of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kata Palm Resort & Spa (Kata Palm Resort)

60 Kata Road, T. Karon , Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel exterieur Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel interieur Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Badkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Spa Kata Palm Resort & Spa Phuket - Fitnessruimte Kata Palm Resort & Spa Phuket - Business Center Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel interieur
Kata Palm Resort & Spa Phuket - Bar/Lounge Kata Palm Resort & Spa Phuket - Restaurant Kata Palm Resort & Spa Phuket - Badkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer
Gebied: Kata Aantal kamers: 184
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 1152 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,2
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1152)
Sorteer op:
Huub R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 2 juli 2013
Goed hotel met mooi zwembad

Mooi zwembad in een mooi aangelegde tuin, goed ontbijt, prima loopafstand tot strand
8,7
Mooi hotel met fijn zwembad, prachtige tuin. De poolaccess kamers hebbe een mooie ligging. Afstand tot strand is ongeveer 5 minuten lopen. Ruime keus uit dichtbij gelegen eetgelegenheden.
Cs K. (Echt)paren Netherlands, 29 juni 2013
Heerlijk om bij te komen na een rondreis door thai

Groot zwembad, vlak bij zee en in een niet al te drukke omgeving
8,3
Varsha B. (Echt)paren Netherlands, 31 oktober 2012
Goed hotel, waar voor je geld

Ligging, zwembad, ontbijt en gastvrijheid
8,3
Prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed. Daarnaast is de ligging van het hotel perfect. Namelijk het strand als restaurants en winkeltjes zijn allemaal op loopafstand. Ook een geschikt hotel voor ouders met kinderen.
Franciscus V. Individuele reizigers Netherlands, 15 november 2011
Mooie kamer en ontspannen sfeer

Stijlvolle ruime kamer met uitzicht op binnentuin en prachtig aangelegd zwembad
9,7
het hotel had ik geboekt om dicht bij het strand van kata te zijn en dat was ook zo. wat me goed beviel was de ruime kamer in thaise stijl met een mooie doorkijk naar de badkamer. alles zag er goed verzorgd uit. hoewel niet zo ver van de drukte van allerlei winkeltjes en restaurantjes, was het toch rustig in het hotel zelf. het uitzicht op de binnentuin was prachtig en omdat de andere appartementen aan de overkant redelijk ver weg waren, had je weinig last van inkijk. dat was fijn. het personeel deed z'n best om het naar je zin te maken. bij het weggaan maakten ze me er nog op attent dat ik nog wat in de koelkast had liggen. zelf had ik dat over het hoofd gezien. natuurlijk heb ik in kata rondgelopen en ook bij andere hotels gekeken, maar als ik terug kom in kata zal dat zeker weer bij kata palm resort zijn.
Norbert D. (Echt)paren Netherlands, 24 augustus 2011
Thaise stijl met prachtig zwembad

kamers met poolacces, thaise sfeer, mooi strand
8,7
Een heerlijk hotel met als tip de kamers met pool acces. Dan krijg je echt iets unieks!
Nancy L. (Echt)paren Netherlands, 30 juli 2010
Leuk verblijf

Buiten het resort veel restaurantjes en leuke winkels
8,7
Leuk resort in Phuket. Er zijn buiten het resort veel restaurants en winkeltjes waar je de avond snel omkrijgt.
Liu P. (Echt)paren China, 21 juli 2014
Good stay, but just normal, no suprise

the location, the room space
8,7
Actually, there are tons of tourists from China, nearly everywhere. I do not think it is a fantastic stay in there. The staff is not every enthusiastic and I do not know why (Maybe too many chinese tourists). But it is near the beach, the location is good. It may be a good choice for your first time staying in Phuket and the price is reasonable.
Louise M. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 10 juli 2014
Adequate, bu not flash

nicely styled rooms. pleasant breakfast setting. nice view from room
5,3
This is a 3 star hotel. It is simple and casual,slowly being renovated, but still will not be high end. It attracts young families and yound adults. It is a lower price and the type of people it hosts are very average. Mistakes were made on our bill which we just had to pay. Air con works well, internet not so.
Inga B. Gezinnen met jonge kinderen Lithuania, 29 juni 2014
Not enjoyable from the start...

Nice staff! Nice swimming pool! Close to the beach and all the restaurants!
4,7
Don't get fulled! We booked hotel for 3 people (2adults and 1child) and when we were checking,in manager said that the room we booked will be to small for us??? And if we pay more we get the bigger room!!! So why they allow to book a room that's too small for 3 people in a first place??!! The manager tryed to be smart and he give us an option to pay the difference bettwen the room comparing the price on Agoda. But the price on Agoda between the rooms was exact the same!!!! Awwww he wasn't happy to see that...but after all that he was still demanding for the money! So after arguing for couple of hours we still end up paying more for the room! I have to agree that staf in the hotel are wery nice and friendly! But not the old reception managers.... Hotel is old.... At least 20years old! Rooms very dark and smelly. Towels worn out! Room make over every morning , very quick 5 min job! They didn't change sheets on my daughters bed for all 7 nights! I won't be staying here again and I won't recommend that hotel to my friend....
Andres B. (Echt)paren United States of America, 26 juni 2014
Cozy, Good Location, Nice rooms

The rooms were very well put together and clean, the swimming pool was unique and interesting, the prices were very fair in both bookings and things like minibar purchases, etc.
9
I had a really great time staying there. It was a great location and the staff was able to help me any time I needed it. The rooms were great in my opinion and i ended up extending my stay twice. I would recommend this hotel to my friends going to Kata beach in a heartbeat.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Kata Palm Resort & Spa PhuketKata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel interieurKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - BadkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - SpaKata Palm Resort & Spa Phuket - FitnessruimteKata Palm Resort & Spa Phuket - Business Center Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel interieurKata Palm Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - BadkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - KinderclubKata Palm Resort & Spa Phuket - KinderclubKata Palm Resort & Spa Phuket - SpeeltuinKata Palm Resort & Spa Phuket - FitnessruimteKata Palm Resort & Spa Phuket - Business Center Kata Palm Resort & Spa Phuket - VergaderruimteKata Palm Resort & Spa Phuket - ReceptieKata Palm Resort & Spa Phuket - ReceptieKata Palm Resort & Spa Phuket - LobbyKata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel interieurKata Palm Resort & Spa Phuket - SpaKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - UitzichtKata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurKata Palm Resort & Spa Phuket - StrandKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad

Beoordelingen door klanten - Kata Palm Resort & Spa, Phuket

AS-AGWEB-3B07