Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Java Paragon Hotel & Residences

JL. Mayjend Sungkono 101-103, Jawa Timur, Dukhu Pakis, Surabaya, Indonesië 60225 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Restaurant Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gastenkamer Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gastenkamer Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Spa Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gastenkamer Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gastenkamer Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gastenkamer Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gastenkamer Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gastenkamer Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gastenkamer Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Restaurant Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gastenkamer Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gastenkamer Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gastenkamer Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gastenkamer Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Vergaderruimte
Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Hotel exterieur Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Badkamer
Gebied: Dukhu Pakis Aantal kamers: 290
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,0
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1470)
Sorteer op:
P S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 14 juli 2014
Kita 3x mati lampu ini yg hrs diperhatikan

1.tempatnya strategis 2.pelayanannya is ok 3.kolam renang is ok
7,7
Kita sangat menyukai semua dr mulai a,z cuma televisinya di kamar2 hrs diganti
Rapporteer deze beoordeling
Lah K. Groepen Netherlands, 27 juni 2012
goed hotel

professioneel personeel, beheerst goed engels.
8,3
s'ochtends om half zeven gearriveerd, kamer nog niet klaar (had ik ook niet verwacht), maar twee uur later konden we op onze schone, ruime kamer. Zeer uitgebreid ontbijt en goede service. Jammer dat er geen WiFi op kamer was maar wel een ethernet aansluiting. een nieuwe shoppingmall op tien minuten afstand. Verder wel ver van het centrum.
Rapporteer deze beoordeling
Nany A. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 23 april 2011
shoon hotel en mooie ingericht kametje

leuke zwembadje en gezellige onbijt
7,3
gezellig onbijt maar veel te duur voor extra kinderen bijwonnen, ook voor restaurant is erg prijsig
Uitgaansleven tip: je kunt even uit naar de grote winkel centrum Pakuwon Mall, of care four aan de overkant, zo haal je een paar dingetjes bvb voor je eigen minibar voor in de kamer.
Rapporteer deze beoordeling
Nany A. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 22 april 2011
goed hotel aan te bevelen.

fitnes en pool zeer goed
7,7
bij incheken personeel vriendelijker dan bij uitcheken verder goed en behulpzaam
Hotel kenmerken tip: prijs verhouding goed
Rapporteer deze beoordeling
M C. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 4 mei 2010
Vakanie Indonesie

Goede service ,goede restaurant en mooi zwembad goed ontbijt
9
Zeer mooi hotel met goed restaurant en in de middag uren is er Dim Sung wat zeer aan te bevelen is en centrale ligging in Surabaya.Kamers zijn mooi personeel zeer vriendelijk zwembad en poolbar aan te bevelen.Ontbijt is ruim voldoende tot zeer goed en drankjes op de kamer zijn zeer betaalbaar.
Restaurant tip: dim Sung zeer aan te raden
Rapporteer deze beoordeling
Linda S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 1 april 2010
Top Hotel First Class

Wifi & gratis internetruimte!
10
Wij verbleven hier 6 dagen! maar zal er zo weer terug gaan, wat een top hotel erg mooi & schoon & het personeel zeer vriendelijk & behulpzaam. Heerlijk zwembad & boven op het terras mooi uitzicht over de stad!!!
Tip: Met de taxi of auto met chauffeur kan je regelen bij het hotel en is goedkoop!
Rapporteer deze beoordeling
Geertrudis Z. (Echt)paren Netherlands, 21 januari 2010
hotel voor zakenmensen

Mooie kamer, geweldig ontbijt, fitnes en zwembad oké, snelle liften, mooi uitzicht vantuit toplounch
8,3
Het hotel is bestemd voor de welgestelde zakenman en de prijzen zijn daarop aangepast. Boeken via agoda gaat nog makkelijker dan aan de balie. Toen de balie niet lukte zijn we gewoon weer naar de website van agoda gegaan om te verlengen. Dat lukte wel.
Tip: Gebruik altijd Blue Bird taxi's. Ze zijn verreweg de goedkoopste, ruim voorradig, hebben nooit geknoeid met de meter, Ze hebben altijd een meter.
Rapporteer deze beoordeling
Shahadini A. Gezinnen met jonge kinderen Brunei Darussalam, 25 juli 2015
Very good hotel.

Cheap
6,7
Very good.
Rapporteer deze beoordeling
Krystie M. (Echt)paren Indonesia, 24 juli 2015
Crap breakfast
5,7
Citilites was great, excellent food and service.. But the room is so small, bed is not comfy and only few breakfast menu .. Not tasty anyway..
Rapporteer deze beoordeling
Wira B. (Echt)paren Indonesia, 18 juli 2015
Not a good staff but good food

Good location, Good Food, Value Price
8
I stayed at Java Paragon hotel after few years ago stayed there. I stayed at Deluxe room with breakfast. First checked-in I got room number 1821 which the location on hook..so room not really good and it's look very small. I went down to receptionist to ask another room. At first I was talk to a woman staff, and she said all other room are exactly the same, all on hook location.. then after few minutes a man staff (that handled my check'in) came to me and said there still another Deluxe room NOT on hook. Finally I moved to room number 1817. His name is Mr.Yoga, very good staff. Anyway, this was my bad impression why the woman staff NOT give me the room? Secondly, there seems some of decrease on Java Paragon service. There only one tooth paste and one tooth brush. Lucky the breakfast still good... there were plenty of choice of foods provided at the Cafe. Thank you.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Java Paragon Hotel & Residences SurabayaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - RestaurantJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - GastenkamerJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - GastenkamerJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - SpaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - GastenkamerJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - GastenkamerJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - GastenkamerJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - GastenkamerJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - GastenkamerJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - GastenkamerJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - RestaurantJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - GastenkamerJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - GastenkamerJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - GastenkamerJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - GastenkamerJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - VergaderruimteJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Hotel exterieurJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Badkamer

Beoordelingen door klanten - Java Paragon Hotel & Residences, Surabaya

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C05