of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Innotel

11 Penang Lane, Orchard, Singapore 238485 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Badkamer
Innotel Singapore - Hotel exterieur Innotel Singapore - Hotel exterieur Innotel Singapore - Receptie Innotel Singapore - Receptie Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Hotel interieur Innotel Singapore - Koffiehuis/Café Innotel Singapore - Koffiehuis/Café Innotel Singapore - Restaurant Innotel Singapore - Nachtclub Innotel Singapore - Nachtclub
Gebied: Orchard Aantal kamers: 70
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,0

uit 2064 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,8
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
6,2
Alle beoordelingen (2064)
Sorteer op:
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 22 december 2013
schoon en comfortabel hotel

Schoon hotel, goede locatie en een vriendelijk en servicegrichte staff
9
Prima hotel en wat prijs kwaliteit verhouding betreft nog een van de goedkopere hotels op Orchard road. De staff is erg vriendelijk, de kamer is groot genoeg en van alle gemakken voorzien. De badkamer is vrij klein maar dat stoorde me niet. Goede internet verbinding, inclusief een goede smart TV.
Frans S. (Echt)paren Netherlands, 28 oktober 2012
Prima locatie, prima service

comfortabele bedden, snelle internetverbinding, schone kamer met een prima badkamer
9,3
Elke keer als ik in Singapore ben dan verblijf ik in het Innnotel. Een prima hotel waar je gastvrij wordt ontvangen. De kamers zijn niet groot maar comfortabel en erg schoon. Gelet op de locatie van dit hotel een acceptabele prijs.
Barend B. Zakelijke reizigers Netherlands, 11 juni 2011
uitstekend hotel

keurig
8,7
Een keurig nieuw hotel in het centrum van Singapore. Niet een spectaculair hotel qua uitstraling maar keurig, schoon, beleefd en prettig. Minder was dat op de achtste verdieping waar ik zat de douche moeite had het warme water boven te krijgen. Waardoor om de paar seconden het warme water werd afgewisseld met wat koud water.
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 7 januari 2011
Nieuw en comfortabel hotel

Luxe kamer, alles nieuw, vriendelijk personeel. Op loopafstand van de winkelstraten
9,3
Prima hotel met een goede service. De kamer was niet groot maar van alle comfort voorzien. Hotel zit op loopafstand van de grote winkelstraten. Ontbijt volgens het hotel om 7.00 a.m maar in werkelijkheid is dat 20 minuten later. Valt ook wat tegen. Afgezien daarvan kan ik het hotel van harte aanbevelen. Waar voor je geld!!!
Wen C. (Echt)paren Malaysia, 15 september 2014
Great location

great location, easy to public transport, friendly staff
8,3
overall good and city located hotel which easy access to public transport.
Titiwut V. Gezinnen met oudere kinderen Thailand, 12 september 2014
Good View, Good location ,

View, Location, Comfortable
8
Most of the things are really good, staff there is not so nice. Room are clean and comfortable.
Ekhsan N. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 11 september 2014
Convinient

Walking distance to downtown Singapore, friendly hotel staff, clean rooms.
8
First day we got into the hotel, front office staffs were being very helpful with the registration. We checked in to the hotel and get comfortable with the room right away.
Miss A. (Echt)paren Thailand, 7 september 2014
The room was clean and large. And near the shoppin

Clean room and friendly staff.
10
The hotel got free wifi and the staff so friendly. And room was clean and tiny.
Wisnu B. (Echt)paren Indonesia, 1 september 2014
Great location and nice hotel

location, room and staff
8,3
Very great location acrros Plaza Singapura and very easy to take a bus
Moosa S. (Echt)paren Maldives, 31 augustus 2014
Wow

Location,cleanliness,privacy
10
Excellent

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Innotel SingaporeInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - BadkamerInnotel Singapore - Hotel exterieurInnotel Singapore - Hotel exterieurInnotel Singapore - ReceptieInnotel Singapore - ReceptieInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - Hotel interieurInnotel Singapore - Koffiehuis/CaféInnotel Singapore - Koffiehuis/CaféInnotel Singapore - RestaurantInnotel Singapore - NachtclubInnotel Singapore - NachtclubInnotel Singapore - NachtclubInnotel Singapore - Nachtclub


AS-AGWEB-3C08