimal when compared to the benefits of location.
Rapporteer deze beoordeling
Ahmad I. (Echt)paren Indonesia, 22 december 2015
smell not good, breakfast not okay

location
4,3
breakfasf not good, hotel small so bad.
Rapporteer deze beoordeling
Zuraida A. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 15 december 2015
Quiet hotel with not many guests

Location only
6,3
Not enough light in our room. No iron service in the room. Only laundry can do so and you have to pay it. Location still the best, near to the mall but not the hotel.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Hotel Tunjungan SurabayaHotel Tunjungan Surabaya - VergaderruimteHotel Tunjungan Surabaya - VergaderruimteHotel Tunjungan Surabaya - RestaurantHotel Tunjungan Surabaya - SpaHotel Tunjungan Surabaya - Bar/LoungeHotel Tunjungan Surabaya - VergaderruimteHotel Tunjungan Surabaya - FaciliteitenHotel Tunjungan Surabaya - FaciliteitenHotel Tunjungan Surabaya - FitnessruimteHotel Tunjungan Surabaya - GastenkamerHotel Tunjungan Surabaya - Hotel interieurHotel Tunjungan Surabaya - Bar/LoungeHotel Tunjungan Surabaya - RestaurantHotel Tunjungan Surabaya - GastenkamerHotel Tunjungan Surabaya - GastenkamerHotel Tunjungan Surabaya - GastenkamerHotel Tunjungan Surabaya - GastenkamerHotel Tunjungan Surabaya - GastenkamerHotel Tunjungan Surabaya - GastenkamerHotel Tunjungan Surabaya - GastenkamerHotel Tunjungan Surabaya - SuiteHotel Tunjungan Surabaya - Balkon/TerrasHotel Tunjungan Surabaya - Hotel interieurHotel Tunjungan Surabaya - Hotel interieurHotel Tunjungan Surabaya - Balkon/TerrasHotel Tunjungan Surabaya - Hotel interieur


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B04