Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kalim Beach Place

322/3 Prabaramee Road, Patong, Phuket, Thailand

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 204 beoordelingen

1 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
6,3
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
5,9
Alle beoordelingen (204)
Sorteer op:
Evertdina K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 29 juli 2012
Hagelnieuw hotel, weg van de drukte van Patong

Aardig personeel, mooie, schone kamers.
7,3
Wij zijn hier 5 dagen geweest met onze twee kinderen van 17 en 19. Het hotel is hagelnieuw, het zwembad is nog in aanbouw, helaas, deze is rond begin oktober klaar en wordt prachtig. Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk, de kamers zijn ruim, schoon en het is heerlijk dat je op je balkonnetje kan zitten. Op dit moment wordt er nog vrij veel gebouwd in de omgeving, dit kan wat geluidsoverlast geven, maar de ligging, buiten Patong stad, is voor ons perfect. Je moet even een weg oversteken om op het strand te kunnen komen, hier zijn helaas vrij veel rotsen maar als je een scooter huurt (bij het hotel zelf) ben je zo op de mooie stranden en in de drukte van Patong stad. Zelf waren we blij dat we daar niet zaten, het is erg druk, het is maar wat je zoekt. Mochten wij weer terug komen zullen wij zeker weer boeken bij Kalim Beach Place. Het ontbijt stelt helaas niet gek veel voor maar wellicht gaat dit nog komen, je merkt aan alles dat ze nog in de opstartfase zitten.
Rapporteer deze beoordeling
Rob J. (Echt)paren United Kingdom, 4 februari 2016
Very nice place to stay

Value for money
9,3
Very nice place, friendly and helpful staff! Good location near there beach an not to far from nightlife.. Very good value for money!
Rapporteer deze beoordeling
Amy G. (Echt)paren Singapore, 6 november 2015
Good location, nice clean room, friendly staff

Good location, nice clean room, friendly staff
9,3
Rapporteer deze beoordeling
Constantin-Emil A. (Echt)paren Romania, 30 september 2015
Best place for budget travel

Swimming pool, room,restaurant
10
Relaxing
Rapporteer deze beoordeling
Naveen K. Individuele reizigers India, 28 juli 2015
Best hotel- value for money

Peacefull, Clean and neat
9,7
Excellent
Rapporteer deze beoordeling
Faizul B. Gezinnen met jonge kinderen Bangladesh, 19 juli 2015
Nice Hotel . Staff are very friend.NICE S/pool

Good staff. Cheap. Clean
7
It was nice.
Rapporteer deze beoordeling
Paul K. (Echt)paren Netherlands, 26 juni 2015
Wonderful

Location, cozy comfortable rooms and pleasant staff
9,3
Wonderful place, will be back
Rapporteer deze beoordeling
Muhamad F. Groepen Malaysia, 7 juni 2015
Nice Hotel and near to beach

Clean and spacious room
7,3
New hotel and comfordable room
Rapporteer deze beoordeling
Muhamad F. Groepen Malaysia, 31 mei 2015
New hotel and clean

Halal foods provide beacause the owner company is muslim Phuket Rasident. Many staff from muslim comunitty of Thailand. Good hotel for muslim travel. Near to kalim beach only 100 meter.
7,3
My group stay 4 deluxe room for 2 night. The hotel is still new build up. Comfordable room to sleep. The hotel provide halal food coz the owner is a muslim. Good for muslim traveller.
Rapporteer deze beoordeling
Alessandro D. Individuele reizigers Italy, 27 mei 2015
good place

cordiality, cleanliness, position
8,3
Rapporteer deze beoordeling
1 van 1 beoordeling
Kalim Beach Place PhuketKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - ZwembadKalim Beach Place Phuket - ZwembadKalim Beach Place Phuket - ZwembadKalim Beach Place Phuket - LobbyKalim Beach Place Phuket - ZwembadKalim Beach Place Phuket - ZwembadKalim Beach Place Phuket - LobbyKalim Beach Place Phuket - RestaurantKalim Beach Place Phuket - RestaurantKalim Beach Place Phuket - RestaurantKalim Beach Place Phuket - Hotel interieurKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - Hotel interieurKalim Beach Place Phuket - BadkamerKalim Beach Place Phuket - BadkamerKalim Beach Place Phuket - BadkamerKalim Beach Place Phuket - BadkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - BadkamerKalim Beach Place Phuket - Balkon/TerrasKalim Beach Place Phuket - Business Center Kalim Beach Place Phuket - ReceptieKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - BadkamerKalim Beach Place Phuket - BadkamerKalim Beach Place Phuket - BadkamerKalim Beach Place Phuket - BadkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - Balkon/TerrasKalim Beach Place Phuket - UitzichtKalim Beach Place Phuket - Balkon/TerrasKalim Beach Place Phuket - LobbyKalim Beach Place Phuket - LobbyKalim Beach Place Phuket - ReceptieKalim Beach Place Phuket - Recreatie-faciliteitenKalim Beach Place Phuket - StrandKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - ZwembadKalim Beach Place Phuket - FitnessruimteKalim Beach Place Phuket - SpaKalim Beach Place Phuket - Sport en activiteitenKalim Beach Place Phuket - Sport en activiteitenKalim Beach Place Phuket - OmgevingKalim Beach Place Phuket - Sport en activiteitenKalim Beach Place Phuket - FaciliteitenKalim Beach Place Phuket - FaciliteitenKalim Beach Place Phuket - StrandKalim Beach Place Phuket - Sport en activiteitenKalim Beach Place Phuket - Sport en activiteitenKalim Beach Place Phuket - Sport en activiteitenKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - GastenkamerKalim Beach Place Phuket - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B02