Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

iHouse-New Hotel

72/6 Pangkham Road, Water fountain/Mekong River, Vientiane centrum, Vientiane, Laos 5656

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam

6,6

uit 733 beoordelingen

7 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
6,4
Ligging
8,3
Personeel
6,7
Hygiëne/conditie hotel
6,7
Kamercomfort
6,4
Ontbijt/maaltijden
5,3
Alle beoordelingen (733)
Sorteer op:
Johannes B. (Echt)paren Netherlands, 3 december 2015
verdiepingen

Inrichting kamer, centrale ligging, goed bed
6
Tegenvaller was de toewijzing van kamer op 5e verdieping zonder lift. Voorts werden wij verrast door koud water bij het douchen. Daarnaast was er ook geen zeep en shampoo aanwezig. Ontbijt was niet inbegrepen. vandaar beoordeling van 1.
Rapporteer deze beoordeling
Franciscus W. (Echt)paren Netherlands, 19 juni 2015
uitekend maar zonder raam

ligging, prijs, service
7,3
Op de foto stond een kamer met raam dus viel het nogal tegen dat er geen raam te vinden was. De kamer was betrekkelijk klein maar had alle voorzieningen die je mag verwachten
Rapporteer deze beoordeling
Maria J. Individuele reizigers Netherlands, 14 januari 2014
Centraal gelegen

Het hotel ligt centraal. Mekong en nightmarket op loopafstand. Musea
6,7
Rapporteer deze beoordeling
Walter E. Individuele reizigers Belgium, 31 oktober 2013
ideaal gelegen + correcte service

Centraal gelegen. Infra structuur. Service zowel toeristisch als andere
9,7
Correcte service. Zeer vriendelijk en gedienstig. Klein minpunt:matras niet de beste
Rapporteer deze beoordeling
Gerralt Z. (Echt)paren Netherlands, 27 mei 2013
Ramen?

Schoon, ontbijt inbegrepen, snel in/uit-checken
6,3
Het hotel heeft een goede locatie, maar vanuit onze kamer op de hoogste etage hebben we daar niet veel van kunnen zien. Onze kamer had namelijk geen ramen... Tevens is er geen lift zijn de kamers lawaaierig. Plus is het westers ontbijt en dus de gemelde locatie, je kunt overal snel heen, sommige attracties zelfs lopend (zoals het park en de Mekong rivier) en anders zijn er TukTuks voor de ingang om je te brengen.
Rapporteer deze beoordeling
Ron C. Individuele reizigers Netherlands, 19 oktober 2012
Kamer vier zwaar tegen.

Ligging van het hotel is oké, dicht bij alle voorzieningen.
5
Don't go there! De kamer viel ontzettend tegen. Er hangt een airco vlak boven je hoofd en als je je bagage in de kamer zet, is er geen loopruimte over. Het bed staat met 2 zijden tegen de muur. Handig, als je partner 's nachts naar het toilet moet.... De badkamer was zeer klein. Je staat half boven het toilet te douchen, de kitnaden zijn beschimmeld, de wasbak viel bijna van de muur. WiFi op de kamer was wel oké.
Tip: Zoek een ander hotel. De entree / lobby ziet er goed uit, mijn kamer niet.
Rapporteer deze beoordeling
Marjolijn E. (Echt)paren Netherlands, 14 augustus 2012
Good hotel, but bit expensive for what you get

Location, clean
6,7
Good and very clean hotel in a good location in Vientine. We found the rooms cramped though, which should not be the case for the price that you pay.
Rapporteer deze beoordeling
Amos M. (Echt)paren United Kingdom, 25 april 2016
Lots of mosquitos
4
Quite a cramped room. Killed over a dozen mosquitos in space of 15min, they just kept coming! On the plus side, staff were extremely helpful and friendly, unable to reallocate us to another room but gave us insect spray. Overall, unlikely would stay here again.
Rapporteer deze beoordeling
David W. Individuele reizigers United Kingdom, 14 april 2016
Centrally located in a town with nothing to do
5
The room was fine, but with a surprising number of mosquitos given that it had no external windows. All seemed clean enough otherwise, and the wifi was decent (a godsend when you're in Vientiane with nothing to do).
Rapporteer deze beoordeling
Andrew B. (Echt)paren United Kingdom, 5 maart 2016
i house vientiane

location , value for money , thats it
6
small hotel , more of a guest house .my view from my room was a brick wall , toilet and shower very small . good wifi . and cable tv ,
Rapporteer deze beoordeling
1 - 7 van 7 beoordelingen
iHouse-New Hotel VientianeiHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - GastenkameriHouse-New Hotel Vientiane - ReceptieiHouse-New Hotel Vientiane - Balkon/TerrasiHouse-New Hotel Vientiane - Hotel exterieuriHouse-New Hotel Vientiane - Koffiehuis/CaféiHouse-New Hotel Vientiane - Hotel interieuriHouse-New Hotel Vientiane - Hotel exterieuriHouse-New Hotel Vientiane - TuiniHouse-New Hotel Vientiane - OmgevingiHouse-New Hotel Vientiane - Hotel exterieuriHouse-New Hotel Vientiane - OmgevingiHouse-New Hotel Vientiane - OmgevingiHouse-New Hotel Vientiane - Hotel interieuriHouse-New Hotel Vientiane - Hotel exterieuriHouse-New Hotel Vientiane - EntreeiHouse-New Hotel Vientiane - Hotel exterieuriHouse-New Hotel Vientiane - Hotel exterieuriHouse-New Hotel Vientiane - EntreeiHouse-New Hotel Vientiane - ReceptieiHouse-New Hotel Vientiane - LobbyiHouse-New Hotel Vientiane - EntreeiHouse-New Hotel Vientiane - UitzichtiHouse-New Hotel Vientiane - EntreeiHouse-New Hotel VientianeiHouse-New Hotel VientianeiHouse-New Hotel Vientiane - Eten en drinkeniHouse-New Hotel Vientiane


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A03