of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

JA Oasis Beach Tower Apartments

The Walk, Jumeirah Beach, PO Box 26500, Jumeirah strand Residence JBR, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Oasis Beach Tower Hotel
JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Uitzicht JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Uitzicht JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Uitzicht JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Uitzicht JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Gastenkamer JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Gastenkamer JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Gastenkamer JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Gastenkamer JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Gastenkamer JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Gastenkamer JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Gastenkamer JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Hotel interieur JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Gastenkamer JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Gastenkamer JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Gastenkamer JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Gastenkamer
JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Gastenkamer JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Gastenkamer JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Gastenkamer JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Badkamer JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Restaurant JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Restaurant JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Restaurant JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Bar/Lounge JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Hotel interieur JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Hotel interieur JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Hotel interieur JA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Executive Lounge
Gebied: Jumeirah strand Residence JBR Aantal kamers: 180
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,6

uit 85 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
9,3
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
9,1
Kamercomfort
8,9
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (85)
Sorteer op:
Gerhard D. (Echt)paren Netherlands, 14 mei 2013
Goed verblijf gehad

Ligging direct aan the Walk, grote appartementen met goede inventaris!
9
We hebben een heerlijk verblijf gehad in Oasis beach Towers. Ligging is direct aan the Walk, dus veel restaurants. Het receptie-personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Enig minpunt is dat ze bezig zijn met het bouwen van een nieuw hotel aan de overkant van OBT (tussen OBT en de zee). Dit betekent dus dat er over een x aantal maanden/jaar een hoog gebouw voor staat waardoor de kamers niet allemaal meer het mooie uitzicht zullen hebben als wat ze nu hebben. WIj kregen een kamer op de 43e verdieping, zonder balkon, maar met uitzicht op the Palm en op Dubai Marina. Helaas waren de ramen vrij smerig, maar tijdens ons verblijf waren ze bezig met het lappen van de ramen. Kan me ook voorstellen dat ze dit niet altijd maar schoon kunnen houden, dus een enorm minpunt is dit zeker niet.
Maureen V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 30 april 2013
Geweldig verblijf!

Airport shuttle service, groot appartement, vriendelijk personeel
9,3
Ons verblijf in OBT was een geweldige ervaring en hebben er dan ook heerlijke overnachtingen gehad. Dit hotel hebben wij geboekt op basis van foto's, recensies, locatie en prijs. Na de bevestiging van Agoda, hebben wij de vluchtgegevens aan het hotel doorgegeven voor de gratis shuttle service vanaf het vliegveld. Wij vlogen met KLM en hadden een late vlucht. De hostess en chauffeur (beiden netjes in pak) stonden ons al op te wachten. Het vervoer van het vliegveld naar OBT was in een GMC voor 6 personen. Wij verbleven in OBT als gezin van 2 volw./2 kind. (21 en 15). Via Agoda hebben wij een 2 slk. prem. app. voor 4 pers. geboekt. Wij checkten rond 00:30 in en het bleek dat wij in een 3 slk. prem. app. zouden verblijven. App. 3804 (op de 38e etage) is geschikt voor 6 pers. App. had 3 slk., waarvan 1 met een king size bed, 1 queen size en 1 met 2 aparte bedden. Bij aankomst in het app. stonden er zowel in de woonk. als in de keuken een welkomstpakket klaar. Hier mag je de eerste keer gratis gebruik van maken. De service was in alle opzichten goed. Het app. is niet gehorig. Er waren maar 4 app. op onze etage, dus geen last van buren. Het hotel biedt een shuttle service aan die naar de grote malls, Jebel Ali Resort (waar gebruik gemaakt kan worden van het privé strand), souks en Karama markt. Wij hadden aangegeven dat na ons verblijf van 4n., wij naar Atlantis The Palm vertrokken. In plaats van de shuttle service naar het vliegveld hebben zij ons dan ook naar dit hotel gebracht. Er zijn genoeg restaurants in de buurt. Tevens staat er bij de liften ook op elk moment een bewaker. We willen hier zeker nog een keer terug! - Jebel Ali Resort is erg afgelegen en er is verder niets te beleven in de omgeving. Dus het publieke strand tegenover het hotel is ook voldoende, hier maken ook veel andere toeristen gebruik van. - Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om van te voren een afspraak voor de shuttle services naar een van de locaties te maken.
Jan V. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 14 april 2013
Fantastisch verzorgd luxueus zonnig verblijf

Dichtbij het strand, supermarktje en eetgelegenheden
9,3
We hebben alle zes enorm genoten van de luxe, vriendelijkheid en netheid. We willen graag een keer terug. Als het zou kunnen: morgen :-)
Talal A. Gezinnen met jonge kinderen United Arab Emirates, 28 augustus 2014
Nice Vacation, we really enjoyed it

Location, The size of appartment, The kitchen facilities
9,3
It was very nice. I really enjoyed every thing. I recommend this hotel for families.
Walees A. Individuele reizigers Saudi Arabia, 8 juni 2014
Very very nice but no parking which was the worst

Location Staff Clean
6,3
Very nice and hospitable, i would like to go back again
Khurram H. Zakelijke reizigers Pakistan, 27 april 2014
Excellent Location and very comfortable

Very big rooms, lounge and bathrooms. Nice beach view from the balcony, very clean
9,3
Excellent room, bathrooms and lounge sizes. Recommended for family stay, great location and value for money.
Moira R. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 6 oktober 2013
Hotel very handy on "the walk", near the beach

Nice friendly staff, large clean apartments, nice touch with the welcome pack of food they provided was a bonus for us the first day.
8
Enjoyed our stay. We had a large 3 bed apartment, 3 ensuites and with a large kitchen. Very clean, nicely furnished, also with washing machine and dryer. Very handy for restaurant's as on "the walk". Nice pool, good size. Would definitely stay here again and would recommend.
David H. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 4 oktober 2013
Huge Apartments at Great Beachside Location

Enormous, well-equipped apartment, great beachside location, proximity to local restuarants
8,3
Check-in staff were very friendly and welcoming. They offered us an upgrade on the room we had booked. Breakfast provisions and snacks were provided on a complimentary basis - enough to last us for the duration of our stay. The apartment facilities were wonderful - plenty of space and everything in working order which has not always been our experience in Dubai. Great location in the middle of JBR - lots of restaurants in walking distance. We would love to return to this hotel one day.
Vanessa L. Zakelijke reizigers Singapore, 2 oktober 2013
Friendly staff and great view of the beach

View, shopping, food
10
My colleagues and I stayed at the 2 bed room apartment over our 3 days business trip in Dubai. They have recommended this place so often for its view and facilities, on top of that its easily accessible to food and shopping just downstairs. There are many competing hotels on this stretch on the beach walk but JA Oasis must be the most value for money with its service and 50 storey view of the bay front. Their breakfast spread is one of the best, so make sure you add that when booking for a room. There is free wifi in the rooms but not in the Thymes cafe which is located on the 2nd floor in a connecting mall. Overall, it was a very pleasant stay, and as always.
Paul S. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 21 september 2013
wonderful apartment very clean brilliant holiday

apartment size. thyme restaurant friendly staff would love to retutn
10

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

JA Oasis Beach Tower Apartments DubaiJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - UitzichtJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - UitzichtJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - UitzichtJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - UitzichtJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - GastenkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - GastenkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - GastenkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - GastenkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - GastenkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - GastenkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - GastenkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Hotel interieurJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - GastenkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - GastenkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - GastenkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - GastenkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - GastenkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - GastenkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - GastenkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - BadkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - RestaurantJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - RestaurantJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - RestaurantJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Bar/LoungeJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Hotel interieurJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Hotel interieurJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Hotel interieurJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Executive LoungeJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - EntreeJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - LobbyJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - ZwembadJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - OmgevingJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Hotel exterieurJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Hotel exterieurJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Hotel interieurJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - GastenkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - GastenkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Hotel interieurJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - GastenkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - GastenkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - GastenkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - BadkamerJA Oasis Beach Tower Apartments Dubai - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - JA Oasis Beach Tower Apartments, Dubai

AS-AGWEB-3C06