of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hyatt Regency Sha Tin Hotel

18 Chak Cheung Street, New Territories, Sha Tin, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin Hotel
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Lobby Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Lobby Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Uitzicht Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Uitzicht Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gastenkamer Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gastenkamer Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gastenkamer Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Suite Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Balzaal
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Spa Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteiten Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Fitnessruimte
Gebied: Sha Tin Aantal kamers: 559
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,4

uit 2617 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
7,4
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
9,0
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (2617)
Sorteer op:
Shouw H. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 23 augustus 2012
mooi hotel met vriendelijk personeel

mooi zwembad en zeer goed openbaar vervoer, ligt naast station en busterminals en taxihaltes
9
mooie kamers en zeer vriendelijk personeel. ze spraken english en geen chi-nglish:-)
Anna W. Groepen Netherlands, 15 augustus 2012
goede hotel maar wel wat afgelegen

goede kamers met goede douche en fijn bad/bedlinnen
7
Het hotel was goed. Nadeel was dat je niet een apart ontbijt kon nemen maar in combinatie met cocktails en internetverbindingen. Het bevreemdde ons dat er in zo'n goed hotel geen internetverbinding was en er voor betaald moet worden. De metro is dichtbij maar daarna moet je wel lang reizen om in het centrum te komen.
Sightseeing/attracties tip: Ten thousand buddha tempel wordt niet vaak genoemd maar is fantastisch. Even weg uit de drukte en zeker tienduizend buddha's gezien.
Isabel V. Individuele reizigers Netherlands, 12 november 2010
geweldige accomodatie!

netjes, schoon, fijne sportschool en sauna, lekker eten.
8,7
Prima accomodatie! Enigste nadeel was de reis met de metro naar exhibition centre, was 50 min. Maar het hotel was het zeker waard.
M.A V. (Echt)paren Netherlands, 8 oktober 2009
Hyatt Regency, Sha Tin, Hong Kong

Mooi aan de baai gelegen Zwembad Luxe Nieuw Vriendelijk personeel
9,3
Schitterend hotel, absoluut een 5 sterren hotel. Hotel is net nieuw en de kamers zien er zeer mooi en netjes uit en zijn ook echt heel groot, zelfs voor europese begrippen. Er zit een goed restaurant bij, maar ook het buffet gedeelte ziet er goed uit en de keuze is enorm. Personeel is vriendelijk en spreekt goed engels. Trein/Mtr/Bus/Taxi direct voor de deur. Ligging vlak bij veel natuur en groen en vooral rust en stilte. Ook de kamerprijs is bijzonder goed in verhouding met wat je krijgt... Kom daar in de rest van Hong Kong maar eens om... Aanrader!
Sightseeing/attracties tip: Vanuit de baai kan je een boot nemen naar de rustige eilanden en dorpjes. 2 stations terug met de MTR ligt Sha Tin, waar je zeer goed kunt shoppen en eten.
Yiu W. Gezinnen met oudere kinderen Hong Kong, 25 augustus 2014
Nightmare in Shatin
3
It is a nightmare. Since it is a family trip, we have reserved 3 non-smoking room. , I had contacted the hotel to arrange for connecting rooms. The hotel agreed with the arrangement. When we check–in, no connecting rooms were provided. One of the rooms was filled with strong cigarette smell. They managed to give us another room. The worse to come was happened on the next day, both kids and adults have red, swollen wheal develops at the legs and feet. The hotel Manager Godfrey KAN just ignore our complaint when we check-out. Our family doctor it was caused by fleas or dust mite. It’s the worse hotel that I ever stayed.
Sim T. Gezinnen met jonge kinderen Hong Kong, 25 augustus 2014
Nice Staycation

Clean Rooms, Nice Staff and great pool
9
Only one issue, wifi connection was poor and difficult
William C. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 24 augustus 2014
Good

Room was very spacious, good location and near to MTR.
8
I enjoy very much. I feel relax and feel at home.
Shung L. Gezinnen met jonge kinderen Hong Kong, 24 augustus 2014
Good getaway hotel

Nice view, quite environment, good food
8
Nice and relaxing place
Marco S. (Echt)paren Italy, 24 augustus 2014
Off location, but excellent staff and service

staff, service, room
3,7
The location is not perfect, you need to take a train to get into the city. The train station is only 2 minutes away from the hotel, so it's not a real issue, but it's not possible to go out and have a drink without it. The staff performance was outstanding, people very friendly and competent. I did not like the upselling process when checking in; but you can just say no. The room was very clean and nice and of a high quality. The size was good and I enjoyed the stay. I can recommend the hotel if you don't mind the location.
Martin W. Zakelijke reizigers Germany, 24 augustus 2014
Best Hotel

Service, Tidyness, Food
9,3
This is a top notch hotel. Service, attendance of Staff and food are excellent. I stayed at the Suite on the Club level. Staff is very well trained. The rooms are very tidy, very spacious and there was nothing to complain about during my stay.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong KongHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - LobbyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - LobbyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - UitzichtHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - UitzichtHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - GastenkamerHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - GastenkamerHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - GastenkamerHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - SuiteHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Hotel exterieurHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - BalzaalHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - VergaderruimteHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - SpaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteitenHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Fitnessruimte

Beoordelingen door klanten - Hyatt Regency Sha Tin Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A06