Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Innotel

11 Penang Lane, Orchard, Singapore 238485 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Suite Innotel Singapore - Suite Innotel Singapore - Hotel exterieur Innotel Singapore - Hotel exterieur
Innotel Singapore - Receptie Innotel Singapore - Receptie Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Business Center Innotel Singapore - Restaurant Innotel Singapore - Restaurant Innotel Singapore - Gastenkamer
Gebied: Orchard Aantal kamers: 70
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,8
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
6,3
Alle beoordelingen (2279)
Sorteer op:
Julien J. Individuele reizigers Belgium, 15 december 2014
Hotel voor chinezen

kamer - staff -proper
6
Dat is een hotel waar voornamelijk chinezen komen, alles is in functie van de chinees gemaakt, in de nightclub zijn enkel en alleen chineese hostessen die geen woord Engels praten. Het ontbijt is reeds om 0800u koud en je kan enkel kiesen tussen gebakken rijst, mie of gebakken toast dat is alles , een 4 star hotel onwaardig.
Rapporteer deze beoordeling
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 22 december 2013
schoon en comfortabel hotel

Schoon hotel, goede locatie en een vriendelijk en servicegrichte staff
9
Prima hotel en wat prijs kwaliteit verhouding betreft nog een van de goedkopere hotels op Orchard road. De staff is erg vriendelijk, de kamer is groot genoeg en van alle gemakken voorzien. De badkamer is vrij klein maar dat stoorde me niet. Goede internet verbinding, inclusief een goede smart TV.
Rapporteer deze beoordeling
Frans S. (Echt)paren Netherlands, 28 oktober 2012
Prima locatie, prima service

comfortabele bedden, snelle internetverbinding, schone kamer met een prima badkamer
9,3
Elke keer als ik in Singapore ben dan verblijf ik in het Innnotel. Een prima hotel waar je gastvrij wordt ontvangen. De kamers zijn niet groot maar comfortabel en erg schoon. Gelet op de locatie van dit hotel een acceptabele prijs.
Rapporteer deze beoordeling
Barend B. Zakelijke reizigers Netherlands, 11 juni 2011
uitstekend hotel

keurig
8,7
Een keurig nieuw hotel in het centrum van Singapore. Niet een spectaculair hotel qua uitstraling maar keurig, schoon, beleefd en prettig. Minder was dat op de achtste verdieping waar ik zat de douche moeite had het warme water boven te krijgen. Waardoor om de paar seconden het warme water werd afgewisseld met wat koud water.
Rapporteer deze beoordeling
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 7 januari 2011
Nieuw en comfortabel hotel

Luxe kamer, alles nieuw, vriendelijk personeel. Op loopafstand van de winkelstraten
9,3
Prima hotel met een goede service. De kamer was niet groot maar van alle comfort voorzien. Hotel zit op loopafstand van de grote winkelstraten. Ontbijt volgens het hotel om 7.00 a.m maar in werkelijkheid is dat 20 minuten later. Valt ook wat tegen. Afgezien daarvan kan ik het hotel van harte aanbevelen. Waar voor je geld!!!
Rapporteer deze beoordeling
Dicky G. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 17 augustus 2015
Clean, great location, friendly staff, aromatic

location, best service and near shopping center
8
Rapporteer deze beoordeling
Chervon L. Individuele reizigers Malaysia, 16 augustus 2015
Everything is fine

Location, Staff
9
The room is slightly small for me but it was clean and comfortable. The staff are friendly.
Rapporteer deze beoordeling
Piyaporn S. (Echt)paren Thailand, 16 augustus 2015
convenient, close to MRT, good condition

Convenient, good service, clean
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Timotius S. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 15 augustus 2015
Very good hotel staffs are friendly

clean boutique nice
9,3
Very nice
Rapporteer deze beoordeling
Anne L. Gezinnen met oudere kinderen United States of America, 13 augustus 2015
Family Group Vacation

Cleanliness, prompt and friendly service, suggestions by staff of less expensive choices of transportation to airport and places to eat.
8
We enjoyed our stay at Innotel. We rented 5 rooms. Each room was clean and the bed linen was comfortable. We were there during the SG50 anniversary so we received free bottles of water and drinks in our fridge daily. Only warning is don't leave an empty juice can out, as ants found their way into the room. The service was wonderful. I found cheaper rates on Agoda after I booked through Agoda, but could not get Agoda to honor their price guarantee since I was not able to find a button to choose multiple rooms to show them that the rates were lower. I could only get a screen shot for the price of one room and they used that as an excuse not to honor the price guarantee. That was the only disappointment, knowing that I overpaid because Agoda did not honor their own price guarantee.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Innotel SingaporeInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - SuiteInnotel Singapore - SuiteInnotel Singapore - Hotel exterieurInnotel Singapore - Hotel exterieurInnotel Singapore - ReceptieInnotel Singapore - ReceptieInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - Business Center Innotel Singapore - RestaurantInnotel Singapore - RestaurantInnotel Singapore - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A08