of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kata Palm Resort & Spa (Kata Palm Resort)

60 Kata Road, T. Karon , Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel exterieur Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel interieur Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Badkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Spa Kata Palm Resort & Spa Phuket - Fitnessruimte Kata Palm Resort & Spa Phuket - Business Center Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel interieur
Kata Palm Resort & Spa Phuket - Bar/Lounge Kata Palm Resort & Spa Phuket - Restaurant Kata Palm Resort & Spa Phuket - Badkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer
Gebied: Kata Aantal kamers: 184
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 1167 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,2
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1167)
Sorteer op:
Huub R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 2 juli 2013
Goed hotel met mooi zwembad

Mooi zwembad in een mooi aangelegde tuin, goed ontbijt, prima loopafstand tot strand
8,7
Mooi hotel met fijn zwembad, prachtige tuin. De poolaccess kamers hebbe een mooie ligging. Afstand tot strand is ongeveer 5 minuten lopen. Ruime keus uit dichtbij gelegen eetgelegenheden.
Cs K. (Echt)paren Netherlands, 29 juni 2013
Heerlijk om bij te komen na een rondreis door thai

Groot zwembad, vlak bij zee en in een niet al te drukke omgeving
8,3
Varsha B. (Echt)paren Netherlands, 31 oktober 2012
Goed hotel, waar voor je geld

Ligging, zwembad, ontbijt en gastvrijheid
8,3
Prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed. Daarnaast is de ligging van het hotel perfect. Namelijk het strand als restaurants en winkeltjes zijn allemaal op loopafstand. Ook een geschikt hotel voor ouders met kinderen.
Franciscus V. Individuele reizigers Netherlands, 15 november 2011
Mooie kamer en ontspannen sfeer

Stijlvolle ruime kamer met uitzicht op binnentuin en prachtig aangelegd zwembad
9,7
het hotel had ik geboekt om dicht bij het strand van kata te zijn en dat was ook zo. wat me goed beviel was de ruime kamer in thaise stijl met een mooie doorkijk naar de badkamer. alles zag er goed verzorgd uit. hoewel niet zo ver van de drukte van allerlei winkeltjes en restaurantjes, was het toch rustig in het hotel zelf. het uitzicht op de binnentuin was prachtig en omdat de andere appartementen aan de overkant redelijk ver weg waren, had je weinig last van inkijk. dat was fijn. het personeel deed z'n best om het naar je zin te maken. bij het weggaan maakten ze me er nog op attent dat ik nog wat in de koelkast had liggen. zelf had ik dat over het hoofd gezien. natuurlijk heb ik in kata rondgelopen en ook bij andere hotels gekeken, maar als ik terug kom in kata zal dat zeker weer bij kata palm resort zijn.
Norbert D. (Echt)paren Netherlands, 24 augustus 2011
Thaise stijl met prachtig zwembad

kamers met poolacces, thaise sfeer, mooi strand
8,7
Een heerlijk hotel met als tip de kamers met pool acces. Dan krijg je echt iets unieks!
Nancy L. (Echt)paren Netherlands, 30 juli 2010
Leuk verblijf

Buiten het resort veel restaurantjes en leuke winkels
8,7
Leuk resort in Phuket. Er zijn buiten het resort veel restaurants en winkeltjes waar je de avond snel omkrijgt.
Shrija P. (Echt)paren Australia, 29 september 2014
Above Average

Location, Room and Location
7,3
Pleased with the hotel and its services. Staffs could have been friendlier.
Tanya E. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 12 september 2014
Kata Palm resort - great for families

The pool access room we had was great - so good to jst walk out of our room into the pool. The staff were always friendly & helpful. The location was handy for beach access, shopping & restaurants
7
Our stay was very pleasant & enjoyable. We felt they need to improve on the breakfast selections & quality
Ken S. Individuele reizigers Australia, 29 augustus 2014
Great Resort

The staff, facilities especially the rooms were clean and spacious and finally the layout of the resort (pools and gardens).
9,7
We really enjoyed our stay at this hotel. On arrival we were met with friendly staff and the customary drink and greeting. The set up of the resort including the location was all first class and cannot fault the facilities.The Customer Service Manageress used to come down to breakfast and talk to guests plus she followed up with any queries expediently. I have not seen this at any other hotel/resort and was most impressed. My only comment that was the breakfasts were not up to the same standard as I have had at other hotels/resorts mainly because this resort has to cater for so many nationalities. Great resort would return to it without doubt.
Liu P. (Echt)paren China, 21 juli 2014
Good stay, but just normal, no suprise

the location, the room space
8,7
Actually, there are tons of tourists from China, nearly everywhere. I do not think it is a fantastic stay in there. The staff is not every enthusiastic and I do not know why (Maybe too many chinese tourists). But it is near the beach, the location is good. It may be a good choice for your first time staying in Phuket and the price is reasonable.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Kata Palm Resort & Spa PhuketKata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel interieurKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - BadkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - SpaKata Palm Resort & Spa Phuket - FitnessruimteKata Palm Resort & Spa Phuket - Business Center Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel interieurKata Palm Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - BadkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - KinderclubKata Palm Resort & Spa Phuket - KinderclubKata Palm Resort & Spa Phuket - SpeeltuinKata Palm Resort & Spa Phuket - FitnessruimteKata Palm Resort & Spa Phuket - Business Center Kata Palm Resort & Spa Phuket - VergaderruimteKata Palm Resort & Spa Phuket - ReceptieKata Palm Resort & Spa Phuket - ReceptieKata Palm Resort & Spa Phuket - LobbyKata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel interieurKata Palm Resort & Spa Phuket - SpaKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - UitzichtKata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurKata Palm Resort & Spa Phuket - StrandKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad

Beoordelingen door klanten - Kata Palm Resort & Spa, Phuket

AS-AGWEB-3B08