Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Imperial Hotel Hong Kong - Entree Imperial Hotel Hong Kong - Lobby Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Nabij attractie Imperial Hotel Hong Kong - Nabij attractie Imperial Hotel Hong Kong - Nabij attractie Imperial Hotel Hong Kong - Nabij attractie Imperial Hotel Hong Kong - Nabij attractie Imperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Imperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Imperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Imperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoer
Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Badkamer Imperial Hotel Hong Kong - Badkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 225

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
6,8
Ligging
8,9
Personeel
6,6
Hygiëne/conditie hotel
6,7
Kamercomfort
6,8
Ontbijt/maaltijden
6,1
Alle beoordelingen (7159)
Sorteer op:
Willem J. Zakelijke reizigers Netherlands, 28 juli 2012
Goed Hotel strategisch in centrum gelegen

Hotel om te shoppen en sight seeing Hong Kong
6,7
Prima Hotel voor prijs kwaliteits verhouding. Ontbijt wat mager, maar voldoende restaurants in omgeving om te ontbijten/lunchen. Kamer voorzien van douche en toilet. Airco en TV kompleteren het geheel. Matras van het bed aan de stevige kant, maar wel goed verzorgds. Hotel is schoon en kamers worden naar behoren onderhouden
Winkel tip: Harbor City centre mall is op loop afstand met alle originel bekende kleding merken. Ook Nathan Road (waar hotel is) is prima geschikt voor shopping. Haven op loop afstand heeft prima steak restaurant.
Christ V. (Echt)paren Belgium, 1 mei 2012
Een beetje zoals de oude Oostblok-hotels

Ontvangst was ok. Midden centrum
6,7
Betaalbaar voor wat het was. Om te slapen niet mis, maar nogal ouderwets en niet echt verzorgde kamers. Doet ons denken aan de hotelkamers destijds in het oostblok.
Winkel tip: Prachtig en zeer luxueuze winkels. Je kan er geen koopjes doen ook niet wat computers en camera's betreft moet je eerst prijs weten. Opleggen doen ze je zeker, dus koop er niets vandeze zaken. Wel zeer mooie stad.
Willem J. (Echt)paren Netherlands, 20 maart 2012
geweldige lokatie in centrum van Hong Kong

direct in de hoofdstraat van Hong Kong met kleine kamer
6,3
hotel zijn sterkte is de centrale ligging in Hong Kong en de relatief lage prijs. kamers zijn klein maar prima om er te slapen. Badkamer is voldoende om je te kunnen wassen en douchen. Het geheel wordt compleet met de Ierse pub om de hoek.
Winkel tip: probeer de nieuwe mall bij de haven. alle merken en van alle gemakken voorzien
Robbert F. Groepen Netherlands, 25 juni 2011
Goed hotel met ruime kamers midden in de stad

Midden in de stad, nette kamers, dichtbij de bezienswaardigheden in Hong Kong
8
imperial hotel is een goede middenklasse hotel midden in het centrum gelegen aan nathan road. binnen enkele minuten ben je bij de diverse bezienswaardigheden in de buurt; zoals de star ferry, avenue of stars, kownloon park, kownloon swimming pool, the night market/temple street. de kamers zijn netjes en normaal van grootte. de bedden zijn uitstekend! ook stoppen de taxi's voor de deur en is de metro halte binnen loopafstand.
Sightseeing/attracties tip: The Peak, Avenue of Stars, Kownloon Park, Kownloon Swimming Pool, The Night Market/Temple Street
Kok K. (Echt)paren Singapore, 1 juli 2015
It could be better!

Location is good, near shopping areas and eateries. Friendly hotel service crew. Easy acessible to other locations via MTR or buses.
6,3
Rowdy corridor, bad sound proofing and sewerage smell from toilet was quite unpleasant.
Jane A. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 30 juni 2015
Near MTR

Hotel is near mtr , food and shopping
4,3
Imperial hotel is situated along major road , transportation is very accessible . However the hotel is very old . Lobby and hotel facade is quit modern but the room was very much out model. They have tube type TV , old carpet and window curtain is just fabric hanging there .
Rafeek S. Zakelijke reizigers India, 28 juni 2015
Worst hotel I have ever stayed in Hongkong

Location
2,3
Rooms are very small smelly , Very basic amenities , I would rather stay at a service apartment than staying here , wall paper were coming out of the wall , bed is very hard , staffs are very rude and unfriendly , I would pay not more than $50 for such hotel , would never stay here once again .
Ma. C. Individuele reizigers Philippines, 28 juni 2015
Poor Housekeeping

Location is good
5,3
When i arrived in the hotel around 10am, the reception asked to to go back at 2pm because that is the standard check-in time. So I went out first eat and shop a little so as not to waste my time. Then i came back at around 1230pm and i tried if i can go to my room and they gave me the key to my room. I went up and opened my room. Then suddenly i saw a small cockroach on the wall going down under my bed. I called up the reception and informed them about it and they said they will transfer me to another room. It took 15 more minutes before i got a new room in this hotel.
Sanjay N. Zakelijke reizigers India, 28 juni 2015
Complain

Location
5,3
For early check out. Then left luggage they charge money that is not good
Bergesen C. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 28 juni 2015
I like the location

Location and convinient
6,7
When you left your luggage after check out you need to pay 10hkd

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

HK-AGWEB-2H04