of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Imm Thaphae Chiang Mai Hotel

17/1 Kotchasarn Road, Chang Klan, Muang, Oude Stad, Chiang Mai, Thailand 50100 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Business Center Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Receptie Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Buffet Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Restaurant Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Receptie Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieur Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieur Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Vergaderruimte Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieur Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Vergaderruimte Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieur Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer
Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Receptie Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Lobby Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Restaurant Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Restaurant
Gebied: Oude Stad Aantal kamers: 106
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 2277 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
9,1
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
6,6
Alle beoordelingen (2277)
Sorteer op:
Petrus C. (Echt)paren Netherlands, 29 juni 2012
Mooi hotel

schoon en ruim opgezet
8,3
Imm is een net hotel . Kamers worden goed schoon gehouden. Het ontbijt is eenvoudig , maar wel okee. Is gelegen in t centrum , niet ver van uitgaan , restaurants en avondmarkt
Uitgaansleven tip: vlakbij uitgaansgelegenheden
Catharinus S. Individuele reizigers Netherlands, 17 november 2011
Matig hotel

Ligging niet ver de markt
3,3
Was hier al eerder geweest , toen was het ontbijt slecht en dat is het nog steeds. Had was goed afgegeven tot twee maal toe was dit niet erg schoon geworden volgende wasbeits elf n een lokaal vrouwtje gebracht dit was wel proper. Ligging is wel makkelijk en de tuk tuk staat voor de deur dee brengen je voor 100 Barth naar het vliegveld. Kamer is nog al donker. Er is maar een klein raampje, en de airco in deze kamer blies over het bed het is dat ik al betaald en geboekt had anders was ik hier weggegaan.
Tip: Bezoekje aan de ping rivier mag niet ontbreken met een bootje
Elbert V. Groepen Netherlands, 6 september 2011
Goede kwaliteit basishotel

Prima hotel voor de prijs.
8
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Chiang Mai is zeer relaxed en is ons goed bevallen. Hotel is vergelijkbaar met een soort formule 1 concept. Basic schoon en goed, zeker voor de prijs.
Janke S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 10 augustus 2009
3 nachten in Chiang Mai

Dit moderne hotel is pas geopend. Het is ruim opgezet met moderne faciliteiten. Boven is een t.v. ruimte en beneden een computerruimte. Het hotel staat midden in de stad. De prijs/ kwaliteitverhouding is prima ( incl. ontbijt). De kamers zijn schoon en netjes en de bedden slapen prima. De service is prima.
7,7
Dit hotel staat in het centrum van Chiang Mai. Het is een modern hotel met een jonge uitstraling. Het is erg ruim opgezet. Boven is een t.v./ videoruimte waar je ook in de gelegenheid bent om eigen foto en/of filmmateriaal te bekijken. Beneden is een computerruimte. Het is geschikt voor jong en oud. Ook voor gezinnen is het een geschikt hotel. De prijs/kwaliteitverhouding is prima. De kamers zijn schoon en netjes en de bedden slapen prima. Het personeel is zeer behulpzaam. Vlak voor we vertrokken was ik een oorbel verloren in de slaapkamer en kon deze niet vinden. Toen ik vroeg of ze deze wilde opsturen wanneer ze hem zouden vinden gingen ze onmiddellijk zoeken en kwamen met de oorbel terug. OOk toen onze taxi laat was ondernam het personeel direct actie. Het "doe het zelfontbijt" was sober en soms onvoldoende voorradig en erg onlogisch opgesteld. Hier valt nog wel iets te verbeteren, maar over het geheel genomen is dit een prima hotel.
Winkel tip: Toevallig waren wij tijdens het weekend in Chiang Mai.Op zondag is er de zondagsmarkt. Deze wordt gehouden vlak bij het hotel in de omliggende straten. Het is een bijzondere ervaring. Hier kun je voor weinig geld heerlijk eten en souveniertjes kopen. Vooral de heerlijke bananenrol (pannenkoek met banaan en chocola)is een aanrader.
Melissa R. Individuele reizigers United Kingdom, 14 september 2014
Good location but standards not as good as Imm BKK

Location, use of washing machine/dryer, having an in room safe
6,7
Rooms can be selected on the 1st, 2nd or 3rd floors. The 1st floor rooms open directly to the breakfast dining area. The hotel has no lift, but it's not really a problem as the building only has 4 floors in total. My first room had water dripping from the air conditioner after about 5 mins' use. The receptionist moved to me to another room, which was fine. I have stayed at Imm Sukhumvit several times in the past but thought Imm Thapae was not of the same standard, although the location was excellent. I was provided one small shower gel bottle and one toilet roll per day - two would have been better. The room had no coffee/tea-making facilities. The Internet was hit and miss - the connection regularly disappeared. On the final day I had no use at all because I hadn't realised I was limited to 120 hours' use over 5 days and my screen hadn't shown a popup for logging out. Breakfast was ordinary. The availability of a washing machine and dryer (4th floor) was very useful. The hotel's main advantage is its location right by Thapae Gate, which means it's very easy to pick up songthaews and tuk tuks and you are within walking distance of many eating establishments.
Vichien T. Gezinnen met jonge kinderen Thailand, 5 september 2014
Good Hotel with Reasonable Price

Great Location Good Price and Nice Staffs
8
The Hotel is located in the center of Chiangmai so it is easy to visit all the must sees in downtown area. The room rate is quite ok. The room is nice clean and modern. Overall we love this hotel and surely will come back again.
Neo A. Individuele reizigers Singapore, 4 september 2014
clean and nice

cleanliness
8
Good
Victor S. Individuele reizigers United States of America, 3 september 2014
Love the location, very convenience, good value

location, location,location
8
I find Hotel staff are not helpful with information about local areas , even small request seems to be ignored, for example the staff doesn't inform about the amenities which come with the room such as password for wifi, free water in the fridge,breakfast buffet.etc I had to learn everything on my own. This guess services could be improve. The staff attitude either happy or unhappy, just there the location is great, I probably stay again.
Toe N. (Echt)paren Myanmar, 28 augustus 2014
statisfied a lot

hospitality, location, cleanliness
8,7
generally, everything's okay with us during our stay at the hotel.
Lirong W. Individuele reizigers China, 27 augustus 2014
great location, friendly staffs

location, staffs, and room comfort
8,3
it was very great experience staying imm. it's very near night market ( we experienced sunday market, its quite big.) And staffs helped a lot. beds are very comfortable.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang MaiImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Business Center Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - ReceptieImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - BuffetImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - ReceptieImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - VergaderruimteImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - VergaderruimteImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - ReceptieImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - LobbyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - VergaderruimteImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel exterieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - ReceptieImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Lobby

Beoordelingen door klanten - Imm Thaphae Chiang Mai Hotel, Chiang Mai

AS-AGWEB-3C02