of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Imperial Hotel Hong Kong - Entree Imperial Hotel Hong Kong - Hotel interieur Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer Imperial Hotel Hong Kong - Lobby Imperial Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Imperial Hotel Hong Kong - Nabij attractie Imperial Hotel Hong Kong - Nabij attractie Imperial Hotel Hong Kong - Nabij attractie Imperial Hotel Hong Kong - Nabij attractie Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Nabij attractie
Imperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Imperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Imperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Imperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving Imperial Hotel Hong Kong - Omgeving
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 225

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,0

uit 6465 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
6,8
Ligging
8,9
Personeel
6,6
Hygiëne/conditie hotel
6,7
Kamercomfort
6,8
Ontbijt/maaltijden
6,2
Alle beoordelingen (6465)
Sorteer op:
Willem J. Zakelijke reizigers Netherlands, 28 juli 2012
Goed Hotel strategisch in centrum gelegen

Hotel om te shoppen en sight seeing Hong Kong
6,7
Prima Hotel voor prijs kwaliteits verhouding. Ontbijt wat mager, maar voldoende restaurants in omgeving om te ontbijten/lunchen. Kamer voorzien van douche en toilet. Airco en TV kompleteren het geheel. Matras van het bed aan de stevige kant, maar wel goed verzorgds. Hotel is schoon en kamers worden naar behoren onderhouden
Winkel tip: Harbor City centre mall is op loop afstand met alle originel bekende kleding merken. Ook Nathan Road (waar hotel is) is prima geschikt voor shopping. Haven op loop afstand heeft prima steak restaurant.
Christ V. (Echt)paren Belgium, 1 mei 2012
Een beetje zoals de oude Oostblok-hotels

Ontvangst was ok. Midden centrum
6,7
Betaalbaar voor wat het was. Om te slapen niet mis, maar nogal ouderwets en niet echt verzorgde kamers. Doet ons denken aan de hotelkamers destijds in het oostblok.
Winkel tip: Prachtig en zeer luxueuze winkels. Je kan er geen koopjes doen ook niet wat computers en camera's betreft moet je eerst prijs weten. Opleggen doen ze je zeker, dus koop er niets vandeze zaken. Wel zeer mooie stad.
Willem J. (Echt)paren Netherlands, 20 maart 2012
geweldige lokatie in centrum van Hong Kong

direct in de hoofdstraat van Hong Kong met kleine kamer
6,3
hotel zijn sterkte is de centrale ligging in Hong Kong en de relatief lage prijs. kamers zijn klein maar prima om er te slapen. Badkamer is voldoende om je te kunnen wassen en douchen. Het geheel wordt compleet met de Ierse pub om de hoek.
Winkel tip: probeer de nieuwe mall bij de haven. alle merken en van alle gemakken voorzien
Robbert F. Groepen Netherlands, 25 juni 2011
Goed hotel met ruime kamers midden in de stad

Midden in de stad, nette kamers, dichtbij de bezienswaardigheden in Hong Kong
8
imperial hotel is een goede middenklasse hotel midden in het centrum gelegen aan nathan road. binnen enkele minuten ben je bij de diverse bezienswaardigheden in de buurt; zoals de star ferry, avenue of stars, kownloon park, kownloon swimming pool, the night market/temple street. de kamers zijn netjes en normaal van grootte. de bedden zijn uitstekend! ook stoppen de taxi's voor de deur en is de metro halte binnen loopafstand.
Sightseeing/attracties tip: The Peak, Avenue of Stars, Kownloon Park, Kownloon Swimming Pool, The Night Market/Temple Street
Glenn Y. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 29 oktober 2014
Location Location Location

Location, English speaking staff, Near to good chinese food
6,7
pleasant and enjoyable
Michael L. Groepen Philippines, 28 oktober 2014
Value for Money

Value for Money
8
Eden T. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 28 oktober 2014
convenient location

location location location
4,7
not so good. my son had a skin allergy and asthma attack because the room was not properly cleaned. so many dust under the bed and room smelled of cigarettes. to add no wifi inside the room
Mun Y. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 26 oktober 2014
Family Travel

Best location, Great Shopping and Easy Access
7
Location was in the middle of everything, Shopping, Food and MTR. This enable my family to spend more leisure time even until late hours. We had a bad experience with a pharmacy just next to hotel where we tried to looked for medicine for my wife, the guy offered a difference unknown brand, we declined and he voiced out vulgar wordings to us. But we didn't let that spoiled our mood. I would probably come back to stay due to it's value for money at a prime location.
Arfah A. (Echt)paren Singapore, 26 oktober 2014
Best Location Hotel

5 min walk to Mtr, close to tourist attractions,
6,7
Worthwhile, very convenient. MTR 5 mins walk from hotel
Michael L. Individuele reizigers Philippines, 26 oktober 2014
Value for your money

Location, Price, Cleanliness
8
It was a pleasant stay and very accessible to everything in the city!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Imperial Hotel Hong KongImperial Hotel Hong Kong - EntreeImperial Hotel Hong Kong - Hotel interieurImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - LobbyImperial Hotel Hong Kong - Hotel exterieurImperial Hotel Hong Kong - Nabij attractieImperial Hotel Hong Kong - Nabij attractieImperial Hotel Hong Kong - Nabij attractieImperial Hotel Hong Kong - Nabij attractieImperial Hotel Hong Kong - OmgevingImperial Hotel Hong Kong - OmgevingImperial Hotel Hong Kong - Nabij attractieImperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoerImperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoerImperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoerImperial Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoerImperial Hotel Hong Kong - OmgevingImperial Hotel Hong Kong - OmgevingImperial Hotel Hong Kong - OmgevingImperial Hotel Hong Kong - OmgevingImperial Hotel Hong Kong - OmgevingImperial Hotel Hong Kong - OmgevingImperial Hotel Hong Kong - OmgevingImperial Hotel Hong Kong - OmgevingImperial Hotel Hong Kong - OmgevingImperial Hotel Hong Kong - OmgevingImperial Hotel Hong Kong - OmgevingImperial Hotel Hong Kong - BadkamerImperial Hotel Hong Kong - BadkamerImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - GastenkamerImperial Hotel Hong Kong - Gastenkamer


AS-AGWEB-3B01