Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kata Palm Resort & Spa

60 Kata Road, T. Karon , Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,2

uit 1302 beoordelingen

7 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,2
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1302)
Sorteer op:
Jan G. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 20 oktober 2015
Fijn hotel met privacy

Rust, Kamercomfort, zwembaden
8
Ons verblijf in het resort was een zeer plezierige en vooral rustgevende ervaring. In de kamer ontbreekt het je aan niets, de badkamer was schoon, had een goede douche en een fijn bad. Ook de zwembaden zagen er fantastisch uit. Al met al een geweldig resort en een echte aanrader.
Huub R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 2 juli 2013
Goed hotel met mooi zwembad

Mooi zwembad in een mooi aangelegde tuin, goed ontbijt, prima loopafstand tot strand
8,7
Mooi hotel met fijn zwembad, prachtige tuin. De poolaccess kamers hebbe een mooie ligging. Afstand tot strand is ongeveer 5 minuten lopen. Ruime keus uit dichtbij gelegen eetgelegenheden.
Cs K. (Echt)paren Netherlands, 29 juni 2013
Heerlijk om bij te komen na een rondreis door thai

Groot zwembad, vlak bij zee en in een niet al te drukke omgeving
8,3
Varsha B. (Echt)paren Netherlands, 31 oktober 2012
Goed hotel, waar voor je geld

Ligging, zwembad, ontbijt en gastvrijheid
8,3
Prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed. Daarnaast is de ligging van het hotel perfect. Namelijk het strand als restaurants en winkeltjes zijn allemaal op loopafstand. Ook een geschikt hotel voor ouders met kinderen.
Franciscus V. Individuele reizigers Netherlands, 15 november 2011
Mooie kamer en ontspannen sfeer

Stijlvolle ruime kamer met uitzicht op binnentuin en prachtig aangelegd zwembad
9,7
het hotel had ik geboekt om dicht bij het strand van kata te zijn en dat was ook zo. wat me goed beviel was de ruime kamer in thaise stijl met een mooie doorkijk naar de badkamer. alles zag er goed verzorgd uit. hoewel niet zo ver van de drukte van allerlei winkeltjes en restaurantjes, was het toch rustig in het hotel zelf. het uitzicht op de binnentuin was prachtig en omdat de andere appartementen aan de overkant redelijk ver weg waren, had je weinig last van inkijk. dat was fijn. het personeel deed z'n best om het naar je zin te maken. bij het weggaan maakten ze me er nog op attent dat ik nog wat in de koelkast had liggen. zelf had ik dat over het hoofd gezien. natuurlijk heb ik in kata rondgelopen en ook bij andere hotels gekeken, maar als ik terug kom in kata zal dat zeker weer bij kata palm resort zijn.
Norbert D. (Echt)paren Netherlands, 24 augustus 2011
Thaise stijl met prachtig zwembad

kamers met poolacces, thaise sfeer, mooi strand
8,7
Een heerlijk hotel met als tip de kamers met pool acces. Dan krijg je echt iets unieks!
Nancy L. (Echt)paren Netherlands, 30 juli 2010
Leuk verblijf

Buiten het resort veel restaurantjes en leuke winkels
8,7
Leuk resort in Phuket. Er zijn buiten het resort veel restaurants en winkeltjes waar je de avond snel omkrijgt.
K'lee C. (Echt)paren Thailand, 8 mei 2016
Poor booking choice
3,7
atmpsohere, breakfast and personal service are usually the most important things we look for when traveling but unfortunately, we made the wrong choice here. The hotel felt overrun with tourists, front desk service was too direct and impolite and breakfast felt dirty, disorganized and food was neither fresh nor enjoyable. the sun beds and tables around the pool were dirty and weren't cleared until pool was closing during my day beside the pool. Nevertheless, the housekeeping team seem to be good at what they do - clean rooms and prompt service albeit lacking the usual friendly smile you get in other hotels when waking past them in the morning and towels were shabby, torn and discoloured
Karen H. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 20 april 2016
Older Resort With Local Charm
6,3
The staff at Kata Palm Resort were courteous and very friendly. The limited English of some wasn't a problem as a smile says a lot in all languages! Yep the linen is a little tired but it was clean and the rooms were clean. This resort is in a fantastic location and for 400 baht you can get a taxi to Patong Beach. I would recommend this resort more for older couples for quiet and relaxation. There were families with smaller children but for teenagers I think the resort may be a bit limiting. Would definitely go back if we were to stay in Kata beach next trip.
Sau K. (Echt)paren Singapore, 19 april 2016
Good location
6,3
Good
1 - 7 van 7 beoordelingen
Kata Palm Resort & Spa PhuketKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - FaciliteitenKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - KinderclubKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - SpaKata Palm Resort & Spa Phuket - UitzichtKata Palm Resort & Spa Phuket - Sport en activiteitenKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - UitzichtKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - SpeeltuinKata Palm Resort & Spa Phuket - ReceptieKata Palm Resort & Spa Phuket - Sport en activiteitenKata Palm Resort & Spa Phuket - OmgevingKata Palm Resort & Spa Phuket - ReceptieKata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel interieur


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B04