Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hyatt Regency Sha Tin Hotel

18 Chak Cheung Street, Sha Tin, Hong Kong

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,4

uit 3351 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
7,5
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
9,0
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (3351)
Sorteer op:
Shouw H. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 23 augustus 2012
mooi hotel met vriendelijk personeel

mooi zwembad en zeer goed openbaar vervoer, ligt naast station en busterminals en taxihaltes
9
mooie kamers en zeer vriendelijk personeel. ze spraken english en geen chi-nglish:-)
Rapporteer deze beoordeling
Anna W. Groepen Netherlands, 15 augustus 2012
goede hotel maar wel wat afgelegen

goede kamers met goede douche en fijn bad/bedlinnen
7
Het hotel was goed. Nadeel was dat je niet een apart ontbijt kon nemen maar in combinatie met cocktails en internetverbindingen. Het bevreemdde ons dat er in zo'n goed hotel geen internetverbinding was en er voor betaald moet worden. De metro is dichtbij maar daarna moet je wel lang reizen om in het centrum te komen.
Sightseeing/attracties tip: Ten thousand buddha tempel wordt niet vaak genoemd maar is fantastisch. Even weg uit de drukte en zeker tienduizend buddha's gezien.
Rapporteer deze beoordeling
Isabel V. Individuele reizigers Netherlands, 12 november 2010
geweldige accomodatie!

netjes, schoon, fijne sportschool en sauna, lekker eten.
8,7
Prima accomodatie! Enigste nadeel was de reis met de metro naar exhibition centre, was 50 min. Maar het hotel was het zeker waard.
Rapporteer deze beoordeling
M.A V. (Echt)paren Netherlands, 8 oktober 2009
Hyatt Regency, Sha Tin, Hong Kong

Mooi aan de baai gelegen Zwembad Luxe Nieuw Vriendelijk personeel
9,3
Schitterend hotel, absoluut een 5 sterren hotel. Hotel is net nieuw en de kamers zien er zeer mooi en netjes uit en zijn ook echt heel groot, zelfs voor europese begrippen. Er zit een goed restaurant bij, maar ook het buffet gedeelte ziet er goed uit en de keuze is enorm. Personeel is vriendelijk en spreekt goed engels. Trein/Mtr/Bus/Taxi direct voor de deur. Ligging vlak bij veel natuur en groen en vooral rust en stilte. Ook de kamerprijs is bijzonder goed in verhouding met wat je krijgt... Kom daar in de rest van Hong Kong maar eens om... Aanrader!
Sightseeing/attracties tip: Vanuit de baai kan je een boot nemen naar de rustige eilanden en dorpjes. 2 stations terug met de MTR ligt Sha Tin, waar je zeer goed kunt shoppen en eten.
Rapporteer deze beoordeling
Chong P. (Echt)paren Canada, 17 januari 2016
Pleasant stay

Comfort and nice decor
7,7
Rapporteer deze beoordeling
Yip L. (Echt)paren Hong Kong, 16 januari 2016
good service, nice room

nice room,good service,quiet environment
9,3
Rapporteer deze beoordeling
Anthony S. Zakelijke reizigers United Kingdom, 14 januari 2016
good location for shatin

reception staff, clean, value
6,7
If visiting shatin then good place to stay, clean hotel with very large rooms, bar does not open until 6pm . Good value for the size of room and location
Rapporteer deze beoordeling
Khalid A. Gezinnen met jonge kinderen Saudi Arabia, 12 januari 2016
Rooms need to be more clean

Lobby, Pool, close to MTR station
6,7
Nice hotel, room need to be more clean
Rapporteer deze beoordeling
Khalid A. Gezinnen met jonge kinderen Saudi Arabia, 11 januari 2016
Rooms need to be more clean

Lobby, Pool, close to MTR station
6,7
Nice hotel, room need to be more clean
Rapporteer deze beoordeling
Ka S. (Echt)paren Hong Kong, 10 januari 2016
Everything is perfect but the end is ruined

Views, cleaness and quiet
7,7
Everything is perfect, the staff is nice, the room is clean, the view is perfect, it was my anniversary with my boyfriend and Hyatt Regency Sha Tin makes it perfect. However, I did request late check out and it suppose to be 14:00 the next day, a staff called at 13:30 and she's a bit impolite asking when I am going to leave, and I was sleeping. I called back later to confirm the check out time and the reception said it is 14:00 so I didn't late at all. The girl who call didn't know I was with late check out time and she sounds impatient. It makes me nervous when I am going to leave the next day. Furthermore, the bathtub is a bit dusty.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong KongHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - LobbyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - UitzichtHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - UitzichtHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - GastenkamerHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - GastenkamerHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - GastenkamerHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - SuiteHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - BalzaalHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - VergaderruimteHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - SpaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteitenHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - FitnessruimteHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Eten en drinken


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A03