Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kata Hi View Resort

233, 233/1 Koketanode Road, Karon, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,1

uit 712 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,7
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
6,7
Alle beoordelingen (712)
Sorteer op:
Arnoud H. (Echt)paren Netherlands, 15 april 2015
Vriendelijkheid geen gebrek.

Vriendelijke staf, schoon en rustig
8
Lekker verblijf gehad en alles was netjes geregeld. Als we een vraag hadden werd het direct uitgezocht. Heel vriendelijke staff lekker maar klein zwembad. En ook een heel eind lopen naar boven. Best wel een klim. Niet aan te raden al je slecht te been bent.
Rapporteer deze beoordeling
Ivo L. (Echt)paren Netherlands, 3 mei 2014
Prettig verblijf

Ligging, uitzicht, grootte van de kamer
8
Prettig verblijf. Inderdaad zoals overige recenties wel klimmen om in de bunglow te komen. Maar voor ons geen probleem. Hadden wel wat problemen met warm water. Rustig resort met goede ligging in kata.
Rapporteer deze beoordeling
Femke B. (Echt)paren Netherlands, 29 december 2013
Prachtig, mooie accomodatie

dichtbij het strand, eigen huisje, mooi en schoon
9
We kwamen 's avonds aan. We hadden al gelezen dat het een flinke klim kan zijn naar je huisje ( dat was inderdaad zo), maar zeker de moeite waard. Uiteindelijk bij ons huisje, heb je een eigen trap richting de accommodatie en we deden de deur open en het zag er prachtig uit.
Rapporteer deze beoordeling
Nele V. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 19 juli 2013
Leuk resort, vriendelijk personeel, rustig

Mooi uitzicht, vlakbij centrum Kata, rustig gelegen
7,7
Prima resort, kamers niet echt bijzonder maar ok, wel schoon. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ligt vlakbij het centrum van Kata en strand, beiden maar een paar minuten lopen, maar resort ligt lekker rustig. Mooi uitzicht op oceaan, maar daarvoor moet je wel een hoop trappen lopen elke keer!
Rapporteer deze beoordeling
Alina K. (Echt)paren Russia, 28 maart 2016
Nice
6,3
All O key
Rapporteer deze beoordeling
Youssef L. Individuele reizigers Morocco, 26 maart 2016
Good value for money, lot of stairs!
4,7
Great location but more than 200 stairs to climb beforr reaching the bungalow...kind of torture if drunk!
Rapporteer deze beoordeling
Chiara B. Groepen Italy, 23 maart 2016
Good stay
6
We stayed in kata hi view for three days, staff was very kind and helpful, the bungalow was clean and the view excellent
Rapporteer deze beoordeling
Karyn H. (Echt)paren United Kingdom, 23 februari 2016
Not recommended

The view
4
We were glad we had only booked one night. The staff were helpful however the room was awful. The climb to the room is up steep and uneven steps with no ramp for cases.
Rapporteer deze beoordeling
Orhan S. (Echt)paren Germany, 9 februari 2016
wouldn't recommend the deluxe condos, due to nois

Location, cleanliness, staff
6,3
Couldn't sleep the first days, due to the nois cuased by the strong wind and trees losing leaves etc.
Rapporteer deze beoordeling
Larni G. Individuele reizigers Australia, 25 januari 2016
Kata Hi View

Infinity pools were great. Central position. View once you got up the stairs was great.
6
This hotel is in a good location. We loved Kata beach.The infinity pools had a great view. We have travelled a lot through Asia and the front desk staff were really not interested in customer service. It was at a very poor standard.This is the first time in our travels that we have experienced this. They just couldn't care less.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Kata Hi View Resort PhuketKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - Balkon/TerrasKata Hi View Resort Phuket - Balkon/TerrasKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieurKata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieurKata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieurKata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieurKata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieurKata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieurKata Hi View Resort Phuket - Balkon/TerrasKata Hi View Resort Phuket - Balkon/TerrasKata Hi View Resort Phuket - ZwembadKata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieur


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C02