of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kata Lucky Villa & Pool Access

92/16 Koktanode Road, Kata, Phuket, Thailand (Bekijk kaart)

Boek nu!

Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Entree Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Business Center Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Business Center Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Tuin Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Gastenkamer Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Gastenkamer
Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Gastenkamer Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Gastenkamer Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkon/Terras Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Badkamer Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zwembad
Gebied: Kata Aantal kamers: 95
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 913 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
7,4
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (913)
Sorteer op:
Ramsingh C. (Echt)paren Netherlands, 25 augustus 2014
uitstekend hotel

zwembad , rustig omgeving grote kamers
9,3
heel goed bevallen meer dan wat ik verwacht had
Hendrik D. (Echt)paren Netherlands, 20 november 2013
Het hotel is een oase van rust.

Prachtige grote kamers, Schitterende tuin met zwembad. Heerlijk rustig in een hectisch Kata Beach
7,7
Van begin tot eind is alles soepel en naar wens verlopen. Het verblijf in het hotel op zich is ons zeer goed bevallen. Het openbare leven in Kata Beach was ons echter veel te druk en toeristisch. Veel russische en en chineesche toeristen (naar schatting 90%). Dit is niet de plek om Thailand en het Thaise leven en cultuur te ontdekken. Wij zullen ondanks het fijne hotel en het mooie strand geen tweede keer naar Phuket gaan.
Nick C. (Echt)paren Belgium, 28 december 2012
Mooi hotel

Leuk, zo'n kamer aan het zwembad! Heerlijke massages, lekker ontbijt, vriendelijk personeel.
9,7
Leuk, zo'n kamer aan het zwembad! Heerlijke massages, lekker ontbijt, vriendelijk personeel. Je bent dicht bij interessante bezienswaardigheden. Het strand zelf vond ik niet supergeweldig.
Wim L. (Echt)paren Belgium, 3 november 2012
Leuk hotel met zwembad tot aan de kamer

Rustig gelegen op wandelafstand van het dorp
7,3
Wij hadden gebruikt gemaakt van de shuttel service van de luchthaven naar het hotel.een taxichauffeur stond ons op te wachten aan de luchthaven. Het onthaal was hartelijk. Wij hadden een kamer genomen met een terras aan het zwembad wat heel leuk was als je 's avonds of 's morgens nog even wou zwemmen. De kamers waren ruim en proper en je had geen last van tocht van de airco. Het ontbijt was zeer pover
Erik K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 28 juli 2012
Rustig gelegen goed hotel

Rustig gelegen
6,3
Een prima hotel als je van een rustige omgeving houd. Vanaf het hotel kun je in een minuutje of tien naar het strand lopen. De zee heeft behoorlijke golven dit is voor kleine kinderen wat minder handig. Verder een leuke omgeving waar voldoende restaurents aanwezig zijn om een lekker hapje te eten.
Julia B. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 26 februari 2012
Mooie en een luxe hotel.

zwembad vanuit je kamer
6
We zijn 1 dag gebleven. het was fantastisch! een luxe kamer met alles wat je nodig heb. Vanuit je kamer kan je een lekker duik nemen in het zwembad. Je moet wel een luxe kamer nemen. Personeel niet echt vriendelijk, reageerde kortaf en geirriteerd. Jammer.
Hotel kenmerken tip: Neem een luxe kamer. want in de staandarte kamer heb je geen zwembad vanuit je kamer. en gezammelijke zwembad is erg klein en altijd alle stoelen volgeboekt.
Haide K. (Echt)paren Sweden, 24 september 2014
quiet and relaxing

quiet and clean, great massage
8
Very nice and relaxing stay. The surroundings are beautiful and the staff very friendly and helpful. If you are tired and need to rest, this is the place to be.
Charlie B. (Echt)paren Philippines, 19 september 2014
excellent!

basically the hotel is worth every penny
10
From the day we arrived untill we left the hotel the staff took care of us and i can't complain about anything except the wifi connection. it is fast but it comes goes. you have to connect every 5 mins atleast. but everything else is simply superb. Mr. Ratchapol Boonthanom (Paul) the hotel manager does his job very well and makes sure everything runs smooth. i will definitely be back and refer this hotel to my friends.
Katrin S. Groepen Germany, 13 september 2014
Cute villas close to the pool

friendly staff, clean pool, close to the beach and restaurants
8,7
We had a great time in Phuket. The stuff was very friendly and helped us all the time we needed help. Clean hotel and pool. All in all a nice stay and also good for families, as you have your own little house for yourself.
Chenxu D. (Echt)paren China, 10 september 2014
Suitable for long stay

Large room; Garden; Environment
8
I stayed only 1 day there. The room is quite large and beautifully designed. I liked the garden and pool. Very quiet except for the frogs. If you will stay there for a long time it'll be a considerable option.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Kata Lucky Villa & Pool Access PhuketKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - EntreeKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Business Center Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Business Center Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - TuinKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkon/TerrasKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Koffiehuis/CaféKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - SpaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - SpaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - SpaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Hotel exterieurKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Hotel exterieurKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkon/TerrasKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkon/TerrasKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Hotel exterieurKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Hotel exterieurKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZwembadKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - GastenkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BadkamerKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestaurantKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Kata Lucky Villa & Pool Access, Phuket

AS-AGWEB-3B03