of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kata Lucky Villa & Pool Access

92/16 Koktanode Road, Kata, Phuket, Thailand (Bekijk kaart)

Boek nu!

Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Entree Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Business Center Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Business Center Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Gastenkamer Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Gastenkamer
Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Gastenkamer Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Gastenkamer Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkon/Terras Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Badkamer Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad
Ligging: Kata Aantal kamers: 95
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 732 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
7,4
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (732)
Hendrik D. (Echt)paren Netherlands, 20 november 2013
Het hotel is een oase van rust.

Prachtige grote kamers, Schitterende tuin met zwembad. Heerlijk rustig in een hectisch Kata Beach
7,7
Van begin tot eind is alles soepel en naar wens verlopen. Het verblijf in het hotel op zich is ons zeer goed bevallen. Het openbare leven in Kata Beach was ons echter veel te druk en toeristisch. Veel russische en en chineesche toeristen (naar schatting 90%). Dit is niet de plek om Thailand en het Thaise leven en cultuur te ontdekken. Wij zullen ondanks het fijne hotel en het mooie strand geen tweede keer naar Phuket gaan.
Nick C. (Echt)paren Belgium, 28 december 2012
Mooi hotel

Leuk, zo'n kamer aan het zwembad! Heerlijke massages, lekker ontbijt, vriendelijk personeel.
9,7
Leuk, zo'n kamer aan het zwembad! Heerlijke massages, lekker ontbijt, vriendelijk personeel. Je bent dicht bij interessante bezienswaardigheden. Het strand zelf vond ik niet supergeweldig.
Wim L. (Echt)paren Belgium, 3 november 2012
Leuk hotel met zwembad tot aan de kamer

Rustig gelegen op wandelafstand van het dorp
7,3
Wij hadden gebruikt gemaakt van de shuttel service van de luchthaven naar het hotel.een taxichauffeur stond ons op te wachten aan de luchthaven. Het onthaal was hartelijk. Wij hadden een kamer genomen met een terras aan het zwembad wat heel leuk was als je 's avonds of 's morgens nog even wou zwemmen. De kamers waren ruim en proper en je had geen last van tocht van de airco. Het ontbijt was zeer pover
Erik K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 28 juli 2012
Rustig gelegen goed hotel

Rustig gelegen
6,3
Een prima hotel als je van een rustige omgeving houd. Vanaf het hotel kun je in een minuutje of tien naar het strand lopen. De zee heeft behoorlijke golven dit is voor kleine kinderen wat minder handig. Verder een leuke omgeving waar voldoende restaurents aanwezig zijn om een lekker hapje te eten.
Julia B. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 26 februari 2012
Mooie en een luxe hotel.

zwembad vanuit je kamer
6
We zijn 1 dag gebleven. het was fantastisch! een luxe kamer met alles wat je nodig heb. Vanuit je kamer kan je een lekker duik nemen in het zwembad. Je moet wel een luxe kamer nemen. Personeel niet echt vriendelijk, reageerde kortaf en geirriteerd. Jammer.
Hotel kenmerken tip: Neem een luxe kamer. want in de staandarte kamer heb je geen zwembad vanuit je kamer. en gezammelijke zwembad is erg klein en altijd alle stoelen volgeboekt.
Marijke C. (Echt)paren Netherlands, 11 april 2014
Okay hotel

Swimming pool, shuttle service to beach, not too expensive roomprices
6,3
It was an okay hotel, we got the pool access room, room looked clean, Only thing not okay was the shower which didnt looked clean at all, they should put some time and effort in cleaning it, the days we stayed here we showered with our flipflops On.every hour shuttle service to the beach which was great, even though only 5-10min walk over the hill by foot. Breakfast simple but choice enough.overall, you get what you pay for. Dont expect a fancy luxury hotel with the pprices you pay for the room.
Temuujin E. Gezinnen met jonge kinderen Mongolia, 8 april 2014
Great relaxed but much of bite mosquites

Great pool nice location and clean rooms
8,7
Гэр булээрээ бага насны охинтойгоо deluxe village ереенд 3 хоног сайхан амарлаа. Цэвэрхэн усан сан ногоон байгууламжтай ката эрэгруу алхавал 10мин орчим алхахаар ойрхон эсвэл зочид буудлын унэгуй машинаар хургуулчихдэг их аятайхан зочид буудал байна бас 7eleven хажуухандаа гэхдээ бур ойрхон family mart сулжээ бна тэр нь цэвэрхэн сонголт уйлчилгээ сайн унэ хямд юм байна лээ шуу.
Jaakko T. Gezinnen met jonge kinderen Finland, 31 maart 2014
Average service, average breakfast, great pools

Near the beach, pools, quiet
6,7
We spent 3 nights at Lucky Villa. Service at arrival was not very warm. Stuff seemed to be tired, bored and unhappy even they try to force smile a bit. Immediate feeling was that everything is not ok at working environment. Still everything were fine until we faced very unforgivable behaviour in the hotel room from person who was carrying our luggage. We really hope our feedback reach the manager. The thing that happened to our boy was really negative and make us feel upset. Pool access and pool area was really nice. Pool terrace was a bit dusty. There was very little variation for breakfast and no green vegetables at all. We asked later checkout but they would have charged extra even the hotel was half empty. The facilities give possibility to be a 4 star hotel but not sure that this is really worth of 4 star.
Peter C. (Echt)paren Slovakia, 29 maart 2014
superb resort

pool, suite, staff
9,3
absolutely worth the money, pool area with suites was fabulous
Cherie N. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 28 maart 2014
Great value for money

Close to the beach, Tidy and great breakfast
7,7
We were always treated well and always come back to fresh sheets and clean towels. The breakfast had a great range. The bad thing was that computers to use didn't work a lot of the time but my daughter had her ipod so we used the free wifi instead. The glass doors for the bath tub needs to be cleaned. otherwise we think compared to a 5 star that we stayed in, we think this is a 5 star. Thank you to the staff.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Kata Lucky Villa & Pool Access PhuketKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - EntreeKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Business Center Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Business Center Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkon/TerrasKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Koffiehuis/CaféKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - SpaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - SpaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - SpaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - SpaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Hotel exterieurKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkon/TerrasKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkon/TerrasKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Hotel exterieurKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Bar/LoungeKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Bar/LoungeKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Hotel exterieurKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Kata Lucky Villa & Pool Access, Phuket

AS-AGWEB-3A03