Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hyatt Regency Sha Tin Hotel

18 Chak Cheung Street, Sha Tin, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin Hotel
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Lobby Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Uitzicht Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Uitzicht Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gastenkamer Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gastenkamer Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gastenkamer Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Suite Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Balzaal Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Vergaderruimte
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Spa Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteiten Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Fitnessruimte
Gebied: Sha Tin Aantal kamers: 559
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
7,5
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
9,0
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (3151)
Sorteer op:
Shouw H. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 23 augustus 2012
mooi hotel met vriendelijk personeel

mooi zwembad en zeer goed openbaar vervoer, ligt naast station en busterminals en taxihaltes
9
mooie kamers en zeer vriendelijk personeel. ze spraken english en geen chi-nglish:-)
Rapporteer deze beoordeling
Anna W. Groepen Netherlands, 15 augustus 2012
goede hotel maar wel wat afgelegen

goede kamers met goede douche en fijn bad/bedlinnen
7
Het hotel was goed. Nadeel was dat je niet een apart ontbijt kon nemen maar in combinatie met cocktails en internetverbindingen. Het bevreemdde ons dat er in zo'n goed hotel geen internetverbinding was en er voor betaald moet worden. De metro is dichtbij maar daarna moet je wel lang reizen om in het centrum te komen.
Sightseeing/attracties tip: Ten thousand buddha tempel wordt niet vaak genoemd maar is fantastisch. Even weg uit de drukte en zeker tienduizend buddha's gezien.
Rapporteer deze beoordeling
Isabel V. Individuele reizigers Netherlands, 12 november 2010
geweldige accomodatie!

netjes, schoon, fijne sportschool en sauna, lekker eten.
8,7
Prima accomodatie! Enigste nadeel was de reis met de metro naar exhibition centre, was 50 min. Maar het hotel was het zeker waard.
Rapporteer deze beoordeling
M.A V. (Echt)paren Netherlands, 8 oktober 2009
Hyatt Regency, Sha Tin, Hong Kong

Mooi aan de baai gelegen Zwembad Luxe Nieuw Vriendelijk personeel
9,3
Schitterend hotel, absoluut een 5 sterren hotel. Hotel is net nieuw en de kamers zien er zeer mooi en netjes uit en zijn ook echt heel groot, zelfs voor europese begrippen. Er zit een goed restaurant bij, maar ook het buffet gedeelte ziet er goed uit en de keuze is enorm. Personeel is vriendelijk en spreekt goed engels. Trein/Mtr/Bus/Taxi direct voor de deur. Ligging vlak bij veel natuur en groen en vooral rust en stilte. Ook de kamerprijs is bijzonder goed in verhouding met wat je krijgt... Kom daar in de rest van Hong Kong maar eens om... Aanrader!
Sightseeing/attracties tip: Vanuit de baai kan je een boot nemen naar de rustige eilanden en dorpjes. 2 stations terug met de MTR ligt Sha Tin, waar je zeer goed kunt shoppen en eten.
Rapporteer deze beoordeling
Cheung M. (Echt)paren Hong Kong, 27 juli 2015
Clean comfortable

Nice restaurant, clean and spacious
9,3
Nice restaurant, clean and spacious
Rapporteer deze beoordeling
Yin T. Groepen Hong Kong, 26 juli 2015
The shower is terrible

The food in Shatin 18 is really nice. All staff are friendly and helpful. We had great time at Tin Tin Bar too.
7,3
The shower in the room is terrible. The water pressure was too weak that I could hardly wash my hair. The water was not hot enough too. We did not seek help from the hotel as it was 1am when we had shower and we were too tired to handle the matter. The point is that it is totally unacceptable for a 5-star hotel which fails to provide a "normal" shower for the guests. Other than this, the hotel is very good. The restaurant (Shatin 18), the bar, the cake shop and the staff are all excellent.
Rapporteer deze beoordeling
Michael H. Zakelijke reizigers United States of America, 24 juli 2015
Value for the money

service, location and value
9,3
Great and enjoy it
Rapporteer deze beoordeling
Michael H. Zakelijke reizigers United States of America, 20 juli 2015
Great Value for the stay

service, location and value
9,3
I stay in the hotel for more than 20 days, and I enjoy my stay
Rapporteer deze beoordeling
Yenny M. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 20 juli 2015
Hyatt Regency Sha Tin Hotel

Hyatt Regency Sha Tin Hotel
3,7
No coment
Rapporteer deze beoordeling
John D. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 20 juli 2015
Need renovation

Kids friendly, nice pool, easy to move around
7,7
Good, but the bathroom needs repair. The rubber seal of the shower cubicle came off. The flush will not stop unless you stop it manually. The room generally needs renovation.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong KongHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - LobbyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - UitzichtHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - UitzichtHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - GastenkamerHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - GastenkamerHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - GastenkamerHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - SuiteHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Hotel exterieurHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - BalzaalHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - VergaderruimteHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - SpaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteitenHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Fitnessruimte

Beoordelingen door klanten - Hyatt Regency Sha Tin Hotel, Hong Kong

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C06