Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

iHouse

72/6 Pangkham Road, Water fountain/Mekong River, Vientiane centrum, Vientiane, Laos 5656 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Gastenkamer iHouse Vientiane - Receptie iHouse Vientiane - Balkon/Terras iHouse Vientiane - Hotel exterieur iHouse Vientiane - Hotel exterieur iHouse Vientiane - Koffiehuis/Café iHouse Vientiane - Hotel interieur
iHouse Vientiane - Hotel exterieur iHouse Vientiane - Tuin iHouse Vientiane - Omgeving iHouse Vientiane - Hotel exterieur iHouse Vientiane - Omgeving iHouse Vientiane - Omgeving iHouse Vientiane - Hotel interieur iHouse Vientiane - Hotel exterieur iHouse Vientiane - Entree iHouse Vientiane - Hotel exterieur iHouse Vientiane - Hotel exterieur iHouse Vientiane - Entree
Gebied: Vientiane centrum Aantal kamers: 15
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig
Verhouding prijs/kwaliteit
6,5
Ligging
8,3
Personeel
6,7
Hygiëne/conditie hotel
6,8
Kamercomfort
6,5
Ontbijt/maaltijden
5,3
Alle beoordelingen (652)
Sorteer op:
Franciscus W. (Echt)paren Netherlands, 19 juni 2015
uitekend maar zonder raam

ligging, prijs, service
7,3
Op de foto stond een kamer met raam dus viel het nogal tegen dat er geen raam te vinden was. De kamer was betrekkelijk klein maar had alle voorzieningen die je mag verwachten
Maria J. Individuele reizigers Netherlands, 14 januari 2014
Centraal gelegen

Het hotel ligt centraal. Mekong en nightmarket op loopafstand. Musea
6,7
Walter E. Individuele reizigers Belgium, 31 oktober 2013
ideaal gelegen + correcte service

Centraal gelegen. Infra structuur. Service zowel toeristisch als andere
9,7
Correcte service. Zeer vriendelijk en gedienstig. Klein minpunt:matras niet de beste
Gerralt Z. (Echt)paren Netherlands, 27 mei 2013
Ramen?

Schoon, ontbijt inbegrepen, snel in/uit-checken
6,3
Het hotel heeft een goede locatie, maar vanuit onze kamer op de hoogste etage hebben we daar niet veel van kunnen zien. Onze kamer had namelijk geen ramen... Tevens is er geen lift zijn de kamers lawaaierig. Plus is het westers ontbijt en dus de gemelde locatie, je kunt overal snel heen, sommige attracties zelfs lopend (zoals het park en de Mekong rivier) en anders zijn er TukTuks voor de ingang om je te brengen.
Ron C. Individuele reizigers Netherlands, 19 oktober 2012
Kamer vier zwaar tegen.

Ligging van het hotel is oké, dicht bij alle voorzieningen.
5
Don't go there! De kamer viel ontzettend tegen. Er hangt een airco vlak boven je hoofd en als je je bagage in de kamer zet, is er geen loopruimte over. Het bed staat met 2 zijden tegen de muur. Handig, als je partner 's nachts naar het toilet moet.... De badkamer was zeer klein. Je staat half boven het toilet te douchen, de kitnaden zijn beschimmeld, de wasbak viel bijna van de muur. WiFi op de kamer was wel oké.
Tip: Zoek een ander hotel. De entree / lobby ziet er goed uit, mijn kamer niet.
Marjolijn E. (Echt)paren Netherlands, 14 augustus 2012
Good hotel, but bit expensive for what you get

Location, clean
6,7
Good and very clean hotel in a good location in Vientine. We found the rooms cramped though, which should not be the case for the price that you pay.
Oon K. Individuele reizigers Malaysia, 25 juni 2015
Perfect location

Location, staff friendliness and condition
7,7
Stayed here for 2 nights. The hotel condition is ok overall, clean hall and room. Got the room on the top floor which is 5th floor (1st floor = Ground), a bit of a climb without escalator. Best thing about this hotel is its location, close to everything like attractions, restaurants, bars, riverside...Staffs were friendly and helpful too Overall good value for money...
Gisa J. Individuele reizigers Germany, 16 juni 2015
Not bad

location, cleanliness
8
Not bad. One night was a little bit noisy and I could not find responsible staff. No elevator, too.
Mark B. Individuele reizigers Australia, 2 juni 2015
Overpriced

Location, location, location
4,7
This place is a good backpacker option - but its pricing is far higher than that. My problem is with value for money. No breakfast available. My room wasn't serviced for 3 days - I was going out from early morning till evening, would get back, nothing happened. Then assumed it was a weekend thing. Stuff later told me you have to advise them to clean room. Little strange for hotel at this price point. People were friendly enough - just overpriced. I guess the name makes people think they're headed somewhere interesting. Location is fine.
James L. Individuele reizigers Australia, 19 mei 2015
vientinr

location fridge staff
8
Liked this hotel .staff were helpful .no elevator in a four story building might be a problem for some

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

iHouse VientianeiHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - GastenkameriHouse Vientiane - ReceptieiHouse Vientiane - Balkon/TerrasiHouse Vientiane - Hotel exterieuriHouse Vientiane - Hotel exterieuriHouse Vientiane - Koffiehuis/CaféiHouse Vientiane - Hotel interieuriHouse Vientiane - Hotel exterieuriHouse Vientiane - TuiniHouse Vientiane - OmgevingiHouse Vientiane - Hotel exterieuriHouse Vientiane - OmgevingiHouse Vientiane - OmgevingiHouse Vientiane - Hotel interieuriHouse Vientiane - Hotel exterieuriHouse Vientiane - EntreeiHouse Vientiane - Hotel exterieuriHouse Vientiane - Hotel exterieuriHouse Vientiane - EntreeiHouse Vientiane - ReceptieiHouse Vientiane - LobbyiHouse Vientiane - EntreeiHouse Vientiane - UitzichtiHouse Vientiane - EntreeiHouse VientianeiHouse VientianeiHouse Vientiane - Eten en drinkeniHouse Vientiane


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B08