Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Innotel

11 Penang Lane, Orchard, Singapore 238485 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Badkamer
Innotel Singapore - Hotel exterieur Innotel Singapore - Hotel exterieur Innotel Singapore - Receptie Innotel Singapore - Receptie Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Hotel interieur Innotel Singapore - Koffiehuis/Café Innotel Singapore - Koffiehuis/Café Innotel Singapore - Restaurant Innotel Singapore - Nachtclub Innotel Singapore - Nachtclub
Gebied: Orchard Aantal kamers: 70
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,0

uit 2008 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,8
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
6,2
Alle beoordelingen (2008)
Sorteer op:
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 22 december 2013
schoon en comfortabel hotel

Schoon hotel, goede locatie en een vriendelijk en servicegrichte staff
9
Prima hotel en wat prijs kwaliteit verhouding betreft nog een van de goedkopere hotels op Orchard road. De staff is erg vriendelijk, de kamer is groot genoeg en van alle gemakken voorzien. De badkamer is vrij klein maar dat stoorde me niet. Goede internet verbinding, inclusief een goede smart TV.
Frans S. (Echt)paren Netherlands, 28 oktober 2012
Prima locatie, prima service

comfortabele bedden, snelle internetverbinding, schone kamer met een prima badkamer
9,3
Elke keer als ik in Singapore ben dan verblijf ik in het Innnotel. Een prima hotel waar je gastvrij wordt ontvangen. De kamers zijn niet groot maar comfortabel en erg schoon. Gelet op de locatie van dit hotel een acceptabele prijs.
Barend B. Zakelijke reizigers Netherlands, 11 juni 2011
uitstekend hotel

keurig
8,7
Een keurig nieuw hotel in het centrum van Singapore. Niet een spectaculair hotel qua uitstraling maar keurig, schoon, beleefd en prettig. Minder was dat op de achtste verdieping waar ik zat de douche moeite had het warme water boven te krijgen. Waardoor om de paar seconden het warme water werd afgewisseld met wat koud water.
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 7 januari 2011
Nieuw en comfortabel hotel

Luxe kamer, alles nieuw, vriendelijk personeel. Op loopafstand van de winkelstraten
9,3
Prima hotel met een goede service. De kamer was niet groot maar van alle comfort voorzien. Hotel zit op loopafstand van de grote winkelstraten. Ontbijt volgens het hotel om 7.00 a.m maar in werkelijkheid is dat 20 minuten later. Valt ook wat tegen. Afgezien daarvan kan ik het hotel van harte aanbevelen. Waar voor je geld!!!
Jaya S. (Echt)paren Indonesia, 20 juli 2014
very cozy and quiet

warm, cozy, strategic
7,7
It was nice
Poh H. (Echt)paren Malaysia, 14 juli 2014
It's A Pleasant Stay at this Hotel

Attentive, helpful & Freindly Staffs, Comfortable & Clean Room, High Speed Internet
8,3
We are satisfied with our stay at Innotel Hotel. We would say it was a pleasant stay. The hotel room is clean & comfortable. All the hotel staffs are friendly, helpful & attentive. It makes us feel so warm. It is easy to access to the public transportation. High speed internet compared to other hotel that we are staying all the while.
Trien T. Groepen Indonesia, 13 juli 2014
Good value for money.

Location
7
It was ok. Size of the room is not too spacious but ok. Nice simple room decoration, good wifi, nice lication close to mrt bus stop and taxi stand.
Harris C. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 12 juli 2014
Good and pleasant

Comfort, access, quiet
7,3
Staff was pleasant. Short wait for the lifts even though it was small. Friends could the hotel easily even though it was off track from the usual hotels. Efficient in calling for cabs, very short wait.
Rudi S. (Echt)paren Indonesia, 12 juli 2014
Pleasant and Enjoying.

Close to Public Transport and Reasonable room rate.
7,7
Good Stay
Rudi S. Groepen Indonesia, 9 juli 2014
Enjoable to Stay in this Small Hotel

Close to Plaza Singapura and Transport
10
Nice and Enjoyable

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Innotel SingaporeInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - BadkamerInnotel Singapore - Hotel exterieurInnotel Singapore - Hotel exterieurInnotel Singapore - ReceptieInnotel Singapore - ReceptieInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - Hotel interieurInnotel Singapore - Koffiehuis/CaféInnotel Singapore - Koffiehuis/CaféInnotel Singapore - RestaurantInnotel Singapore - NachtclubInnotel Singapore - NachtclubInnotel Singapore - NachtclubInnotel Singapore - Nachtclub


AS-AGWEB-3C05