of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kata Lucky Villa & Pool Access

92/16 Koktanode Road, Kata, Phuket, Thailand (Bekijk kaart)

Boek nu!

Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Entree Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Business Center Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Business Center Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Gastenkamer Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Gastenkamer
Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Gastenkamer Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Gastenkamer Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Gastenkamer Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkon/Terras Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Badkamer Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad
Gebied: Kata Aantal kamers: 95
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 932 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
7,5
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (932)
Sorteer op:
Ramsingh C. (Echt)paren Netherlands, 25 augustus 2014
uitstekend hotel

zwembad , rustig omgeving grote kamers
9,3
heel goed bevallen meer dan wat ik verwacht had
Hendrik D. (Echt)paren Netherlands, 20 november 2013
Het hotel is een oase van rust.

Prachtige grote kamers, Schitterende tuin met zwembad. Heerlijk rustig in een hectisch Kata Beach
7,7
Van begin tot eind is alles soepel en naar wens verlopen. Het verblijf in het hotel op zich is ons zeer goed bevallen. Het openbare leven in Kata Beach was ons echter veel te druk en toeristisch. Veel russische en en chineesche toeristen (naar schatting 90%). Dit is niet de plek om Thailand en het Thaise leven en cultuur te ontdekken. Wij zullen ondanks het fijne hotel en het mooie strand geen tweede keer naar Phuket gaan.
Nick C. (Echt)paren Belgium, 28 december 2012
Mooi hotel

Leuk, zo'n kamer aan het zwembad! Heerlijke massages, lekker ontbijt, vriendelijk personeel.
9,7
Leuk, zo'n kamer aan het zwembad! Heerlijke massages, lekker ontbijt, vriendelijk personeel. Je bent dicht bij interessante bezienswaardigheden. Het strand zelf vond ik niet supergeweldig.
Wim L. (Echt)paren Belgium, 3 november 2012
Leuk hotel met zwembad tot aan de kamer

Rustig gelegen op wandelafstand van het dorp
7,3
Wij hadden gebruikt gemaakt van de shuttel service van de luchthaven naar het hotel.een taxichauffeur stond ons op te wachten aan de luchthaven. Het onthaal was hartelijk. Wij hadden een kamer genomen met een terras aan het zwembad wat heel leuk was als je 's avonds of 's morgens nog even wou zwemmen. De kamers waren ruim en proper en je had geen last van tocht van de airco. Het ontbijt was zeer pover
Erik K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 28 juli 2012
Rustig gelegen goed hotel

Rustig gelegen
6,3
Een prima hotel als je van een rustige omgeving houd. Vanaf het hotel kun je in een minuutje of tien naar het strand lopen. De zee heeft behoorlijke golven dit is voor kleine kinderen wat minder handig. Verder een leuke omgeving waar voldoende restaurents aanwezig zijn om een lekker hapje te eten.
Julia B. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 26 februari 2012
Mooie en een luxe hotel.

zwembad vanuit je kamer
6
We zijn 1 dag gebleven. het was fantastisch! een luxe kamer met alles wat je nodig heb. Vanuit je kamer kan je een lekker duik nemen in het zwembad. Je moet wel een luxe kamer nemen. Personeel niet echt vriendelijk, reageerde kortaf en geirriteerd. Jammer.
Hotel kenmerken tip: Neem een luxe kamer. want in de staandarte kamer heb je geen zwembad vanuit je kamer. en gezammelijke zwembad is erg klein en altijd alle stoelen volgeboekt.
Chi W. (Echt)paren Hong Kong, 14 oktober 2014
So far so good

Friendly price, big swimming pool
7
Breakfast - No desire to have it after the first day. Need more varieties. Pick up - Complete mess, I have sent several confirmation for pick up and other questions because it's my first time to Phuket but there's never a response... Room / Amenities - Spacious, clean, pool access is remarkable, but suggest to clean frequently Location - very close to Kata beach, great location, convenient as store and restaurant also with car rental right outside the hotel. Major drawback - I left some foods and fruits in the fridge and checked out the room, I got back to hotel at the night and the staff lied to me that they found some deteriorated fruits and throw it away, but obviously the things I left were more than they mentioned, probably they were in their stomach instead of dustin when they lied in front of me. I want to remind the hotel guests leaving your hotel doesn't mean they are leaving the island. Please keep or return properties to your guests that never belongs to you.
Suzanne E. Individuele reizigers Australia, 8 oktober 2014
Another stay at Kata Lucky

The rooms, the pool and the staff.
8
I have stayed at KL many times and prefer the older part of the hotel. From my room I have a lovely view of the gardens and pool. My room initially had problems with the air conditioner. The staff moved me into a different room until the issue was rectified, then back into the room of my choice. All good. no fuss, they are great. Mrs Nui (owner) is a lovely lady and will accommodate most requests. Great food nearby at Mama Pats (Mr Chai) and at the Red Door, down the road. Both are very cheap and have great quality food. Would definitely recommend this place and I've already booked again.
Lynda P. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 3 oktober 2014
Wonderful holiay at a great property

Staff,rooms location
9,3
We were a family of 4 and another couple and our stay was wonderful.The rooms were great and clean. The pool out the front of your room was just what we needed to cool down.Staff were only to happy to help with anything.Only complaint we had was the breakfast.It needs to have more variety each day.I would definately recommend this hotel to anyone.
James S. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 2 oktober 2014
Friendly Staff

pool access rooms, nice and quite
6,3
pool access rooms, nice and quite.. short walk to the beach

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Kata Lucky Villa & Pool Access PhuketKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - EntreeKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Business Center Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Business Center Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkon/TerrasKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Koffiehuis/CaféKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - SpaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - SpaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - SpaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Hotel exterieurKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Hotel exterieurKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkon/TerrasKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkon/TerrasKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Hotel exterieurKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Hotel exterieurKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Kata Lucky Villa & Pool Access, Phuket

AS-AGWEB-3C02