of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kata Lucky Villa & Pool Access

92/16 Koktanode Road, Kata, Phuket, Thailand (Bekijk kaart)

Boek nu!

Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Entree Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Business Center Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Business Center Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Gastenkamer Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Gastenkamer
Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Gastenkamer Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Gastenkamer Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkon/Terras Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Badkamer Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad
Gebied: Kata Aantal kamers: 95
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,0

uit 835 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
7,4
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,1
Alle beoordelingen (835)
Sorteer op:
Hendrik D. (Echt)paren Netherlands, 20 november 2013
Het hotel is een oase van rust.

Prachtige grote kamers, Schitterende tuin met zwembad. Heerlijk rustig in een hectisch Kata Beach
7,7
Van begin tot eind is alles soepel en naar wens verlopen. Het verblijf in het hotel op zich is ons zeer goed bevallen. Het openbare leven in Kata Beach was ons echter veel te druk en toeristisch. Veel russische en en chineesche toeristen (naar schatting 90%). Dit is niet de plek om Thailand en het Thaise leven en cultuur te ontdekken. Wij zullen ondanks het fijne hotel en het mooie strand geen tweede keer naar Phuket gaan.
Nick C. (Echt)paren Belgium, 28 december 2012
Mooi hotel

Leuk, zo'n kamer aan het zwembad! Heerlijke massages, lekker ontbijt, vriendelijk personeel.
9,7
Leuk, zo'n kamer aan het zwembad! Heerlijke massages, lekker ontbijt, vriendelijk personeel. Je bent dicht bij interessante bezienswaardigheden. Het strand zelf vond ik niet supergeweldig.
Wim L. (Echt)paren Belgium, 3 november 2012
Leuk hotel met zwembad tot aan de kamer

Rustig gelegen op wandelafstand van het dorp
7,3
Wij hadden gebruikt gemaakt van de shuttel service van de luchthaven naar het hotel.een taxichauffeur stond ons op te wachten aan de luchthaven. Het onthaal was hartelijk. Wij hadden een kamer genomen met een terras aan het zwembad wat heel leuk was als je 's avonds of 's morgens nog even wou zwemmen. De kamers waren ruim en proper en je had geen last van tocht van de airco. Het ontbijt was zeer pover
Erik K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 28 juli 2012
Rustig gelegen goed hotel

Rustig gelegen
6,3
Een prima hotel als je van een rustige omgeving houd. Vanaf het hotel kun je in een minuutje of tien naar het strand lopen. De zee heeft behoorlijke golven dit is voor kleine kinderen wat minder handig. Verder een leuke omgeving waar voldoende restaurents aanwezig zijn om een lekker hapje te eten.
Julia B. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 26 februari 2012
Mooie en een luxe hotel.

zwembad vanuit je kamer
6
We zijn 1 dag gebleven. het was fantastisch! een luxe kamer met alles wat je nodig heb. Vanuit je kamer kan je een lekker duik nemen in het zwembad. Je moet wel een luxe kamer nemen. Personeel niet echt vriendelijk, reageerde kortaf en geirriteerd. Jammer.
Hotel kenmerken tip: Neem een luxe kamer. want in de staandarte kamer heb je geen zwembad vanuit je kamer. en gezammelijke zwembad is erg klein en altijd alle stoelen volgeboekt.
Jeyanthini S. Groepen Malaysia, 21 juli 2014
The stay was pleasant

Friendly staff Fast check in n check out Pool access
6
Poor hi speed internet... Hard beds...nice pool access, so kids loved it. Far out from town.. Steep charges to go out into town after 5 for such a short distance. Highly dependent on transport as out of active nightlife areas...
Sheena S. (Echt)paren Philippines, 16 juli 2014
Peaceful and clean room

Pool Access, peaceful environment, close to beach
8
Location - Close to beach, restaurants and minimarts Room(pool access) - clean,, shower pressure not enough Staff - friendly and very helpful Dining- Good food and accommodating Restaurant opens at 7 but due to the early pick up of our tour schedule they still accommodate us in as early at 6:30 am WIFI: is at acceptable speed you have to remember or carry with you the username and password copy as it wont save in your browser. Notes: Phone access outside the villa/pool access is not free. They will charge you 10 baht/min. Bring your own plug adapter as they don't have any to lend you.
Byron G. (Echt)paren Australia, 15 juli 2014
Very good value for money

Great staff, lovely gardens and great Kata area
8,7
Enjoyed our stay very much, this is our second stay. Villas are roomy and beautiful gardens surround our villa deck. Staff were very helpful and friendly, nothing was too much trouble. Pool was great but could do with some tiling repairs. Although Kata Lucky Villa is starting to look a little tired, could do with a bit of minor maintenance upgrade, this is very good value for money, and for what you pay,, more than acceptable. Will stay again.
Leigh F. (Echt)paren Australia, 15 juli 2014
good value good location friendly staff

staff location rooms
8,3
very enjoyable good value, pool badly needs maintenance, rooms do also. would not stay again until pool retiled
Milky D. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 9 juli 2014
Good room and nice pool

Room, Pool, Quiet
7
Stayed in a Pool access room , good size, modern and clean with direct access to pool. Great for kids. Breakfast inclusive, selection OK however some staff very lazy. Spent most of her time on mobile phone.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Kata Lucky Villa & Pool Access PhuketKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - EntreeKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Business Center Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Business Center Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkon/TerrasKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Koffiehuis/CaféKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - SpaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - SpaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - SpaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Hotel exterieurKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Hotel exterieurKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkon/TerrasKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkon/TerrasKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Hotel exterieurKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Hotel exterieurKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Kata Lucky Villa & Pool Access, Phuket

AS-AGWEB-3B01