of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Innotel

11 Penang Lane, Orchard, Singapore 238485 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Suite Innotel Singapore - Suite Innotel Singapore - Hotel exterieur
Innotel Singapore - Hotel exterieur Innotel Singapore - Receptie Innotel Singapore - Receptie Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Business Center Innotel Singapore - Restaurant Innotel Singapore - Restaurant
Gebied: Orchard Aantal kamers: 70
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,0

uit 2196 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,8
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
6,3
Alle beoordelingen (2196)
Sorteer op:
Julien J. Individuele reizigers Belgium, 15 december 2014
Hotel voor chinezen

kamer - staff -proper
6
Dat is een hotel waar voornamelijk chinezen komen, alles is in functie van de chinees gemaakt, in de nightclub zijn enkel en alleen chineese hostessen die geen woord Engels praten. Het ontbijt is reeds om 0800u koud en je kan enkel kiesen tussen gebakken rijst, mie of gebakken toast dat is alles , een 4 star hotel onwaardig.
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 22 december 2013
schoon en comfortabel hotel

Schoon hotel, goede locatie en een vriendelijk en servicegrichte staff
9
Prima hotel en wat prijs kwaliteit verhouding betreft nog een van de goedkopere hotels op Orchard road. De staff is erg vriendelijk, de kamer is groot genoeg en van alle gemakken voorzien. De badkamer is vrij klein maar dat stoorde me niet. Goede internet verbinding, inclusief een goede smart TV.
Frans S. (Echt)paren Netherlands, 28 oktober 2012
Prima locatie, prima service

comfortabele bedden, snelle internetverbinding, schone kamer met een prima badkamer
9,3
Elke keer als ik in Singapore ben dan verblijf ik in het Innnotel. Een prima hotel waar je gastvrij wordt ontvangen. De kamers zijn niet groot maar comfortabel en erg schoon. Gelet op de locatie van dit hotel een acceptabele prijs.
Barend B. Zakelijke reizigers Netherlands, 11 juni 2011
uitstekend hotel

keurig
8,7
Een keurig nieuw hotel in het centrum van Singapore. Niet een spectaculair hotel qua uitstraling maar keurig, schoon, beleefd en prettig. Minder was dat op de achtste verdieping waar ik zat de douche moeite had het warme water boven te krijgen. Waardoor om de paar seconden het warme water werd afgewisseld met wat koud water.
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 7 januari 2011
Nieuw en comfortabel hotel

Luxe kamer, alles nieuw, vriendelijk personeel. Op loopafstand van de winkelstraten
9,3
Prima hotel met een goede service. De kamer was niet groot maar van alle comfort voorzien. Hotel zit op loopafstand van de grote winkelstraten. Ontbijt volgens het hotel om 7.00 a.m maar in werkelijkheid is dat 20 minuten later. Valt ook wat tegen. Afgezien daarvan kan ik het hotel van harte aanbevelen. Waar voor je geld!!!
Mukta K. (Echt)paren India, 15 april 2015
hotel room was very small n no service atall

location
4,3
not so great room was really small
Andres I. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 13 april 2015
A pleasant Staycation

Cleanliness, comfort, value for money, location (near MTR stn and shopping mall)
9
Pleasant
Winnie C. Individuele reizigers Hong Kong, 9 april 2015
Innotel Remarks

Convenient, friendly and reasonable price.
8,3
Warm welcomed by friendly staff. Room was not very spacious. It would be better if the bathroom has ventilation.
Larry L. (Echt)paren United States of America, 31 maart 2015
Good Value

Location, staff
8,7
The location is very good. The staff is also good. Mr. Rajan is very helpful and knowledgeable about the best way to travel to every destination. The room was small but clean and well maintained. I would stay again.
Ai S. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 29 maart 2015
Great location

Location, comfortable beds, value for money
8,7

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Innotel SingaporeInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - SuiteInnotel Singapore - SuiteInnotel Singapore - Hotel exterieurInnotel Singapore - Hotel exterieurInnotel Singapore - ReceptieInnotel Singapore - ReceptieInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - Business Center Innotel Singapore - RestaurantInnotel Singapore - Restaurant


AS-AGWEB-3B03