Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonesië 20111

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,8

uit 1354 beoordelingen

11 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
8,5
Personeel
9,0
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
8,9
Ontbijt/maaltijden
8,5
Alle beoordelingen (1354)
Sorteer op:
Joop H. (Echt)paren Netherlands, 27 maart 2016
Ok
6
Ok
Rapporteer deze beoordeling
Gerard D. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 30 juli 2013
Luxe verblijf, geweldig uitzicht op de stad Medan

Luxe, Zwembad, Royaal bed
9
Zeer prettig. Zeer redelijke prijs, voor heel veel luxe.
Rapporteer deze beoordeling
Constantijn M. (Echt)paren Netherlands, 23 september 2012
Zeer goed hotel

Luxe
9,7
Erg goed hotel, ontbijt en mooi zwembad op de 16e verdieping.
Rapporteer deze beoordeling
Atie W. Groepen Netherlands, 5 augustus 2012
Mooi hotel, heerlijke bedden, personeel behulpzaam

executive lounge prima toeven, goede wijn en snacks
8
Het hotel is gunstig gelegen, kamers meer dan goed, heerlijke bedden en alle lof over het uitgebreide ontbijtbuffet.
Rapporteer deze beoordeling
Wc V. Groepen Netherlands, 22 juli 2012
Goed hotel, goed ontbijt

ontbijt, schoon, zwembad
9
Een heerlijk hotel met zwembad. Kamers zijn heel ruim en schoon met een geweldig uitzicht over de stad. Het ontbijt was fenomenaal, meerdere keukens in een gigantisch buffet.
Restaurant tip: Voor eten 's avonds kan ik Tip Top Restaurant heel erg aanraden, is een kleine kilometer van het hotel gelegen. Heerlijk aziatisch eten.
Rapporteer deze beoordeling
Marcel D. (Echt)paren Netherlands, 29 oktober 2010
Alles top

Mooie ruime kamer, supergroot bed, heerlijke regen of normale douche en een bad, ontbijtbuffet met veel te veel mogelijkheden.
9,3
Naast een voordelige aanbieding was met Marriott een heelijk hotel om de eerste twee dagen van een nog langer durende reis te brguiken om te acclimatiseren.
Rapporteer deze beoordeling
Marinus V. Groepen Netherlands, 9 oktober 2010
Prachtig hotel

Mooie grote kamer, heerlijk zwembad met goede fitnessruimte, zeer uitgebreid ontbijt
9,7
het Marriott in Medan is een prachtig hotel . Bij binnenkomst de prachtige hal en lobby. De kamer( type de luxe),was erg mooi en zeer ruim. het bed prima, niet te hard maar ook niet te zacht. de badkamer met mooi marmer en lekker ruim, ligbad met grote inloopdoche. Het zwembad op de 17 e etage was er fijn en ook de fittness ruimte en de sauna erg goed. Elke ochtend een zeer uitgebreid onbijt buffet! We kunnen dit hotel aan iedereen zeer aanbevelen.
Rapporteer deze beoordeling
Thijs V. Groepen Netherlands, 10 augustus 2010
Waar voor je geld

Mooi, schoon hotel - heel goed ontbijt
10
Het Marriot is echt wat je verwacht van een Marriot Hotel. Het is groots schoon mooi en heeft het lekkerste ontbijt dat wij ophebben in Indonesie! Het enige nadeel vond ik dat je in dit hotel, waar je al een behoorlijk bedrag voor weglegd, nog steeds moet betalen voor internettoegang. Ik vind dit iets wat vanzelfsprekend inbegrepen moet zijn bij een hotel van deze klasse
Rapporteer deze beoordeling
Arno F. (Echt)paren Netherlands, 23 mei 2010
Good hotel

Breakfast is great, lots of choice as never seen before, pool on the roof is nice, room is perfect
8,3
This hotel near the airport is a great hotel, which helps you relax from your flight. The room is good, nice bathroom and a huge bed. Satelite TV is available and room service is also of a great quality. The staff is friendly and they are willing to help you with everything. The breakfast is really the biggest buffet I have ever seen.
Rapporteer deze beoordeling
Ronald V. (Echt)paren Netherlands, 19 mei 2010
Fantastisch hotel

Rustige, luxe sfeer maar toch toegankelijk. Goede service en zeer vriendelijk personeel. Veilig gevoel.
10
Na 3 weken op Sumatra te zijn geweest had ik het echt nodig om even bij te komen, het Marriot leent zich daar uitstekend voor. Het contrast is echter wel enorm...arm versus rijk.
Hotel kenmerken tip: Maak gebruik van het zwembad en de fitness
Rapporteer deze beoordeling
1 - 10 van 11 beoordelingen
JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Executive LoungeJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - Executive LoungeJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - BalzaalJW Marriott Medan Medan - Eten en drinkenJW Marriott Medan Medan - FitnessruimteJW Marriott Medan Medan - ReceptieJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - VergaderruimteJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - EntreeJW Marriott Medan Medan - Hotel interieurJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - LobbyJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - LobbyJW Marriott Medan Medan - LobbyJW Marriott Medan Medan - BalzaalJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - Hotel exterieurJW Marriott Medan Medan - VergaderruimteJW Marriott Medan Medan - Hotel exterieurJW Marriott Medan Medan - Hotel exterieurJW Marriott Medan Medan - FitnessruimteJW Marriott Medan Medan - Hotel interieurJW Marriott Medan Medan - BalzaalJW Marriott Medan Medan - VergaderruimteJW Marriott Medan Medan - Faciliteiten


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A02