of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Imm Thaphae Chiang Mai Hotel

17/1 Kotchasarn Road, Chang Klan, Muang, Oude Stad, Chiang Mai, Thailand 50100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Lobby Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieur Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Restaurant Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieur Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieur Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Faciliteiten Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel exterieur Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Faciliteiten Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Receptie
Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieur Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieur
Gebied: Oude Stad Aantal kamers: 106
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 2453 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
9,1
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
6,6
Alle beoordelingen (2453)
Sorteer op:
Petrus C. (Echt)paren Netherlands, 29 juni 2012
Mooi hotel

schoon en ruim opgezet
8,3
Imm is een net hotel . Kamers worden goed schoon gehouden. Het ontbijt is eenvoudig , maar wel okee. Is gelegen in t centrum , niet ver van uitgaan , restaurants en avondmarkt
Uitgaansleven tip: vlakbij uitgaansgelegenheden
Catharinus S. Individuele reizigers Netherlands, 17 november 2011
Matig hotel

Ligging niet ver de markt
3,3
Was hier al eerder geweest , toen was het ontbijt slecht en dat is het nog steeds. Had was goed afgegeven tot twee maal toe was dit niet erg schoon geworden volgende wasbeits elf n een lokaal vrouwtje gebracht dit was wel proper. Ligging is wel makkelijk en de tuk tuk staat voor de deur dee brengen je voor 100 Barth naar het vliegveld. Kamer is nog al donker. Er is maar een klein raampje, en de airco in deze kamer blies over het bed het is dat ik al betaald en geboekt had anders was ik hier weggegaan.
Tip: Bezoekje aan de ping rivier mag niet ontbreken met een bootje
Elbert V. Groepen Netherlands, 6 september 2011
Goede kwaliteit basishotel

Prima hotel voor de prijs.
8
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Chiang Mai is zeer relaxed en is ons goed bevallen. Hotel is vergelijkbaar met een soort formule 1 concept. Basic schoon en goed, zeker voor de prijs.
Janke S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 10 augustus 2009
3 nachten in Chiang Mai

Dit moderne hotel is pas geopend. Het is ruim opgezet met moderne faciliteiten. Boven is een t.v. ruimte en beneden een computerruimte. Het hotel staat midden in de stad. De prijs/ kwaliteitverhouding is prima ( incl. ontbijt). De kamers zijn schoon en netjes en de bedden slapen prima. De service is prima.
7,7
Dit hotel staat in het centrum van Chiang Mai. Het is een modern hotel met een jonge uitstraling. Het is erg ruim opgezet. Boven is een t.v./ videoruimte waar je ook in de gelegenheid bent om eigen foto en/of filmmateriaal te bekijken. Beneden is een computerruimte. Het is geschikt voor jong en oud. Ook voor gezinnen is het een geschikt hotel. De prijs/kwaliteitverhouding is prima. De kamers zijn schoon en netjes en de bedden slapen prima. Het personeel is zeer behulpzaam. Vlak voor we vertrokken was ik een oorbel verloren in de slaapkamer en kon deze niet vinden. Toen ik vroeg of ze deze wilde opsturen wanneer ze hem zouden vinden gingen ze onmiddellijk zoeken en kwamen met de oorbel terug. OOk toen onze taxi laat was ondernam het personeel direct actie. Het "doe het zelfontbijt" was sober en soms onvoldoende voorradig en erg onlogisch opgesteld. Hier valt nog wel iets te verbeteren, maar over het geheel genomen is dit een prima hotel.
Winkel tip: Toevallig waren wij tijdens het weekend in Chiang Mai.Op zondag is er de zondagsmarkt. Deze wordt gehouden vlak bij het hotel in de omliggende straten. Het is een bijzondere ervaring. Hier kun je voor weinig geld heerlijk eten en souveniertjes kopen. Vooral de heerlijke bananenrol (pannenkoek met banaan en chocola)is een aanrader.
Yungchang S. Individuele reizigers Australia, 16 januari 2015
good location in a handy area

clean, good location and cheap room rate
7,3
It was a very good experience staying in this hotel, except in the early morning, lots of travel groups were having breakfast and leaving; therefore very noisy in the hotel. Beside this factor I think this hotel is generally good for backpackers to stay.
Yungchang S. Individuele reizigers Australia, 15 januari 2015
Very good location and free breakfast

clean, good location and free breakfast
7,3
This 3 star hotel is located in a very handy business area, Tapae Gate, which is very convenient for travelers. Hotel is very noisy in the early morning because of travel groups departing in the early morning. Free but very cheap quality breakfast is supplied with the room booking.
Teo K. Individuele reizigers Malaysia, 13 januari 2015
Good location but noisy hotel !

Location, cleanliness & good rates by AGODA !
8
I have been always been impress with the location and the facade of this hotel as I have traveled 3 times to Chiangmai last year. However , this trip I chose to stay here. I entered the reception area and was greeted by this sweet"ladyboy" manning the counter. He was very polite and well mannered. I was told to wait till 2.00pm for check-in. Fine. I checked in at 1.00 pm finally, even as I noticed that rooms were ready earlier than that (because I was hanging around the lobby area where my room is located). The girl at the counter this time is not so friendly as compared to the ladyboy. Never mind. Room size is good and very clean, spotless in fact. I would love to stay here again but I guess not as the staff themselves are so noisy and loud. The cleaning staff actually shout and talk at the top of their lungs while dragging the furnitures around as they clean the lobby area. No. I will not come back. Thank you too to the strict check-in time and horrible breakfast !
Matthew P. (Echt)paren United States of America, 13 januari 2015
Reliable & Clean with great location.

Location, Location, Location
8,3
Fine. Same as always. Been there dozen's of times. Never had a problem. Just the fridge didn't work this last time. And you don't want to be on the first floor if you want to sleep in (ground floor) as that's where they do breakfast.
Mihyun A. Gezinnen met oudere kinderen South Korea, 1 januari 2015
perfect location

location, room condition, spacious room size
6,7
very good location but staff performance was not so good
Jason W. Groepen Malaysia, 31 december 2014
Short Group Stay

Location, Relax Spa, McDs
7,7
Rooms was a decent size, clean, twin bed, okay toilet and about 40+ channels on TV. Hotel doesn't have a lift, so if you get a room on the top floor, it means a little climbing and carrying of luggage (the ramp seems a bit too steep to be of any use). Breakfast is basic, toast, jam, eggs, sausages, enough to fill your stomach. Location is perhaps the best part of this hotel, with spas, restaurants, clubs and shops all within walking distance. For those of you looking for the night markets, this hotel is pretty convenient as the major sunday one is just across the street. Pretty good value for the cost and would probably stay here again.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang MaiImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - LobbyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - FaciliteitenImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel exterieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - FaciliteitenImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - ReceptieImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - Imm Thaphae Chiang Mai Hotel, Chiang Mai

AS-AGWEB-3C04