Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Imperial Hotel Hong Kong - Lobby Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Nabij attractie Imperial Hotel Hong Kong - Nabij attractie Imperial Hotel Hong Kong - Nabij attractie Imperial Hotel Hong Kong - Nabij attractie Imperial Hotel Hong Kong - Nabij attractie Imperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Imperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Imperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Imperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving
Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Badkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Badkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Badkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 225

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,0

uit 7531 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
6,8
Ligging
8,9
Personeel
6,6
Hygiëne/conditie hotel
6,6
Kamercomfort
6,8
Ontbijt/maaltijden
6,1
Alle beoordelingen (7531)
Sorteer op:
Willem J. Zakelijke reizigers Netherlands, 28 juli 2012
Goed Hotel strategisch in centrum gelegen

Hotel om te shoppen en sight seeing Hong Kong
6,7
Prima Hotel voor prijs kwaliteits verhouding. Ontbijt wat mager, maar voldoende restaurants in omgeving om te ontbijten/lunchen. Kamer voorzien van douche en toilet. Airco en TV kompleteren het geheel. Matras van het bed aan de stevige kant, maar wel goed verzorgds. Hotel is schoon en kamers worden naar behoren onderhouden
Winkel tip: Harbor City centre mall is op loop afstand met alle originel bekende kleding merken. Ook Nathan Road (waar hotel is) is prima geschikt voor shopping. Haven op loop afstand heeft prima steak restaurant.
Rapporteer deze beoordeling
Christ V. (Echt)paren Belgium, 1 mei 2012
Een beetje zoals de oude Oostblok-hotels

Ontvangst was ok. Midden centrum
6,7
Betaalbaar voor wat het was. Om te slapen niet mis, maar nogal ouderwets en niet echt verzorgde kamers. Doet ons denken aan de hotelkamers destijds in het oostblok.
Winkel tip: Prachtig en zeer luxueuze winkels. Je kan er geen koopjes doen ook niet wat computers en camera's betreft moet je eerst prijs weten. Opleggen doen ze je zeker, dus koop er niets vandeze zaken. Wel zeer mooie stad.
Rapporteer deze beoordeling
Willem J. (Echt)paren Netherlands, 20 maart 2012
geweldige lokatie in centrum van Hong Kong

direct in de hoofdstraat van Hong Kong met kleine kamer
6,3
hotel zijn sterkte is de centrale ligging in Hong Kong en de relatief lage prijs. kamers zijn klein maar prima om er te slapen. Badkamer is voldoende om je te kunnen wassen en douchen. Het geheel wordt compleet met de Ierse pub om de hoek.
Winkel tip: probeer de nieuwe mall bij de haven. alle merken en van alle gemakken voorzien
Rapporteer deze beoordeling
Robbert F. Groepen Netherlands, 25 juni 2011
Goed hotel met ruime kamers midden in de stad

Midden in de stad, nette kamers, dichtbij de bezienswaardigheden in Hong Kong
8
imperial hotel is een goede middenklasse hotel midden in het centrum gelegen aan nathan road. binnen enkele minuten ben je bij de diverse bezienswaardigheden in de buurt; zoals de star ferry, avenue of stars, kownloon park, kownloon swimming pool, the night market/temple street. de kamers zijn netjes en normaal van grootte. de bedden zijn uitstekend! ook stoppen de taxi's voor de deur en is de metro halte binnen loopafstand.
Sightseeing/attracties tip: The Peak, Avenue of Stars, Kownloon Park, Kownloon Swimming Pool, The Night Market/Temple Street
Rapporteer deze beoordeling
Porntip S. Individuele reizigers Thailand, 3 februari 2016
It is too busy. Service not that good.

Location
5,3
Location is good. Room still smell smoking. And room not finish in time of check in.
Rapporteer deze beoordeling
Jamie A. Groepen Philippines, 2 februari 2016
Good price and best location

Location and price
6,7
It was average. Location is perfect, right in front of Tsim Sha Tsui station, along Nathan road. Room is old, small, and smells cigarette. Shower is good. Room needs improvement. Staff are all very helpful and knows english well. They only charge 10 HKD if you want to leave your bags with them. Wifi is good too.
Rapporteer deze beoordeling
Ahmad S. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 29 januari 2016
Satisfied

Location, Accommodation, Hospitality
8
I'm satisfied, above average, meet my objective.
Rapporteer deze beoordeling
Kim C. (Echt)paren Philippines, 29 januari 2016
dirty rooms (smelly,sticky carpet, itchy sheets)

location,location and location
5,3
stayed hre 4 yrs ago and its was good and came back now hoping to have same or better vacation but was disappointed about the cleanliness of the hotel room (smelly room,sticky carpet and itchy sheets) and 1 staff(young guy) was so rude that we asked if we could get a free wifi password and he just answered us with "NO".
Rapporteer deze beoordeling
Micaela S. Groepen Philippines, 28 januari 2016
Hongkong vacation 2016

Very good location, reasonable price, comfortable
8,3
For first time traveler like me in Hongkong, Imperial hotel provided the best location. It is just a stone away from the mtr and 2 blocks from the harbor centre if someone needs to go to Hongkong island. And there is also nearby bus stop directly going to the airport. Although the view from my room was not good because adjacent building/guesthouse is seen.
Rapporteer deze beoordeling
Samuel M. Groepen Canada, 24 januari 2016
what a surprise
6
Hi Agoda. I booked this hotel for my brother. I used his name for the booking. When he went there they told him that they did not have his reocrd of booking. Luckily I printed a hard copy and the hotle honored it. If I did not print the hard copy they might argu that the booking was not done. Then the next day, one friend went to visit him and asked the fron desk and the perosn said there was no such person, they tried first name, last name, middle name and still said no such person. Now, they took the passport info from my brother and also my brother stayed in the hotel since the night before. is it something wrong with their computer booking system or their record keeping is poor? We paid quite a bit for this hotel through your site. it was US dollars that paid not Canadian dollars and we would expect a better service than this!
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Imperial Hotel Hong KongImperial Hotel Hong Kong - LobbyImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - Nabij attractieImperial Hotel Hong Kong - Nabij attractieImperial Hotel Hong Kong - Nabij attractieImperial Hotel Hong Kong - Nabij attractieImperial Hotel Hong Kong - Nabij attractieImperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoerImperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoerImperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoerImperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoerImperial Hotel Hong Kong - OmgevingImperial Hotel Hong Kong - OmgevingImperial Hotel Hong Kong - OmgevingImperial Hotel Hong Kong - OmgevingImperial Hotel Hong Kong - OmgevingImperial Hotel Hong Kong - OmgevingImperial Hotel Hong Kong - BadkamerImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - BadkamerImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - BadkamerImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - BadkamerImperial Hotel Hong Kong - Hotel interieurImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - Entree


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B07