of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Imm Thaphae Chiang Mai Hotel

17/1 Kotchasarn Road, Chang Klan, Muang, Oude Stad, Chiang Mai, Thailand 50100 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Business Center Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Receptie Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Buffet Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Koffiehuis/Café Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Restaurant Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Receptie Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieur Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieur Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Vergaderruimte Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieur
Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Vergaderruimte Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieur Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Receptie Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gastenkamer
Gebied: Oude Stad Aantal kamers: 106
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 2213 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
9,1
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
6,6
Alle beoordelingen (2213)
Sorteer op:
Petrus C. (Echt)paren Netherlands, 29 juni 2012
Mooi hotel

schoon en ruim opgezet
8,3
Imm is een net hotel . Kamers worden goed schoon gehouden. Het ontbijt is eenvoudig , maar wel okee. Is gelegen in t centrum , niet ver van uitgaan , restaurants en avondmarkt
Uitgaansleven tip: vlakbij uitgaansgelegenheden
Catharinus S. Individuele reizigers Netherlands, 17 november 2011
Matig hotel

Ligging niet ver de markt
3,3
Was hier al eerder geweest , toen was het ontbijt slecht en dat is het nog steeds. Had was goed afgegeven tot twee maal toe was dit niet erg schoon geworden volgende wasbeits elf n een lokaal vrouwtje gebracht dit was wel proper. Ligging is wel makkelijk en de tuk tuk staat voor de deur dee brengen je voor 100 Barth naar het vliegveld. Kamer is nog al donker. Er is maar een klein raampje, en de airco in deze kamer blies over het bed het is dat ik al betaald en geboekt had anders was ik hier weggegaan.
Tip: Bezoekje aan de ping rivier mag niet ontbreken met een bootje
Elbert V. Groepen Netherlands, 6 september 2011
Goede kwaliteit basishotel

Prima hotel voor de prijs.
8
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Chiang Mai is zeer relaxed en is ons goed bevallen. Hotel is vergelijkbaar met een soort formule 1 concept. Basic schoon en goed, zeker voor de prijs.
Janke S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 10 augustus 2009
3 nachten in Chiang Mai

Dit moderne hotel is pas geopend. Het is ruim opgezet met moderne faciliteiten. Boven is een t.v. ruimte en beneden een computerruimte. Het hotel staat midden in de stad. De prijs/ kwaliteitverhouding is prima ( incl. ontbijt). De kamers zijn schoon en netjes en de bedden slapen prima. De service is prima.
7,7
Dit hotel staat in het centrum van Chiang Mai. Het is een modern hotel met een jonge uitstraling. Het is erg ruim opgezet. Boven is een t.v./ videoruimte waar je ook in de gelegenheid bent om eigen foto en/of filmmateriaal te bekijken. Beneden is een computerruimte. Het is geschikt voor jong en oud. Ook voor gezinnen is het een geschikt hotel. De prijs/kwaliteitverhouding is prima. De kamers zijn schoon en netjes en de bedden slapen prima. Het personeel is zeer behulpzaam. Vlak voor we vertrokken was ik een oorbel verloren in de slaapkamer en kon deze niet vinden. Toen ik vroeg of ze deze wilde opsturen wanneer ze hem zouden vinden gingen ze onmiddellijk zoeken en kwamen met de oorbel terug. OOk toen onze taxi laat was ondernam het personeel direct actie. Het "doe het zelfontbijt" was sober en soms onvoldoende voorradig en erg onlogisch opgesteld. Hier valt nog wel iets te verbeteren, maar over het geheel genomen is dit een prima hotel.
Winkel tip: Toevallig waren wij tijdens het weekend in Chiang Mai.Op zondag is er de zondagsmarkt. Deze wordt gehouden vlak bij het hotel in de omliggende straten. Het is een bijzondere ervaring. Hier kun je voor weinig geld heerlijk eten en souveniertjes kopen. Vooral de heerlijke bananenrol (pannenkoek met banaan en chocola)is een aanrader.
Narumon C. Groepen Thailand, 18 juli 2014
Great location, clean & comfy room, friendly staff

It locates in a very conveience location which makes it's easy to travel to other major attractions. But if you prefre to stay somewhere quiet, this might not suit you.
9,7
My sister and I were satisfied with our 5 nights stay at Imm
Woraluk P. Individuele reizigers Thailand, 11 juli 2014
great

Near city, Fast chech-in and out, Good service
8,3
Very convenience, staff so helpful and friendly.
Anthony H. Groepen Indonesia, 23 juni 2014
absolutely satisfied

location, good breakfast, and friendly staff.
9,3
i came to this hotel with my big family. we booked 5 room stay for 2 nights. the hotel centrally located, easy to have transportation. many variant of shopping because it' location in front Tha Pae Gate. Overall we feel enjoy with this hotel... thank u very much.
Guoheng L. (Echt)paren China, 21 juni 2014
Imm Thaphae Chiang Mai Hotel

good
10
Guoheng L. (Echt)paren China, 21 juni 2014
good

good
10
good
Siriporn P. Zakelijke reizigers Thailand, 15 juni 2014
Save money but good quality

save cost, lot of fun, nice staff
8,3
It such a great hotel and cheaper one. Really appreciate because the staff is nice, friendly. It really close with shopping area in the city. You can spend your time for shopping, sightseeing. Such a great place for me next time as well. Really love it. Save cost but a lot of fun.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang MaiImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Business Center Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - ReceptieImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - BuffetImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Koffiehuis/CaféImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - ReceptieImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - VergaderruimteImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - VergaderruimteImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - ReceptieImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - LobbyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel interieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - VergaderruimteImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotel exterieurImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - ReceptieImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - ReceptieImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GastenkamerImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Lobby

Beoordelingen door klanten - Imm Thaphae Chiang Mai Hotel, Chiang Mai

AS-AGWEB-3A01