Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

iHouse

72/6 Pangkham Road, Water fountain/Mekong River, Vientiane centrum, Vientiane, Laos 5656 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Receptie iHouse Vientiane - Balkon/Terras iHouse Vientiane - Hotel exterieur iHouse Vientiane - Koffiehuis/Café iHouse Vientiane - Hotel interieur iHouse Vientiane - Hotel exterieur
iHouse Vientiane - Tuin iHouse Vientiane - Omgeving iHouse Vientiane - Hotel exterieur iHouse Vientiane - Omgeving iHouse Vientiane - Omgeving iHouse Vientiane - Hotel interieur iHouse Vientiane - Hotel exterieur iHouse Vientiane - Entree iHouse Vientiane - Hotel exterieur iHouse Vientiane - Hotel exterieur iHouse Vientiane - Entree iHouse Vientiane - Receptie
Gebied: Vientiane centrum Aantal kamers: 15

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam
Verhouding prijs/kwaliteit
6,4
Ligging
8,3
Personeel
6,7
Hygiëne/conditie hotel
6,8
Kamercomfort
6,5
Ontbijt/maaltijden
5,3
Alle beoordelingen (681)
Sorteer op:
Franciscus W. (Echt)paren Netherlands, 19 juni 2015
uitekend maar zonder raam

ligging, prijs, service
7,3
Op de foto stond een kamer met raam dus viel het nogal tegen dat er geen raam te vinden was. De kamer was betrekkelijk klein maar had alle voorzieningen die je mag verwachten
Rapporteer deze beoordeling
Maria J. Individuele reizigers Netherlands, 14 januari 2014
Centraal gelegen

Het hotel ligt centraal. Mekong en nightmarket op loopafstand. Musea
6,7
Rapporteer deze beoordeling
Walter E. Individuele reizigers Belgium, 31 oktober 2013
ideaal gelegen + correcte service

Centraal gelegen. Infra structuur. Service zowel toeristisch als andere
9,7
Correcte service. Zeer vriendelijk en gedienstig. Klein minpunt:matras niet de beste
Rapporteer deze beoordeling
Gerralt Z. (Echt)paren Netherlands, 27 mei 2013
Ramen?

Schoon, ontbijt inbegrepen, snel in/uit-checken
6,3
Het hotel heeft een goede locatie, maar vanuit onze kamer op de hoogste etage hebben we daar niet veel van kunnen zien. Onze kamer had namelijk geen ramen... Tevens is er geen lift zijn de kamers lawaaierig. Plus is het westers ontbijt en dus de gemelde locatie, je kunt overal snel heen, sommige attracties zelfs lopend (zoals het park en de Mekong rivier) en anders zijn er TukTuks voor de ingang om je te brengen.
Rapporteer deze beoordeling
Ron C. Individuele reizigers Netherlands, 19 oktober 2012
Kamer vier zwaar tegen.

Ligging van het hotel is oké, dicht bij alle voorzieningen.
5
Don't go there! De kamer viel ontzettend tegen. Er hangt een airco vlak boven je hoofd en als je je bagage in de kamer zet, is er geen loopruimte over. Het bed staat met 2 zijden tegen de muur. Handig, als je partner 's nachts naar het toilet moet.... De badkamer was zeer klein. Je staat half boven het toilet te douchen, de kitnaden zijn beschimmeld, de wasbak viel bijna van de muur. WiFi op de kamer was wel oké.
Tip: Zoek een ander hotel. De entree / lobby ziet er goed uit, mijn kamer niet.
Rapporteer deze beoordeling
Marjolijn E. (Echt)paren Netherlands, 14 augustus 2012
Good hotel, but bit expensive for what you get

Location, clean
6,7
Good and very clean hotel in a good location in Vientine. We found the rooms cramped though, which should not be the case for the price that you pay.
Rapporteer deze beoordeling
Joey T. (Echt)paren Philippines, 23 augustus 2015
Unsatisfied!

Just the entrance (i think)
3,7
It wasn't that good. The room was very very small and the toilet is just as big as a refregirator. We stayed on the 4th floor and we cary our own laugage (too elevated). The hotel /reception is close at 11PM and you need to knock when you enter the hotel. The bed was not so good and I was even injured coz of the very small space. I'll not stay here again. I have found a nice guest house and I even extended my stay there (around the place). :)
Rapporteer deze beoordeling
Britni M. (Echt)paren United States of America, 21 augustus 2015
You're on your own

Location, Cleanliness
6,7
The hotel is very well located and it is clean. It's basic and it is one of the cheaper options in Vientiane city center. 2 of the staff speak english but the rest do not speak much. On multiple occasions we asked for help and directions (basic things like laundry and restaurants) and the staff either did not understand us or gave us incorrect directions. It was frustrating. I usually do not complain about a language barrier because I am in their country and do not speak their language, but it is pretty obvious that if you want to succeed in hospitality in SE Asia, the staff needs to be able to assist the guests and the middle man language is almost always English. If you don't need assistance from the staff, it is a fine place to stay. They are friendly enough and you have everything else you need.
Rapporteer deze beoordeling
Suttirak S. Individuele reizigers Thailand, 8 augustus 2015
Clean nice room with friendly staff, good location

Cleanliness, Staff and Location
9
I had a great time here with the acceptable price. The staffs are friendly, well-located and rooms are clean.
Rapporteer deze beoordeling
Siew Y. Groepen Malaysia, 30 juli 2015
Good location

Location
6,3
Room was small and the aircond was too noisy. Anyway it was worth the price to stay there one night for transit.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

iHouse VientianeiHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - ReceptieiHouse Vientiane - Balkon/TerrasiHouse Vientiane - Hotel exterieuriHouse Vientiane - Koffiehuis/CaféiHouse Vientiane - Hotel interieuriHouse Vientiane - Hotel exterieuriHouse Vientiane - TuiniHouse Vientiane - OmgevingiHouse Vientiane - Hotel exterieuriHouse Vientiane - OmgevingiHouse Vientiane - OmgevingiHouse Vientiane - Hotel interieuriHouse Vientiane - Hotel exterieuriHouse Vientiane - EntreeiHouse Vientiane - Hotel exterieuriHouse Vientiane - Hotel exterieuriHouse Vientiane - EntreeiHouse Vientiane - ReceptieiHouse Vientiane - LobbyiHouse Vientiane - EntreeiHouse Vientiane - UitzichtiHouse Vientiane - EntreeiHouse VientianeiHouse VientianeiHouse Vientiane - Eten en drinkeniHouse Vientiane


AS-AGWEB-3A02