Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

iHouse-New Hotel

72/6 Pangkham Road, Water fountain/Mekong River, Vientiane centrum, Vientiane, Laos 5656 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

iHouse-New Hotel Vientiane - Gastenkamer iHouse-New Hotel Vientiane - Gastenkamer iHouse-New Hotel Vientiane - Gastenkamer iHouse-New Hotel Vientiane - Gastenkamer iHouse-New Hotel Vientiane - Gastenkamer iHouse-New Hotel Vientiane - Gastenkamer iHouse-New Hotel Vientiane - Gastenkamer iHouse-New Hotel Vientiane - Gastenkamer iHouse-New Hotel Vientiane - Gastenkamer iHouse-New Hotel Vientiane - Gastenkamer iHouse-New Hotel Vientiane - Receptie iHouse-New Hotel Vientiane - Balkon/Terras iHouse-New Hotel Vientiane - Hotel exterieur iHouse-New Hotel Vientiane - Koffiehuis/Café iHouse-New Hotel Vientiane - Hotel interieur iHouse-New Hotel Vientiane - Hotel exterieur
iHouse-New Hotel Vientiane - Tuin iHouse-New Hotel Vientiane - Omgeving iHouse-New Hotel Vientiane - Hotel exterieur iHouse-New Hotel Vientiane - Omgeving iHouse-New Hotel Vientiane - Omgeving iHouse-New Hotel Vientiane - Hotel interieur iHouse-New Hotel Vientiane - Hotel exterieur iHouse-New Hotel Vientiane - Entree iHouse-New Hotel Vientiane - Hotel exterieur iHouse-New Hotel Vientiane - Hotel exterieur iHouse-New Hotel Vientiane - Entree iHouse-New Hotel Vientiane - Receptie
Gebied: Vientiane centrum Aantal kamers: 15

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam

6,6

uit 722 beoordelingen

7 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
6,4
Ligging
8,3
Personeel
6,7
Hygiëne/conditie hotel
6,7
Kamercomfort
6,4
Ontbijt/maaltijden
5,3
Alle beoordelingen (722)
Sorteer op:
Johannes B. (Echt)paren Netherlands, 3 december 2015
verdiepingen

Inrichting kamer, centrale ligging, goed bed
6
Tegenvaller was de toewijzing van kamer op 5e verdieping zonder lift. Voorts werden wij verrast door koud water bij het douchen. Daarnaast was er ook geen zeep en shampoo aanwezig. Ontbijt was niet inbegrepen. vandaar beoordeling van 1.
Rapporteer deze beoordeling
Franciscus W. (Echt)paren Netherlands, 19 juni 2015
uitekend maar zonder raam

ligging, prijs, service
7,3
Op de foto stond een kamer met raam dus viel het nogal tegen dat er geen raam te vinden was. De kamer was betrekkelijk klein maar had alle voorzieningen die je mag verwachten
Rapporteer deze beoordeling
Maria J. Individuele reizigers Netherlands, 14 januari 2014
Centraal gelegen

Het hotel ligt centraal. Mekong en nightmarket op loopafstand. Musea
6,7
Rapporteer deze beoordeling
Walter E. Individuele reizigers Belgium, 31 oktober 2013
ideaal gelegen + correcte service

Centraal gelegen. Infra structuur. Service zowel toeristisch als andere
9,7
Correcte service. Zeer vriendelijk en gedienstig. Klein minpunt:matras niet de beste
Rapporteer deze beoordeling
Gerralt Z. (Echt)paren Netherlands, 27 mei 2013
Ramen?

Schoon, ontbijt inbegrepen, snel in/uit-checken
6,3
Het hotel heeft een goede locatie, maar vanuit onze kamer op de hoogste etage hebben we daar niet veel van kunnen zien. Onze kamer had namelijk geen ramen... Tevens is er geen lift zijn de kamers lawaaierig. Plus is het westers ontbijt en dus de gemelde locatie, je kunt overal snel heen, sommige attracties zelfs lopend (zoals het park en de Mekong rivier) en anders zijn er TukTuks voor de ingang om je te brengen.
Rapporteer deze beoordeling
Ron C. Individuele reizigers Netherlands, 19 oktober 2012
Kamer vier zwaar tegen.

Ligging van het hotel is oké, dicht bij alle voorzieningen.
5
Don't go there! De kamer viel ontzettend tegen. Er hangt een airco vlak boven je hoofd en als je je bagage in de kamer zet, is er geen loopruimte over. Het bed staat met 2 zijden tegen de muur. Handig, als je partner 's nachts naar het toilet moet.... De badkamer was zeer klein. Je staat half boven het toilet te douchen, de kitnaden zijn beschimmeld, de wasbak viel bijna van de muur. WiFi op de kamer was wel oké.
Tip: Zoek een ander hotel. De entree / lobby ziet er goed uit, mijn kamer niet.
Rapporteer deze beoordeling
Marjolijn E. (Echt)paren Netherlands, 14 augustus 2012
Good hotel, but bit expensive for what you get

Location, clean
6,7
Good and very clean hotel in a good location in Vientine. We found the rooms cramped though, which should not be the case for the price that you pay.
Rapporteer deze beoordeling
Ramon G. (Echt)paren Spain, 2 januari 2016
The worst hostel we have ever stayed at

English tv channels
3
Horrible stay at this place. We ordered a double room and turned out it was a budget double when we got there. The hotel was packet and they couldn't change our room. Dirty ripped out mattress, mold and water stains on the walls, the bathroom door got stuck on the bed and the water pored out into the room when we tried to have a shower.
Rapporteer deze beoordeling
Anthony G. (Echt)paren United Kingdom, 22 december 2015
Good location

Location
5
Stayed 2 nights, we had a balcony room which looks great in the pictures on agoda, but the pictures do not show the 5 air conditioning units stacked there which can get noisey in the night. The bathroom was tiny and strange gurgle noises came from the drain. The location was good, nice 15 minute walk to the riverside market, lots of café and bar/restaurant around
Rapporteer deze beoordeling
Cornelis D. Individuele reizigers Netherlands, 22 december 2015
After one night left hotel (I paid for 3 nights)
3
Nightmare
Rapporteer deze beoordeling
1 - 7 van 7 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

iHouse-New Hotel VientianeiHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - ReceptieiHouse-New Hotel Vientiane - Balkon/TerrasiHouse-New Hotel Vientiane - Hotel exterieuriHouse-New Hotel Vientiane - Koffiehuis/CaféiHouse-New Hotel Vientiane - Hotel interieuriHouse-New Hotel Vientiane - Hotel exterieuriHouse-New Hotel Vientiane - TuiniHouse-New Hotel Vientiane - OmgevingiHouse-New Hotel Vientiane - Hotel exterieuriHouse-New Hotel Vientiane - OmgevingiHouse-New Hotel Vientiane - OmgevingiHouse-New Hotel Vientiane - Hotel interieuriHouse-New Hotel Vientiane - Hotel exterieuriHouse-New Hotel Vientiane - EntreeiHouse-New Hotel Vientiane - Hotel exterieuriHouse-New Hotel Vientiane - Hotel exterieuriHouse-New Hotel Vientiane - EntreeiHouse-New Hotel Vientiane - ReceptieiHouse-New Hotel Vientiane - LobbyiHouse-New Hotel Vientiane - EntreeiHouse-New Hotel Vientiane - UitzichtiHouse-New Hotel Vientiane - EntreeiHouse-New Hotel VientianeiHouse-New Hotel VientianeiHouse-New Hotel Vientiane - Eten en drinkeniHouse-New Hotel Vientiane


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A02