Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Innotel

11 Penang Lane, Orchard, Singapore 238485 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Suite Innotel Singapore - Suite Innotel Singapore - Hotel exterieur Innotel Singapore - Hotel exterieur
Innotel Singapore - Receptie Innotel Singapore - Receptie Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Business Center Innotel Singapore - Restaurant Innotel Singapore - Restaurant Innotel Singapore - Gastenkamer
Gebied: Orchard Aantal kamers: 70
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,8
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
6,3
Alle beoordelingen (2240)
Sorteer op:
Julien J. Individuele reizigers Belgium, 15 december 2014
Hotel voor chinezen

kamer - staff -proper
6
Dat is een hotel waar voornamelijk chinezen komen, alles is in functie van de chinees gemaakt, in de nightclub zijn enkel en alleen chineese hostessen die geen woord Engels praten. Het ontbijt is reeds om 0800u koud en je kan enkel kiesen tussen gebakken rijst, mie of gebakken toast dat is alles , een 4 star hotel onwaardig.
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 22 december 2013
schoon en comfortabel hotel

Schoon hotel, goede locatie en een vriendelijk en servicegrichte staff
9
Prima hotel en wat prijs kwaliteit verhouding betreft nog een van de goedkopere hotels op Orchard road. De staff is erg vriendelijk, de kamer is groot genoeg en van alle gemakken voorzien. De badkamer is vrij klein maar dat stoorde me niet. Goede internet verbinding, inclusief een goede smart TV.
Frans S. (Echt)paren Netherlands, 28 oktober 2012
Prima locatie, prima service

comfortabele bedden, snelle internetverbinding, schone kamer met een prima badkamer
9,3
Elke keer als ik in Singapore ben dan verblijf ik in het Innnotel. Een prima hotel waar je gastvrij wordt ontvangen. De kamers zijn niet groot maar comfortabel en erg schoon. Gelet op de locatie van dit hotel een acceptabele prijs.
Barend B. Zakelijke reizigers Netherlands, 11 juni 2011
uitstekend hotel

keurig
8,7
Een keurig nieuw hotel in het centrum van Singapore. Niet een spectaculair hotel qua uitstraling maar keurig, schoon, beleefd en prettig. Minder was dat op de achtste verdieping waar ik zat de douche moeite had het warme water boven te krijgen. Waardoor om de paar seconden het warme water werd afgewisseld met wat koud water.
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 7 januari 2011
Nieuw en comfortabel hotel

Luxe kamer, alles nieuw, vriendelijk personeel. Op loopafstand van de winkelstraten
9,3
Prima hotel met een goede service. De kamer was niet groot maar van alle comfort voorzien. Hotel zit op loopafstand van de grote winkelstraten. Ontbijt volgens het hotel om 7.00 a.m maar in werkelijkheid is dat 20 minuten later. Valt ook wat tegen. Afgezien daarvan kan ik het hotel van harte aanbevelen. Waar voor je geld!!!
Sri M. Zakelijke reizigers Indonesia, 1 juli 2015
small, nice and cozy

warm staff, clean, nice location
8,7
very nice
Yik K. Individuele reizigers Hong Kong, 27 juni 2015
small insects in rm. Internet TV not user friendly

staffs are helpful. response to service request is quick. highly accessible by various transportation
8,3
Quite gd indeed but The red colour makes me feel a bit anxious...i think we can tune it more pale....internet TV do not support much fucntion. Esp the browser that cannot show many internet sites and hard to control the response...with time lag with screen movement and remote curser. Hinders my surfing and entertainment time. I think maybe a wire mouse and key board is better. Also the software is a bit out dated. Suggest to add chinese input metahod too. Thx.
Ranmeet S. Zakelijke reizigers India, 14 juni 2015
Decent hotel but location a let down

Cleanliness , Great housekeeping , Understanding and helpful Staff
5,3
Stay was good. The only let down is that its not on Orchard road , but next to Dhouby Ghat...Orchard road is a long walk from this place. Hotel is new and a very clean . Staff is great and very helpful. Definitely recommended if the Orchard road address is not the criteria.
Lim C. (Echt)paren Singapore, 13 juni 2015
Value for money

Clean room
9,3
Anh N. (Echt)paren Vietnam, 8 juni 2015
good

staff, location very good
6,3

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Innotel SingaporeInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - SuiteInnotel Singapore - SuiteInnotel Singapore - Hotel exterieurInnotel Singapore - Hotel exterieurInnotel Singapore - ReceptieInnotel Singapore - ReceptieInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - Business Center Innotel Singapore - RestaurantInnotel Singapore - RestaurantInnotel Singapore - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B07