Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

IndoChine Resort & Villas

328 Prabaramee Road, Kalim Bay Beach, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa
IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa IndoChine Resort & Villas Phuket - Villa
Gebied: Patong Aantal kamers: 80
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,4
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (601)
Sorteer op:
Magali C. (Echt)paren Belgium, 21 augustus 2014
Aangename, rustige sfeer

Gezellige, rustige sfeer in het hotel, prachtige kamer met jacuzzi op het terras
8
We verbleven 2 dagen in het Indochine hotel. Het was een prachtige, zeer ruime kamer met een jacuzzi op het terras. Wel jammer dat er een heel erg nadrukkelijke muffe geur in de kamer hing. 's Nachts werden we plotseling wakker van heel erg luide, vreemde geluiden van bovenaf, waarschijnlijk kwam dit door onze bovenburen die nog zin hadden in een nachtelijk zwempartijtje in hun privézwembad. Helaas, is dit erg storend voor de onderburen.
Rapporteer deze beoordeling
Kimberley N. (Echt)paren Netherlands, 21 januari 2013
geweldig uitzicht, wat veroudert hotel

wij kregen bij aankomst een upgrade naar een poolroom
6
Dit hotel was waarschijnlijk toen het net gebouwd was, prachtig, de kamers zijn op dit moment wat veroudert en ook wat vervallen, maar wel voorzien van luxe, wij kregen aan het begin van de vakantie een upgrade naar een zwembad kamer, dit was dus zeker een pluspunt, en aangezien wij een scooter hadden gehuurd konden wij ons makkelijk verplaatsen, en niet steeds 300 baht neertellen om heen en weer te gaan, wat betreft de service vonden wij het wat middelmatig voor Thailand.
Rapporteer deze beoordeling
Boon L. (Echt)paren Singapore, 24 augustus 2015
definately make a come back

View, private and quite
8,7
Was travelling with my gf so we were looking for a quite and romantic getaway yet we wanted to be in proximity to the shoppings. Hotel is situated mid hill about 4km away from hustle soi Bangla, Patong. There was nothing to shop around the hotel however hotel does provide free shuttle to Jungceylon mall. We choose deluxe with jacuzzi with sea view and a patio. Upon entering the room I was breath taken by the view and its layout. With 53sqm you get a personal jacuzzi fit for 4 persons with over looking whole of patong beach, seemingly infinity pool of MBS. Next was the large patio with umbrella and 2 sun chair, not forgetting an outdoor couch. The left side is another villa which is 4m separated and view was blocked by plantings and on right side is the forest = truly private!!! The shower is besides the jacuzzi that is naked in the open!! Nice feeling. Living,bed and toilet is nothing to shout about, just clean and comfortable. Staff is extremely helpful and friendly. The breakfast is acceptable. Hey I won't need to spend hours scrolling for hotel for my next phuket trip because there won't be a better one than thisand it doesn't cost me an arm.
Rapporteer deze beoordeling
Sharon W. (Echt)paren Singapore, 24 augustus 2015
Enjoyable stay

View, service, food
9,7
Rapporteer deze beoordeling
Abdulrahman A. Gezinnen met jonge kinderen Kuwait, 12 augustus 2015
great stay

view, jacuzzi and villa size
8,7
Rapporteer deze beoordeling
George R. (Echt)paren Indonesia, 10 augustus 2015
Rude Staff, Amazing room & view

-great ocean view from our room (number 241), room was pleasing although the bed was kinda hard, nice and soothing outdoor shower and jacuzzi. will definitely come back!
9
Rapporteer deze beoordeling
Abhishek A. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 5 augustus 2015
IndoChine Resort & Villas

Breakfast, few staff members
5
Rapporteer deze beoordeling
Aleksandar H. (Echt)paren Bulgaria, 2 augustus 2015
Nothing special

polite staff and that's it pretty much
5,7
Rapporteer deze beoordeling
Abu B. (Echt)paren Pakistan, 28 juli 2015
Awesum staff friendly staff

Good rooms great private pools and friendly staff
8,3
My stay at this resort was gud but little disappointed abt my room deluxe with outdoor chauzi.there are 2 to 3 samll lizards in the room.after my complain they shifted me to the villa...its wonderful The staff at the hotel iz very very very very helpful
Rapporteer deze beoordeling
Mohsin W. (Echt)paren Pakistan, 27 juli 2015
Good

Pool vila
7,7
Nice
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

IndoChine Resort & Villas PhuketIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - VillaIndoChine Resort & Villas Phuket - SuiteIndoChine Resort & Villas Phuket - SuiteIndoChine Resort & Villas Phuket - SuiteIndoChine Resort & Villas Phuket - SuiteIndoChine Resort & Villas Phuket - GastenkamerIndoChine Resort & Villas Phuket - GastenkamerIndoChine Resort & Villas Phuket - GastenkamerIndoChine Resort & Villas Phuket - ZwembadIndoChine Resort & Villas Phuket - ZwembadIndoChine Resort & Villas Phuket - ZwembadIndoChine Resort & Villas Phuket - GastenkamerIndoChine Resort & Villas Phuket - GastenkamerIndoChine Resort & Villas Phuket - GastenkamerIndoChine Resort & Villas Phuket - GastenkamerIndoChine Resort & Villas Phuket - GastenkamerIndoChine Resort & Villas Phuket - GastenkamerIndoChine Resort & Villas Phuket - GastenkamerIndoChine Resort & Villas Phuket - GastenkamerIndoChine Resort & Villas Phuket - GastenkamerIndoChine Resort & Villas Phuket - GastenkamerIndoChine Resort & Villas Phuket - GastenkamerIndoChine Resort & Villas Phuket - GastenkamerIndoChine Resort & Villas Phuket - GastenkamerIndoChine Resort & Villas Phuket - GastenkamerIndoChine Resort & Villas Phuket - GastenkamerIndoChine Resort & Villas Phuket - BuffetIndoChine Resort & Villas Phuket - BuffetIndoChine Resort & Villas Phuket - BuffetIndoChine Resort & Villas Phuket - BuffetIndoChine Resort & Villas Phuket - BuffetIndoChine Resort & Villas Phuket - BuffetIndoChine Resort & Villas Phuket - BuffetIndoChine Resort & Villas Phuket - BuffetIndoChine Resort & Villas Phuket - BuffetIndoChine Resort & Villas Phuket - FaciliteitenIndoChine Resort & Villas Phuket - UitzichtIndoChine Resort & Villas Phuket - OmgevingIndoChine Resort & Villas Phuket - UitzichtIndoChine Resort & Villas Phuket - OmgevingIndoChine Resort & Villas Phuket - UitzichtIndoChine Resort & Villas Phuket - ZwembadIndoChine Resort & Villas Phuket - ZwembadIndoChine Resort & Villas Phuket - ZwembadIndoChine Resort & Villas Phuket - ZwembadIndoChine Resort & Villas Phuket - ZwembadIndoChine Resort & Villas Phuket - ZwembadIndoChine Resort & Villas Phuket - ZwembadIndoChine Resort & Villas Phuket - FitnessruimteIndoChine Resort & Villas Phuket - FitnessruimteIndoChine Resort & Villas Phuket - FitnessruimteIndoChine Resort & Villas Phuket - FaciliteitenIndoChine Resort & Villas Phuket - FaciliteitenIndoChine Resort & Villas Phuket - FaciliteitenIndoChine Resort & Villas Phuket - RestaurantIndoChine Resort & Villas Phuket - Eten en drinkenIndoChine Resort & Villas Phuket - RestaurantIndoChine Resort & Villas Phuket - RestaurantIndoChine Resort & Villas Phuket - RestaurantIndoChine Resort & Villas Phuket - RestaurantIndoChine Resort & Villas Phuket - Villa

Beoordelingen door klanten - IndoChine Resort & Villas, Phuket

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B07