Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Java Hotel

Gen. Segundo Avenue, Brgy. 55-B Salet, Binnenstad, Laoag gebied, Filipijnen 2900

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 96 beoordelingen

1 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
7,4
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (96)
Sorteer op:
Stefan D. (Echt)paren Netherlands, 30 december 2014
Ok maar geen 4 sterren

Kamer, personeel,
5
Rapporteer deze beoordeling
Raymond B. Zakelijke reizigers Philippines, 25 mei 2016
Modern Bahay Kubo
5,3
pros: friendly staff, clean + spacious rooms, value for money cons: bad wifi signa/connection, few power outlet/socket in room
Rapporteer deze beoordeling
Catherine U. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 16 mei 2016
Great hotel and good location
5,3
Been here twice still the best location and convinient hotel in laoag we will sure go back again to Java hotel soon.
Rapporteer deze beoordeling
Jojo E. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 14 mei 2016
Disappointing
3,3
I will not recommend it
Rapporteer deze beoordeling
Divina S. Zakelijke reizigers Philippines, 14 mei 2016
Insufficient In room Power Outlet
5,3
Lack of power outlet especially the universal type. Not even a power adaptor is available so I can charge my laptop. Business center equipment unavailable. The rest is fine.
Rapporteer deze beoordeling
Salim R. Zakelijke reizigers Bangladesh, 11 mei 2016
Nice place to stay in Laoag
4,7
Friendly staff, nice room, poor breakfast
Rapporteer deze beoordeling
Rogilyn D. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 11 mei 2016
We enjoyed our stay especially our kids who enjoye
6,7
Maybe we suggest to improve the food the rest are ok!
Rapporteer deze beoordeling
Sherwin D. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 22 april 2016
Best hotel in Laoag
5
Already stayed at this hotel 3 times total and each time it was a pleasant stay.
Rapporteer deze beoordeling
Felia S. (Echt)paren Philippines, 16 april 2016
good stay
4
Very simple room. No wifi . But good value for money. Thanks a lot Agoda and Java hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Angela S. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 10 april 2016
Warm staff but facilities need to be updated
4,3
PROS: - We were welcomed by warm accommodating staff. - The food in the resto were reasonably priced and flavorful. CONS: - The pool was a plus factor but a bit dirty. - The beds are quite hard - The pillows and blankets are quite 'dirty white' in color - The furniture have seen ages and need to be updated
Rapporteer deze beoordeling
1 van 1 beoordeling
Java Hotel Laoag gebiedJava Hotel Laoag gebied - Hotel exterieurJava Hotel Laoag gebied - Hotel exterieurJava Hotel Laoag gebied - ZwembadJava Hotel Laoag gebied - Recreatie-faciliteitenJava Hotel Laoag gebied - SuiteJava Hotel Laoag gebied - TuinJava Hotel Laoag gebied - BalzaalJava Hotel Laoag gebied - RestaurantJava Hotel Laoag gebied - RestaurantJava Hotel Laoag gebied - Recreatie-faciliteitenJava Hotel Laoag gebied - Hotel exterieurJava Hotel Laoag gebied - Hotel exterieurJava Hotel Laoag gebied - VergaderruimteJava Hotel Laoag gebied - ZwembadJava Hotel Laoag gebied - GastenkamerJava Hotel Laoag gebied - FitnessruimteJava Hotel Laoag gebied - LobbyJava Hotel Laoag gebied - Hotel interieurJava Hotel Laoag gebied - Hotel interieurJava Hotel Laoag gebied - Hotel exterieurJava Hotel Laoag gebied - EntreeJava Hotel Laoag gebied - Hotel exterieurJava Hotel Laoag gebied - Hotel interieurJava Hotel Laoag gebied - EntreeJava Hotel Laoag gebied - EntreeJava Hotel Laoag gebied - Hotel interieurJava Hotel Laoag gebied - ReceptieJava Hotel Laoag gebied - Hotel exterieur


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B06