of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Indigo Pearl Hotel

Nai Yang Beach & National Park, Amphur Thalang, Naiyang / Naithon, Phuket, Thailand (Bekijk kaart)

Boek nu!

Indigo Pearl Hotel Phuket - Villa Indigo Pearl Hotel Phuket - Villa Indigo Pearl Hotel Phuket - Villa Indigo Pearl Hotel Phuket - Villa Indigo Pearl Hotel Phuket - Villa Indigo Pearl Hotel Phuket - Villa Indigo Pearl Hotel Phuket - Restaurant Indigo Pearl Hotel Phuket - Strand Indigo Pearl Hotel Phuket - Zwembad Indigo Pearl Hotel Phuket - Zwembad Indigo Pearl Hotel Phuket - Gastenkamer Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa Indigo Pearl Hotel Phuket - Faciliteiten Indigo Pearl Hotel Phuket - Gastenkamer Indigo Pearl Hotel Phuket - Gastenkamer
Indigo Pearl Hotel Phuket - Bar/Lounge Indigo Pearl Hotel Phuket - Gastenkamer Indigo Pearl Hotel Phuket - Zwembad Indigo Pearl Hotel Phuket - Zwembad Indigo Pearl Hotel Phuket - Gastenkamer
Gebied: Naiyang / Naithon Aantal kamers: 177
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,7

uit 1022 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,2
Personeel
9,0
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
9,0
Ontbijt/maaltijden
8,5
Alle beoordelingen (1022)
Sorteer op:
Sabine R. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 26 juli 2013
Geweldig

Prachtige kamer, heerlijk eten, mooie tuinen
9
Heerlijk ontspannen, fantastisch ontbijt buffet, mooie zwembaden, super mooie kamer heerlijk eten en relaxte sfeer
Andy G. (Echt)paren Belgium, 17 oktober 2012
Perfect hotel

Locatie
10
Dit hotel was een droom vanaf wij waren toegekomen tot ons vertrek. Bij het ontbijt kon je kiezen wat je maar wou, voor ieder wat wils zeg maar. Zo een uitgebreid ontbijt kom je niet veel tegen. De locatie is perfect, aan de uitgang van het hotel vind je naar hartelust restaurantjes en bars waar je voor een spotgoedkope prijs kan eten en drinken. De service is uitmuntend, dit is zijn klasse waard!! Het enige minpunt is dat er geen deur in het WC staat maar wel een gordijn waardoor je wel vrij close kan worden met je partner ;-). Veel commentaar moet ik verder niet geven behalve dat je zeker geen spijt zal hebben als je dit hotel kiest!!
Uitgaansleven tip: Je kan een taxi huren voor een volledige dag en een uitstap maken naar Phuket city.
Katty V. (Echt)paren Belgium, 27 september 2012
Mooi hotel maar een fabriek

Kort bij luchthaven, leuk dorpje
7
Eens mooi om te zien maar erg duur en heel onpersoonlijk . Goed voor een nachtje of twee want in de buurt een leuk klein dorpje dat je op een uurtje helemaal hebt gezien en voor iets anders te zien dien je steeds een taxi te nemen. Zoals wij hebben gedaan een laatste stop voor vertrek naar huis is dit goed maar zou er nooit een week of langer verblijven .
Restaurant tip: Octopus in het dorpje. Lekker en heel vriendelijk
Germaine P. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 11 augustus 2011
Elk detail doet je denken aan een tinmijn!

Rustige ligging, dichtbij strand, internetruimte met printer
8,3
het hotel is tot in detail verzorgd in het thema "tinmijn". prachtig gedaan. de grootte van het resort leidt tot onoverzichtelijkheid. de kamers zijn prachtig ingericht, met alle luxe voorzien. rond 17 uur komt iemand langs om op het balkon muggenwerende wierook te plaatsen zodat je 's avonds ook op het balkon kan zitten zonder lekgeprikt te worden door de muggen. via de achteruitgang ben je heel snel op het strand maar ook in de straat waar restaurants, souvenir shops, massages, taxi's e.d. zich bevinden. erg gezellig!
Restaurant tip: Bij de achteruitgang bevindt zich Phen's restaurant. Erg goed eten en heel gezellig want de tafeltjes zijn op het strand. Wij hebben een taxi gehuurd bij Mr. Rin (ook bij de achteruitgang van het resort) en deze heeft ons Phuket laten zien. Keurige, schone, nette taxi.
Daniel D. (Echt)paren Belgium, 15 november 2010
Groot Hotel met goede service

Enorm groot buffet, mooie omgeving
9,3
Dit hotel is een mastodont met een perfecte service. Zeer lekker gegeten, enorm uitgebreid ontbijt.prima cocktails. Bij aankomst was er al geen reservatie meer mogelijk in het Thais restaurant. Spijtig.
Maria W. Groepen Netherlands, 30 mei 2010
Prachtig hotel voor een relaxed verblijf

Bijzondere architectuur, straalt rust uit, alles is in balans.
7,7
Prachtig hotel met bijzondere architectuur welke overal is doorgevoerd, gebaseerd op de Tin Mine. In de directe omgeving is niet veel te zien, daarvoor moet je echt een taxi nemen. Wel zijn er, langs het strand, diverse eettentjes en barretjes.
Annemarie V. (Echt)paren Netherlands, 5 oktober 2009
SUPER!

-Geen standaard resort, heel hoog niveau en erg betaalbaar.
9,3
Wij hebben hier een super tijd gehad, een erg mooi resort met een persoonlijke uitsraling en erg vriendelijk personeel. Wij hebben later in duurdere resorts gezeten maar mijn vrouw en ik vonden dit veel beter.
Jurrien H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 27 juli 2009
Prachtig hotel met oog voor detail

-Resort is nieuw; -Prachtig design, zeer consequent doorgevoerd -Oog voor detail -Geweldige staf (internationaal) - 3 zwembaden -Goede kids club
9,7
Zeer mooi resort, recentelijk aangelegd. Aparte stijl, in alle details doorgevoerd. Mooie ruime kamers. Uitstekende service. Gratis internet in de lobby. De ligging is wat ver van Phuket stad en Patong (reistijd minimaal 40 minuten). Het strand is heel mooi en rustig. Goede beachclub. Kindvriendelijk hotel. Drie zwembaden en één zwembad voor kinderen. Goed en leuke (gratis) kids club. Het eten in de restaurants is erg goed, maar prijzig. Op het strand zijn genoeg leuke restaurantjes te vinden. Zonder meer een aanrader. Hotel is opgenomen in internationale design boeken.
Sightseeing/attracties tip: - Eet op het strand in Batik restaurant. Zonder meer het beste restaurant van het strand. - Loop bij eb het strand af richting de baai. Geweldige natuur, rust en strand (aanrader).
Jan P. Groepen Thailand, 4 juli 2009
Indigo is sterren waard!

Ideaal na een lange vlucht, vriendelijk personeel, mooi stijlvol aangelegd, dicht bij het strand met leuke lokale restaurantjes
10
zeer stijlvol hotel met aardig personeel en ideale ligging voor een rustig verblijf om te relaxen. Indigo is zijn sterren waard!
Restaurant tip: leuke, zeer betaalbare restaurantjes aan en op het strand
Laura N. Individuele reizigers Australia, 2 oktober 2014
Jasmine scented awesome

The wonderful service, the excellent rooms and the best pedicure I've ever had.
10
This resort is excellent. Chilled and sophisticated with attention to detail.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Indigo Pearl Hotel PhuketIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - ZwembadIndigo Pearl Hotel Phuket - ZwembadIndigo Pearl Hotel Phuket - GastenkamerIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - FaciliteitenIndigo Pearl Hotel Phuket - GastenkamerIndigo Pearl Hotel Phuket - GastenkamerIndigo Pearl Hotel Phuket - Bar/LoungeIndigo Pearl Hotel Phuket - GastenkamerIndigo Pearl Hotel Phuket - ZwembadIndigo Pearl Hotel Phuket - ZwembadIndigo Pearl Hotel Phuket - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Indigo Pearl Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3B04