Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kata Lucky Villa & Pool Access

92/16 Koktanode Road, Kata, Phuket, Thailand

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,1

uit 1267 beoordelingen

8 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
7,5
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (1267)
Sorteer op:
Jeanette D. (Echt)paren Netherlands, 10 mei 2015
Heerlijke vakantie

Schone kamer, goed restaurant, mooi zwembad
9
Rapporteer deze beoordeling
Andreas V. (Echt)paren Netherlands, 10 maart 2015
Geweldig

Kamer met zwembad,
9,7
Rapporteer deze beoordeling
Ramsingh C. (Echt)paren Netherlands, 25 augustus 2014
uitstekend hotel

zwembad , rustig omgeving grote kamers
9,3
heel goed bevallen meer dan wat ik verwacht had
Rapporteer deze beoordeling
Hendrik D. (Echt)paren Netherlands, 20 november 2013
Het hotel is een oase van rust.

Prachtige grote kamers, Schitterende tuin met zwembad. Heerlijk rustig in een hectisch Kata Beach
7,7
Van begin tot eind is alles soepel en naar wens verlopen. Het verblijf in het hotel op zich is ons zeer goed bevallen. Het openbare leven in Kata Beach was ons echter veel te druk en toeristisch. Veel russische en en chineesche toeristen (naar schatting 90%). Dit is niet de plek om Thailand en het Thaise leven en cultuur te ontdekken. Wij zullen ondanks het fijne hotel en het mooie strand geen tweede keer naar Phuket gaan.
Rapporteer deze beoordeling
Nick C. (Echt)paren Belgium, 28 december 2012
Mooi hotel

Leuk, zo'n kamer aan het zwembad! Heerlijke massages, lekker ontbijt, vriendelijk personeel.
9,7
Leuk, zo'n kamer aan het zwembad! Heerlijke massages, lekker ontbijt, vriendelijk personeel. Je bent dicht bij interessante bezienswaardigheden. Het strand zelf vond ik niet supergeweldig.
Rapporteer deze beoordeling
Wim L. (Echt)paren Belgium, 3 november 2012
Leuk hotel met zwembad tot aan de kamer

Rustig gelegen op wandelafstand van het dorp
7,3
Wij hadden gebruikt gemaakt van de shuttel service van de luchthaven naar het hotel.een taxichauffeur stond ons op te wachten aan de luchthaven. Het onthaal was hartelijk. Wij hadden een kamer genomen met een terras aan het zwembad wat heel leuk was als je 's avonds of 's morgens nog even wou zwemmen. De kamers waren ruim en proper en je had geen last van tocht van de airco. Het ontbijt was zeer pover
Rapporteer deze beoordeling
Erik K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 28 juli 2012
Rustig gelegen goed hotel

Rustig gelegen
6,3
Een prima hotel als je van een rustige omgeving houd. Vanaf het hotel kun je in een minuutje of tien naar het strand lopen. De zee heeft behoorlijke golven dit is voor kleine kinderen wat minder handig. Verder een leuke omgeving waar voldoende restaurents aanwezig zijn om een lekker hapje te eten.
Rapporteer deze beoordeling
Julia B. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 26 februari 2012
Mooie en een luxe hotel.

zwembad vanuit je kamer
6
We zijn 1 dag gebleven. het was fantastisch! een luxe kamer met alles wat je nodig heb. Vanuit je kamer kan je een lekker duik nemen in het zwembad. Je moet wel een luxe kamer nemen. Personeel niet echt vriendelijk, reageerde kortaf en geirriteerd. Jammer.
Hotel kenmerken tip: Neem een luxe kamer. want in de staandarte kamer heb je geen zwembad vanuit je kamer. en gezammelijke zwembad is erg klein en altijd alle stoelen volgeboekt.
Rapporteer deze beoordeling
Gilberto C. (Echt)paren Macau, 13 mei 2016
beautiful hotel
5
The hotel in general is beautiful and well equipped (with a gym, pool and so on). However, we stayed in one of the 4 rooms which are faced to the street. The room itself was good but outside, it was a bit noisy sometimes because of the buses dropping the tourists. This is a 4 stars hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Vanessa J. (Echt)paren China, 6 mei 2016
Fabulous
6,3
The hotel was perfect - clean, finished to an excellent standard and had everything you could need. We stayed in a standard double room, it would have been nice to have a kitchen but we were trying to do the holiday on the cheap and so we opted for this room type. As well as this, the photos of the pool make it seem as though it's quite small. In fact the rectangular pools are narrow but long - perfect for swimming. The other pool is pretty small but it's ideal for relaxing because it has a jacuzzi, showers and a pool bar! The location of the hotel is far enough away from bars and restaurants so it's not loud in the evening but only a 10-15 min walk away when you need to venture out! The beach is probably about 10-15 mins walk away, too. All in all a fabulous hotel. Recommending to my parents!
Rapporteer deze beoordeling
1 - 8 van 8 beoordelingen
Kata Lucky Villa & Pool Access PhuketKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - EntreeKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Business Center Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Business Center Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - FitnessruimteKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - FitnessruimteKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkon/TerrasKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Koffiehuis/CaféKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - SpaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - SpaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - SpaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Hotel exterieurKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Hotel exterieurKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkon/TerrasKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkon/TerrasKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Hotel exterieurKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Hotel exterieurKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Plattegronden


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C08