of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kata Hi View Resort

233, 233/1 Koketanode Road, Karon, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Balkon/Terras Kata Hi View Resort Phuket - Balkon/Terras Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Zwembad
Kata Hi View Resort Phuket - Zwembad Kata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieur Kata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieur Kata Hi View Resort Phuket - Tuin Kata Hi View Resort Phuket - Tuin Kata Hi View Resort Phuket - Tuin Kata Hi View Resort Phuket - Omgeving Kata Hi View Resort Phuket - Omgeving Kata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieur Kata Hi View Resort Phuket - Uitzicht Kata Hi View Resort Phuket - Uitzicht Kata Hi View Resort Phuket - Uitzicht
Gebied: Kata Aantal kamers: 30

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 590 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,7
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (590)
Sorteer op:
Ivo L. (Echt)paren Netherlands, 3 mei 2014
Prettig verblijf

Ligging, uitzicht, grootte van de kamer
8
Prettig verblijf. Inderdaad zoals overige recenties wel klimmen om in de bunglow te komen. Maar voor ons geen probleem. Hadden wel wat problemen met warm water. Rustig resort met goede ligging in kata.
Femke B. (Echt)paren Netherlands, 29 december 2013
Prachtig, mooie accomodatie

dichtbij het strand, eigen huisje, mooi en schoon
9
We kwamen 's avonds aan. We hadden al gelezen dat het een flinke klim kan zijn naar je huisje ( dat was inderdaad zo), maar zeker de moeite waard. Uiteindelijk bij ons huisje, heb je een eigen trap richting de accommodatie en we deden de deur open en het zag er prachtig uit.
Nele V. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 19 juli 2013
Leuk resort, vriendelijk personeel, rustig

Mooi uitzicht, vlakbij centrum Kata, rustig gelegen
7,7
Prima resort, kamers niet echt bijzonder maar ok, wel schoon. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ligt vlakbij het centrum van Kata en strand, beiden maar een paar minuten lopen, maar resort ligt lekker rustig. Mooi uitzicht op oceaan, maar daarvoor moet je wel een hoop trappen lopen elke keer!
John M. (Echt)paren United States of America, 20 juli 2014
Not bad, but not great.

In Kara, relatively quiet, a different sort of Thai hotel.
5,3
Perhaps there are plumbing issues as the bathroom was most unpleasant, difficult to find location, and not exactly beach front. I would not recommend staying here when there are much nicer and inexpensive options.
Hilda H. Groepen Philippines, 6 juli 2014
New term for its bungalow , bonggaHigh! ;)

D1 is great,has ocean view :) Staffs are helpful,friendly, and good,looking ;) near the beach
9,7
we had an awesome stay!we would definitely come back again :)
Kenneth S. (Echt)paren Singapore, 15 mei 2014
Not the most relaxing and convinient accomodation

Just the view
8
View was good, but it was high up and there were mosquitoes
Makhabbat Z. (Echt)paren Kazakhstan, 27 april 2014
Good location

Nice view, good location, 2 min to beach
8
Jacqueline C. Individuele reizigers Philippines, 25 april 2014
peaceful location for relaxation

location, value for money, friendly staff
8
Mohamad S. (Echt)paren Singapore, 28 maart 2014
I think ive grown bigger leg muscles

The view, the stairs and the cute cat at the lobby
9,3
Although hotel is great, me and gf not looking forward to coming back cos of the stairs. yeah we are fit, but the stairs are just too much. Other than that, evrythimg else fine. Oh, dip in the 24hrs pool at midnight. mm mm.
Philip V. (Echt)paren Belgium, 23 maart 2014
enjoyable hotel ,quiet surrounding , views

gardens , close to everything , views
7,7

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Kata Hi View Resort PhuketKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - Balkon/TerrasKata Hi View Resort Phuket - Balkon/TerrasKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - ZwembadKata Hi View Resort Phuket - ZwembadKata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieurKata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieurKata Hi View Resort Phuket - TuinKata Hi View Resort Phuket - TuinKata Hi View Resort Phuket - TuinKata Hi View Resort Phuket - OmgevingKata Hi View Resort Phuket - OmgevingKata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieurKata Hi View Resort Phuket - UitzichtKata Hi View Resort Phuket - UitzichtKata Hi View Resort Phuket - UitzichtKata Hi View Resort Phuket - UitzichtKata Hi View Resort Phuket - EntreeKata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Kata Hi View Resort, Phuket

AS-AGWEB-3B07