Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

@Hua Lamphong Hostel

326/1, Rama IV Road, Mahaphruttharam,Bangrak,, China Town, Bangkok, Thailand (Bekijk kaart)

Boek nu!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gastenkamer @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gastenkamer @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gastenkamer @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gastenkamer @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gastenkamer @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gastenkamer @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurant @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Receptie @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotel interieur @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotel interieur @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotel interieur @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotel interieur @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotel interieur
@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Tuin @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Business Center @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Business Center @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotel exterieur @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotel exterieur @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotel exterieur @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Omgeving @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Omgeving @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Omgeving
Ligging: China Town Aantal kamers: 26
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 420 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
8,8
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (420)
Martin M. (Echt)paren Netherlands, 15 februari 2014
zeer goed centraal gelegen

centraal, vriendelijk personeel, schoon
8,7
Het hotel was zeer goed te bereiken vanaf het vliegveld met de trein en metro. Weer werden vriendelijk ontvangen in de nacht en alles ging soepel. We waren met zn die op een eigen kamer dus was er een extra bed neergezet en daardoor wad de kamer nog kleiner. Ondanks dat was het schoon. China town is op loopafstand en ook alle andere attracties zijn goed te bereiken. Metrostation en treinstation zijn letterlijk aan de overkant. Al met al een goed hotel. We moesten op dag van uitcheck lang wachten voor onze vlucht, maar mochten Nog Gebruik maken van de douche en onze tassen achterlaten.
Erik H. (Echt)paren Netherlands, 11 januari 2014
goed gelegen, comfortabel

centraal gelegen, comfortabel, hulpvaardig personeel
6,3
Het hotel ligt tegenover het station en de metro, op de staat van onderhoud van de kamers is wel wat aan te merken, het personeel is echter erg hulpvaardig. Er is geen ontbijt, maar in de omgeving is dat overal te krijgen. Voor wie een vroege trein moet hebben is het een goede logeergelegenheid.
Peter S. Individuele reizigers Belgium, 20 december 2013
erg attente en vriendelijke medewerkers

de medewerkers,internet, ijskast op de kamer
7,7
Juliana Z. (Echt)paren Netherlands, 6 december 2012
Leuk hotel service goed

Het eten is goed
9,3
Een waardering een 8 een min punt de communicatie over het algemeen in Thailand voornamelijk het Engels is slecht terwijl al jaren veel toeristen komen , door veel handen en voeten werk meestal wel van beide partijen uitkomen .
Carla B. (Echt)paren Netherlands, 28 november 2012
Prima prijs kwaliteit

Ideale locatie voor treinreizigers
9
Standaard kamer is idd eenvoudig, maar voldoet. Prima bedden, kluisje, tv, airco, kleine badkamer. Beperkte kastruimte maar dat is in veel hotels. Geen ontbijt inbegrepen, maar er is wel prima gelegenheid in eigen coffeeshop voor ontbijt, snacks, drankjes en maaltijden! Vriendelijk personeel. Raam kiert erg dus niet geluidsdicht en er is geen lift aanwezig.
Nikki P. (Echt)paren United Kingdom, 17 april 2014
clean, comfy, friendly staff

clean, comfy, friendly staff
9
Patrick L. Individuele reizigers United States of America, 10 april 2014
great location next to MRT and train station

location, cleanliness, convenience
9
Chiara P. Individuele reizigers United Kingdom, 9 april 2014
Great value for money

Cleanliness, staff and good location
8,3
This hostel is great. Really good value for money. Nice rooms and clean. Staff is very helpful. Centrally located and close to MRT station.
Maria U. Individuele reizigers Spain, 4 april 2014
Convenient location

Location, trains, underground near
7
I arrived late in the evening and I wanted to stay in a hotel easy to get to through the underground so I could sleep a bit. The hotel is easy to find, just get out of the underground station and it is just there on the left. There is also a supermarket next to. The hotel was clean and I booked a single room with ac. However the ac was probably broken because it didn't cool off at all the room. I didn't complain because I was shattered from the plane and wanted to sleep. In the morning I went to the train station to book overnight trains to chiang mai and I was lucky to get the last seat. I recommend you this hotel is you want to be near the train station and need to book tickets. Next time I will book a dormitary where I am sure the ac will work properly. Overall it is ok but the bad thing is that the room I was given had poor air con so was not happy about it.
Jennifer W. Individuele reizigers United Kingdom, 3 april 2014
Reasonably prices accommodation for back packers

Easy access to city Close to railyway station good access for shopping
6
Comfortable. Good quality accommodation for back packers or for those travelling on a limited budget

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gastenkamer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gastenkamer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gastenkamer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gastenkamer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gastenkamer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gastenkamer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurant@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Receptie@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotel interieur@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotel interieur@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotel interieur@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotel interieur@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotel interieur@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Tuin@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Business Center @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Business Center @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotel exterieur@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotel exterieur@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotel exterieur@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Omgeving@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Omgeving@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Omgeving

Beoordelingen door klanten - @Hua Lamphong Hostel, Bangkok

AS-AGWEB-3B07