of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Innotel

11 Penang Lane, Orchard, Singapore 238485 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Gastenkamer Innotel Singapore - Badkamer
Innotel Singapore - Hotel exterieur Innotel Singapore - Hotel exterieur Innotel Singapore - Receptie Innotel Singapore - Receptie Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Hotel interieur Innotel Singapore - Koffiehuis/Café Innotel Singapore - Koffiehuis/Café Innotel Singapore - Restaurant Innotel Singapore - Nachtclub Innotel Singapore - Nachtclub
Gebied: Orchard Aantal kamers: 70
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,0

uit 2041 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,8
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
6,2
Alle beoordelingen (2041)
Sorteer op:
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 22 december 2013
schoon en comfortabel hotel

Schoon hotel, goede locatie en een vriendelijk en servicegrichte staff
9
Prima hotel en wat prijs kwaliteit verhouding betreft nog een van de goedkopere hotels op Orchard road. De staff is erg vriendelijk, de kamer is groot genoeg en van alle gemakken voorzien. De badkamer is vrij klein maar dat stoorde me niet. Goede internet verbinding, inclusief een goede smart TV.
Frans S. (Echt)paren Netherlands, 28 oktober 2012
Prima locatie, prima service

comfortabele bedden, snelle internetverbinding, schone kamer met een prima badkamer
9,3
Elke keer als ik in Singapore ben dan verblijf ik in het Innnotel. Een prima hotel waar je gastvrij wordt ontvangen. De kamers zijn niet groot maar comfortabel en erg schoon. Gelet op de locatie van dit hotel een acceptabele prijs.
Barend B. Zakelijke reizigers Netherlands, 11 juni 2011
uitstekend hotel

keurig
8,7
Een keurig nieuw hotel in het centrum van Singapore. Niet een spectaculair hotel qua uitstraling maar keurig, schoon, beleefd en prettig. Minder was dat op de achtste verdieping waar ik zat de douche moeite had het warme water boven te krijgen. Waardoor om de paar seconden het warme water werd afgewisseld met wat koud water.
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 7 januari 2011
Nieuw en comfortabel hotel

Luxe kamer, alles nieuw, vriendelijk personeel. Op loopafstand van de winkelstraten
9,3
Prima hotel met een goede service. De kamer was niet groot maar van alle comfort voorzien. Hotel zit op loopafstand van de grote winkelstraten. Ontbijt volgens het hotel om 7.00 a.m maar in werkelijkheid is dat 20 minuten later. Valt ook wat tegen. Afgezien daarvan kan ik het hotel van harte aanbevelen. Waar voor je geld!!!
Kaitlin K. Individuele reizigers United States of America, 19 augustus 2014
Great hotel!

Customer service, location, cleanliness
10
Great hotel! The staff at the hotel were SO helpful and always pleasant.. Some of the best service I've experienced at a hotel. I think the name of the gentleman who helped us everyday was SS Rejan- he was the best! The location is great, it's walking distance to a bunch of great bars and restaurants as well as around the corner from a major subway hub that made it seamless to get around the city. The hotel was very clean also. A very pleasant stay as a whole, would definitely stay again.
Aditya I. Zakelijke reizigers Indonesia, 12 augustus 2014
Hotel for Singapore shopping

Location, Friendly Staff, no nonsense
8
The hotel has strategic location near MRT station, and the staffs are attentive.
Yue C. Groepen China, 12 augustus 2014
Super nice

location, environment, crew
8
Yue C. Groepen China, 11 augustus 2014
Super nice

location, environment, crew
8
Super nice!!!!
Amin S. Gezinnen met oudere kinderen Indonesia, 10 augustus 2014
Friendly staff hotel

friendly staff, comfort, near mrt
6,7
The best things about this hotel are located beside park mall, near mrt and plaza singapore. However, i think price for this hotel is too high. No swimming pool and breakfast.
Naporn P. Zakelijke reizigers Thailand, 6 augustus 2014
pleasant stay

fully equipped, strategic location, friendly staff
9,3
great hotel, affordable price

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Innotel SingaporeInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - GastenkamerInnotel Singapore - BadkamerInnotel Singapore - Hotel exterieurInnotel Singapore - Hotel exterieurInnotel Singapore - ReceptieInnotel Singapore - ReceptieInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - Hotel interieurInnotel Singapore - Koffiehuis/CaféInnotel Singapore - Koffiehuis/CaféInnotel Singapore - RestaurantInnotel Singapore - NachtclubInnotel Singapore - NachtclubInnotel Singapore - NachtclubInnotel Singapore - Nachtclub


AS-AGWEB-3C03