Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kata Hi View Resort

233, 233/1 Koketanode Road, Karon, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Balkon/Terras Kata Hi View Resort Phuket - Balkon/Terras Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Gastenkamer Kata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieur Kata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieur Kata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieur Kata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieur
Kata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieur Kata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieur Kata Hi View Resort Phuket - Balkon/Terras Kata Hi View Resort Phuket - Balkon/Terras Kata Hi View Resort Phuket - Zwembad Kata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieur
Gebied: Kata Aantal kamers: 30

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,7
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (679)
Sorteer op:
Ivo L. (Echt)paren Netherlands, 3 mei 2014
Prettig verblijf

Ligging, uitzicht, grootte van de kamer
8
Prettig verblijf. Inderdaad zoals overige recenties wel klimmen om in de bunglow te komen. Maar voor ons geen probleem. Hadden wel wat problemen met warm water. Rustig resort met goede ligging in kata.
Rapporteer deze beoordeling
Femke B. (Echt)paren Netherlands, 29 december 2013
Prachtig, mooie accomodatie

dichtbij het strand, eigen huisje, mooi en schoon
9
We kwamen 's avonds aan. We hadden al gelezen dat het een flinke klim kan zijn naar je huisje ( dat was inderdaad zo), maar zeker de moeite waard. Uiteindelijk bij ons huisje, heb je een eigen trap richting de accommodatie en we deden de deur open en het zag er prachtig uit.
Rapporteer deze beoordeling
Nele V. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 19 juli 2013
Leuk resort, vriendelijk personeel, rustig

Mooi uitzicht, vlakbij centrum Kata, rustig gelegen
7,7
Prima resort, kamers niet echt bijzonder maar ok, wel schoon. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ligt vlakbij het centrum van Kata en strand, beiden maar een paar minuten lopen, maar resort ligt lekker rustig. Mooi uitzicht op oceaan, maar daarvoor moet je wel een hoop trappen lopen elke keer!
Rapporteer deze beoordeling
Xue Z. (Echt)paren Singapore, 7 juni 2015
Nice comfy room with good customer service

Staff, room and location
9
Very nice. Spacious room for two. Location is a stone throw away from the beach. Staff is very friendly to provide all info That I needed.
Rapporteer deze beoordeling
Sharon L. (Echt)paren Malaysia, 4 juni 2015
nice sea view resort,but not suitable for old peop

view
6
nice sea view but is not suitable for old people,the stairs is too difficult to climb oso too high,beside tis others thing is good
Rapporteer deze beoordeling
Martin S. (Echt)paren Czech Republic, 16 maart 2015
Great trip

location, staff, view
9,3
Rapporteer deze beoordeling
Vladimir K. (Echt)paren Russia, 8 maart 2015
достойно!

вид, территория
8,7
Превосходно.
Rapporteer deze beoordeling
Aaa Z. (Echt)paren China, 18 februari 2015
Nice place to stay.

Nice lady at the front desk. Good location. D11 is good.
9,7
Suggest to stay.
Rapporteer deze beoordeling
Elizabeth W. Individuele reizigers United States of America, 10 februari 2015
close to beach, good plumbing, clean, tranquil.

Location, view, cleanliness
9,3
I had a lovely vacation with my mother and Kata Hi View was a huge part of this! The breakfast was reliable, facility clean, staff was friendly, and the close. I enjoyed every moment. The tour guide and massage parlor at the base of the drive were great! Mom and I are very healthy, so the stairs were no problem- but definitely a workout! I want to go again.
Rapporteer deze beoordeling
Craig R. Gezinnen met jonge kinderen South Africa, 30 januari 2015
Value for Money

Fantastic Sea Views, Friendly Staff & Value for Money
10
Excellent hotel with very friendly staff, great sea views & an excellent breakfast. Very competitive rates. Strongly recommend this hotel to anyone going to Phuket
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Kata Hi View Resort PhuketKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - Balkon/TerrasKata Hi View Resort Phuket - Balkon/TerrasKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - GastenkamerKata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieurKata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieurKata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieurKata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieurKata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieurKata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieurKata Hi View Resort Phuket - Balkon/TerrasKata Hi View Resort Phuket - Balkon/TerrasKata Hi View Resort Phuket - ZwembadKata Hi View Resort Phuket - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Kata Hi View Resort, Phuket

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A04