Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hyatt Regency Sha Tin Hotel

18 Chak Cheung Street, New Territories, Sha Tin, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

voorheen : Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin Hotel

Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Lobby Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Lobby Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Uitzicht Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Uitzicht Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gastenkamer Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gastenkamer Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gastenkamer Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Suite Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Balzaal
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Spa Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteiten Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Fitnessruimte
Ligging: Sha Tin Aantal kamers: 559
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,4

uit 2345 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
7,4
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
9,1
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (2345)
Shouw H. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 23 augustus 2012
mooi hotel met vriendelijk personeel

mooi zwembad en zeer goed openbaar vervoer, ligt naast station en busterminals en taxihaltes
9
mooie kamers en zeer vriendelijk personeel. ze spraken english en geen chi-nglish:-)
Anna W. Groepen Netherlands, 15 augustus 2012
goede hotel maar wel wat afgelegen

goede kamers met goede douche en fijn bad/bedlinnen
7
Het hotel was goed. Nadeel was dat je niet een apart ontbijt kon nemen maar in combinatie met cocktails en internetverbindingen. Het bevreemdde ons dat er in zo'n goed hotel geen internetverbinding was en er voor betaald moet worden. De metro is dichtbij maar daarna moet je wel lang reizen om in het centrum te komen.
Sightseeing/attracties tip: Ten thousand buddha tempel wordt niet vaak genoemd maar is fantastisch. Even weg uit de drukte en zeker tienduizend buddha's gezien.
Isabel V. Individuele reizigers Netherlands, 12 november 2010
geweldige accomodatie!

netjes, schoon, fijne sportschool en sauna, lekker eten.
8,7
Prima accomodatie! Enigste nadeel was de reis met de metro naar exhibition centre, was 50 min. Maar het hotel was het zeker waard.
M.A V. (Echt)paren Netherlands, 8 oktober 2009
Hyatt Regency, Sha Tin, Hong Kong

Mooi aan de baai gelegen Zwembad Luxe Nieuw Vriendelijk personeel
9,3
Schitterend hotel, absoluut een 5 sterren hotel. Hotel is net nieuw en de kamers zien er zeer mooi en netjes uit en zijn ook echt heel groot, zelfs voor europese begrippen. Er zit een goed restaurant bij, maar ook het buffet gedeelte ziet er goed uit en de keuze is enorm. Personeel is vriendelijk en spreekt goed engels. Trein/Mtr/Bus/Taxi direct voor de deur. Ligging vlak bij veel natuur en groen en vooral rust en stilte. Ook de kamerprijs is bijzonder goed in verhouding met wat je krijgt... Kom daar in de rest van Hong Kong maar eens om... Aanrader!
Sightseeing/attracties tip: Vanuit de baai kan je een boot nemen naar de rustige eilanden en dorpjes. 2 stations terug met de MTR ligt Sha Tin, waar je zeer goed kunt shoppen en eten.
Alistair R. (Echt)paren United Kingdom, 20 april 2014
Ticked all the boxes - a great hotel

The pool was really nice, as was the pool bar. Great buffets and Chinese food
8
The pool was really nice, as was the pool bar. Great buffets and Chinese food. We were upgraded and our room was huge. nice relaxing surrounds and open views of the race course.
Karin Y. (Echt)paren Hong Kong, 14 april 2014
Quiet and Clean

Clean, Quiet and Nice staffs
6,3
Everything was great in this hotel except there's no other food around that area. Room service is the only choice if you feel hungry in the middle of the night. or you prepare your instant food before u get back to the hotel.
Fahteema F. (Echt)paren Philippines, 14 april 2014
Five-star feel

Friendly and accommodating staff, clean, new
9,7
Was upgraded to a bigger room。 love the cleanliness. Love the big restroom.
Pun M. (Echt)paren China, 13 april 2014
forgot how many times stay there… its great

room is clean and big and free upgrade is offered
9,3
Elizabeth O. Gezinnen met oudere kinderen United States of America, 13 april 2014
A wonderful stay for a great value!

Cleanliness, attentive staff and room decor.
9,7
I would highly recommend this hotel, after a terrible hotel stay in Singapore, this was a nice treat. The rooms were exceptionally clean and we really felt at home with some of the more "western" amenities.
Jui S. (Echt)paren Taiwan, 13 april 2014
My staying in Hyatt is comfortable and cozy.

1. Staffs were very nice and professional. 2. Great locate which is close to public transportation and close to one of my favorite malls. 3. Great equipment in fitness centre.
9,3
I like this hotel and will come back for one or two nights in the future. Also would recommend to friends!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong KongHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - LobbyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - LobbyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - UitzichtHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - UitzichtHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - GastenkamerHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - GastenkamerHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - GastenkamerHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - SuiteHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Hotel exterieurHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - BalzaalHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - VergaderruimteHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - SpaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteitenHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Fitnessruimte

Beoordelingen door klanten - Hyatt Regency Sha Tin Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B02