Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Innotel

11 Penang Lane, Orchard, Singapore 238485

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,0

uit 2422 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,8
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
6,2
Alle beoordelingen (2422)
Sorteer op:
Dick B. (Echt)paren Netherlands, 18 november 2015
Eenvoudig hotel in alle elementen erg gemiddeld

Locatie en bed, dat was het wel zo'n beetje.
6
Innotel is zeker geen 4-sterren hotel. Alles is redelijk basic, de kamers zijn klein en de service is middelmatig. Middelmatig is het woord dat alles goed dekt.
Rapporteer deze beoordeling
Julien J. Individuele reizigers Belgium, 15 december 2014
Hotel voor chinezen

kamer - staff -proper
6
Dat is een hotel waar voornamelijk chinezen komen, alles is in functie van de chinees gemaakt, in de nightclub zijn enkel en alleen chineese hostessen die geen woord Engels praten. Het ontbijt is reeds om 0800u koud en je kan enkel kiesen tussen gebakken rijst, mie of gebakken toast dat is alles , een 4 star hotel onwaardig.
Rapporteer deze beoordeling
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 22 december 2013
schoon en comfortabel hotel

Schoon hotel, goede locatie en een vriendelijk en servicegrichte staff
9
Prima hotel en wat prijs kwaliteit verhouding betreft nog een van de goedkopere hotels op Orchard road. De staff is erg vriendelijk, de kamer is groot genoeg en van alle gemakken voorzien. De badkamer is vrij klein maar dat stoorde me niet. Goede internet verbinding, inclusief een goede smart TV.
Rapporteer deze beoordeling
Frans S. (Echt)paren Netherlands, 28 oktober 2012
Prima locatie, prima service

comfortabele bedden, snelle internetverbinding, schone kamer met een prima badkamer
9,3
Elke keer als ik in Singapore ben dan verblijf ik in het Innnotel. Een prima hotel waar je gastvrij wordt ontvangen. De kamers zijn niet groot maar comfortabel en erg schoon. Gelet op de locatie van dit hotel een acceptabele prijs.
Rapporteer deze beoordeling
Barend B. Zakelijke reizigers Netherlands, 11 juni 2011
uitstekend hotel

keurig
8,7
Een keurig nieuw hotel in het centrum van Singapore. Niet een spectaculair hotel qua uitstraling maar keurig, schoon, beleefd en prettig. Minder was dat op de achtste verdieping waar ik zat de douche moeite had het warme water boven te krijgen. Waardoor om de paar seconden het warme water werd afgewisseld met wat koud water.
Rapporteer deze beoordeling
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 7 januari 2011
Nieuw en comfortabel hotel

Luxe kamer, alles nieuw, vriendelijk personeel. Op loopafstand van de winkelstraten
9,3
Prima hotel met een goede service. De kamer was niet groot maar van alle comfort voorzien. Hotel zit op loopafstand van de grote winkelstraten. Ontbijt volgens het hotel om 7.00 a.m maar in werkelijkheid is dat 20 minuten later. Valt ook wat tegen. Afgezien daarvan kan ik het hotel van harte aanbevelen. Waar voor je geld!!!
Rapporteer deze beoordeling
Dimas T. Individuele reizigers Indonesia, 19 april 2016
Location was great
5,7
Location is the selling point of the hotel. Staffs were nice. Cleanliness of the room a little bit dissapointing . There was a used tissue next to the trash can on the day of my arrival.
Rapporteer deze beoordeling
Joanne L. Zakelijke reizigers Singapore, 11 april 2016
Good Location
6,3
hotel is clean..service is good
Rapporteer deze beoordeling
Sherman C. Zakelijke reizigers Malaysia, 10 april 2016
Internet TV
5,7
Connection not good
Rapporteer deze beoordeling
Shim F. Gezinnen met oudere kinderen Brunei Darussalam, 10 april 2016
Stay in during 9th to 12th April 2016
6
Room not so sound proof. Other voices outside the room can be heard very loud.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 6 van 6 beoordelingen
Innotel SingaporeInnotel Singapore - Hotel exterieurInnotel Singapore - Hotel exterieurInnotel Singapore - Hotel exterieurInnotel Singapore - Hotel exterieurInnotel Singapore - ReceptieInnotel Singapore - ReceptieInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - FaciliteitenInnotel Singapore - FaciliteitenInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - FaciliteitenInnotel Singapore - RestaurantInnotel Singapore - RestaurantInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - Hotel interieurInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - Gastenkamer


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A08