Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hyatt Regency Sha Tin Hotel

18 Chak Cheung Street, Sha Tin, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin Hotel
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Lobby Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Uitzicht Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Uitzicht Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gastenkamer Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gastenkamer Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gastenkamer Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Suite Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Balzaal Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Vergaderruimte
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Spa Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteiten Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Fitnessruimte
Gebied: Sha Tin Aantal kamers: 559
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
7,5
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
9,0
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (3192)
Sorteer op:
Shouw H. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 23 augustus 2012
mooi hotel met vriendelijk personeel

mooi zwembad en zeer goed openbaar vervoer, ligt naast station en busterminals en taxihaltes
9
mooie kamers en zeer vriendelijk personeel. ze spraken english en geen chi-nglish:-)
Rapporteer deze beoordeling
Anna W. Groepen Netherlands, 15 augustus 2012
goede hotel maar wel wat afgelegen

goede kamers met goede douche en fijn bad/bedlinnen
7
Het hotel was goed. Nadeel was dat je niet een apart ontbijt kon nemen maar in combinatie met cocktails en internetverbindingen. Het bevreemdde ons dat er in zo'n goed hotel geen internetverbinding was en er voor betaald moet worden. De metro is dichtbij maar daarna moet je wel lang reizen om in het centrum te komen.
Sightseeing/attracties tip: Ten thousand buddha tempel wordt niet vaak genoemd maar is fantastisch. Even weg uit de drukte en zeker tienduizend buddha's gezien.
Rapporteer deze beoordeling
Isabel V. Individuele reizigers Netherlands, 12 november 2010
geweldige accomodatie!

netjes, schoon, fijne sportschool en sauna, lekker eten.
8,7
Prima accomodatie! Enigste nadeel was de reis met de metro naar exhibition centre, was 50 min. Maar het hotel was het zeker waard.
Rapporteer deze beoordeling
M.A V. (Echt)paren Netherlands, 8 oktober 2009
Hyatt Regency, Sha Tin, Hong Kong

Mooi aan de baai gelegen Zwembad Luxe Nieuw Vriendelijk personeel
9,3
Schitterend hotel, absoluut een 5 sterren hotel. Hotel is net nieuw en de kamers zien er zeer mooi en netjes uit en zijn ook echt heel groot, zelfs voor europese begrippen. Er zit een goed restaurant bij, maar ook het buffet gedeelte ziet er goed uit en de keuze is enorm. Personeel is vriendelijk en spreekt goed engels. Trein/Mtr/Bus/Taxi direct voor de deur. Ligging vlak bij veel natuur en groen en vooral rust en stilte. Ook de kamerprijs is bijzonder goed in verhouding met wat je krijgt... Kom daar in de rest van Hong Kong maar eens om... Aanrader!
Sightseeing/attracties tip: Vanuit de baai kan je een boot nemen naar de rustige eilanden en dorpjes. 2 stations terug met de MTR ligt Sha Tin, waar je zeer goed kunt shoppen en eten.
Rapporteer deze beoordeling
Ho Y. Zakelijke reizigers Hong Kong, 1 september 2015
Good! Very nice hotel

The place is very nice with excellent scenery~ very clean and tidy~
9
Everything is very good~ but the location is a bit far away from the city centre and also the receptionists are not very friendly and helpful to every person.
Rapporteer deze beoordeling
Yiu N. (Echt)paren Hong Kong, 27 augustus 2015
A comfortable & great experience

Shower is just perfect
8,7
Great
Rapporteer deze beoordeling
Tsz H. (Echt)paren China, 17 augustus 2015
Nice!

Excellent services. Excellent Buffet. Excellent views.
8
Rapporteer deze beoordeling
Anabel L. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 16 augustus 2015
Poor room arrangement, nice dinner buffet,nice env

Buffet,tidy rooms,helpful staff
6,7
It's our fourth stay,we had an excellent stay the last few times,but this time's room arrangement were poor, we booked more than one room, had to wait until almost 4 to get all our rooms and we were given smoking rooms when we requested non smoking rooms,overall arrangements were poor,however,the dinner buffet was nice and the staff was helpful,hopefully the hotel could arrange better next time.
Rapporteer deze beoordeling
Ngoc A. (Echt)paren Vietnam, 12 augustus 2015
Nice hotel

Good views, clean room, quiet
9
Everything is ok, but for shopping is not convenient
Rapporteer deze beoordeling
Elvire G. (Echt)paren France, 10 augustus 2015
pleasant staycation week end.

Comfortable and clean, helpful and attentive staff, nice facilities
8,3
Very nice room and bathroom, clean, comfortable and spacious. Although a bit remote, the hotel is easily accessible as it is located a mere two min walk from the MTR station. It's a good location to visit Shatin, Tai Po and the picturesque Tai mei Tuk village. Nice for a staycation week-end if you live in Hong Kong, but I would choose a more centrally located hotel if I were on holidays here from abroad. The fitness is well equippped and very modern and clean, the swimming pool is nice, and there are also tennis courts. I suggest to have breakfast at the hotel, as we did, as there is absolutely nothing around, except a seven eleven at the MTR station! The staff is very polite and helpful. Not much to complain about here...
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong KongHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - LobbyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - UitzichtHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - UitzichtHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - GastenkamerHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - GastenkamerHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - GastenkamerHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - SuiteHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Hotel exterieurHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - BalzaalHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - VergaderruimteHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - SpaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteitenHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Fitnessruimte

Beoordelingen door klanten - Hyatt Regency Sha Tin Hotel, Hong Kong

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A05