Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kata Palm Resort & Spa

60 Kata Road, T. Karon , Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,2

uit 1291 beoordelingen

7 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,2
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1291)
Sorteer op:
Jan G. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 20 oktober 2015
Fijn hotel met privacy

Rust, Kamercomfort, zwembaden
8
Ons verblijf in het resort was een zeer plezierige en vooral rustgevende ervaring. In de kamer ontbreekt het je aan niets, de badkamer was schoon, had een goede douche en een fijn bad. Ook de zwembaden zagen er fantastisch uit. Al met al een geweldig resort en een echte aanrader.
Rapporteer deze beoordeling
Huub R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 2 juli 2013
Goed hotel met mooi zwembad

Mooi zwembad in een mooi aangelegde tuin, goed ontbijt, prima loopafstand tot strand
8,7
Mooi hotel met fijn zwembad, prachtige tuin. De poolaccess kamers hebbe een mooie ligging. Afstand tot strand is ongeveer 5 minuten lopen. Ruime keus uit dichtbij gelegen eetgelegenheden.
Rapporteer deze beoordeling
Cs K. (Echt)paren Netherlands, 29 juni 2013
Heerlijk om bij te komen na een rondreis door thai

Groot zwembad, vlak bij zee en in een niet al te drukke omgeving
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Varsha B. (Echt)paren Netherlands, 31 oktober 2012
Goed hotel, waar voor je geld

Ligging, zwembad, ontbijt en gastvrijheid
8,3
Prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed. Daarnaast is de ligging van het hotel perfect. Namelijk het strand als restaurants en winkeltjes zijn allemaal op loopafstand. Ook een geschikt hotel voor ouders met kinderen.
Rapporteer deze beoordeling
Franciscus V. Individuele reizigers Netherlands, 15 november 2011
Mooie kamer en ontspannen sfeer

Stijlvolle ruime kamer met uitzicht op binnentuin en prachtig aangelegd zwembad
9,7
het hotel had ik geboekt om dicht bij het strand van kata te zijn en dat was ook zo. wat me goed beviel was de ruime kamer in thaise stijl met een mooie doorkijk naar de badkamer. alles zag er goed verzorgd uit. hoewel niet zo ver van de drukte van allerlei winkeltjes en restaurantjes, was het toch rustig in het hotel zelf. het uitzicht op de binnentuin was prachtig en omdat de andere appartementen aan de overkant redelijk ver weg waren, had je weinig last van inkijk. dat was fijn. het personeel deed z'n best om het naar je zin te maken. bij het weggaan maakten ze me er nog op attent dat ik nog wat in de koelkast had liggen. zelf had ik dat over het hoofd gezien. natuurlijk heb ik in kata rondgelopen en ook bij andere hotels gekeken, maar als ik terug kom in kata zal dat zeker weer bij kata palm resort zijn.
Rapporteer deze beoordeling
Norbert D. (Echt)paren Netherlands, 24 augustus 2011
Thaise stijl met prachtig zwembad

kamers met poolacces, thaise sfeer, mooi strand
8,7
Een heerlijk hotel met als tip de kamers met pool acces. Dan krijg je echt iets unieks!
Rapporteer deze beoordeling
Nancy L. (Echt)paren Netherlands, 30 juli 2010
Leuk verblijf

Buiten het resort veel restaurantjes en leuke winkels
8,7
Leuk resort in Phuket. Er zijn buiten het resort veel restaurants en winkeltjes waar je de avond snel omkrijgt.
Rapporteer deze beoordeling
Carrie L. (Echt)paren United Kingdom, 28 december 2015
Average hotel

Can not think of 3 things
5,3
We found the reception staff were rude. Breakfast staff were nice. WiFi had an awful connection and rarely worked anywhere in the hotel. The kettle in our room was broken and the TV had bad reception and a fault with the sound.
Rapporteer deze beoordeling
Nathan B. (Echt)paren United States of America, 8 december 2015
Never Again!
2
My first time in Phuket w/ my gf. Horrible experience. Wifi does not work at all. My gf came to meet me at hotel and they called the room demanding her ID. Fine. They said they need to know everyone that is at the hotel and anyone else is 1000 baht extra per night. Next day our friend came by to visit. After a little while they called my room asking for their ID. I replied that it was a visitor and not staying the night. 1 minute later they were at my door demanding ID. I said no, there is no need. They then told me that no one can visit us in the room and they can only meet us in the lobby. Insane. Then 2 friends came to pick us up for dinner and they were harassed as well in the lobby and the reception demanded their ID's. Or else they have to leave. My friend works at 5 star hotel in Phuket and never heard of this. My guests and I were insulted and very sad to learn that they were insinuating my gf as well as my friends. I will tell everyone I know to not ever stay here. BAD EXPERIENCE. Ruined a good part of our trip. They do not care about their guests. Only about enforcing some crazy rules that they seem to make up on the spot based on skin color/race. I had a Caucasian friend visit me and they said nothing and did not ask for ID. I'm so upset that I spent my hard earned money for 4 nights at this hotel. Disgusting behavior.
Rapporteer deze beoordeling
Frank F. Individuele reizigers Australia, 22 oktober 2015
Oasis in Kata, Phuket

Pool, Rooms, Service
9
Kata Palm Resort was an excellent hotel in Kata, Phuket. The hotel was nicely decorated and the swimming pool was like a tropical paradise. The rooms were very comfortable and service was excellent. Location is in quiet Kata, around 25min Tuk Tuk drive to the night life.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 7 van 7 beoordelingen
Kata Palm Resort & Spa PhuketKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - FaciliteitenKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - KinderclubKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - SpaKata Palm Resort & Spa Phuket - UitzichtKata Palm Resort & Spa Phuket - Sport en activiteitenKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - UitzichtKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - SpeeltuinKata Palm Resort & Spa Phuket - ReceptieKata Palm Resort & Spa Phuket - Sport en activiteitenKata Palm Resort & Spa Phuket - OmgevingKata Palm Resort & Spa Phuket - ReceptieKata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel interieur


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C03