Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kata Palm Resort

60 Kata Road, Kata, Phuket, Thailand (Bekijk kaart)

Boek nu!

Kata Palm Resort Phuket - Hotel exterieur Kata Palm Resort Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort Phuket - Hotel interieur Kata Palm Resort Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort Phuket - Zwembad Kata Palm Resort Phuket - Badkamer Kata Palm Resort Phuket - Zwembad Kata Palm Resort Phuket - Zwembad Kata Palm Resort Phuket - Zwembad Kata Palm Resort Phuket - Spa Kata Palm Resort Phuket - Fitnessruimte Kata Palm Resort Phuket - Business Center Kata Palm Resort Phuket - Hotel interieur
Kata Palm Resort Phuket - Bar/Lounge Kata Palm Resort Phuket - Restaurant Kata Palm Resort Phuket - Badkamer Kata Palm Resort Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort Phuket - Gastenkamer
Ligging: Kata Aantal kamers: 184
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 1105 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,2
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1105)
Huub R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 2 juli 2013
Goed hotel met mooi zwembad

Mooi zwembad in een mooi aangelegde tuin, goed ontbijt, prima loopafstand tot strand
8,7
Mooi hotel met fijn zwembad, prachtige tuin. De poolaccess kamers hebbe een mooie ligging. Afstand tot strand is ongeveer 5 minuten lopen. Ruime keus uit dichtbij gelegen eetgelegenheden.
Cs K. (Echt)paren Netherlands, 29 juni 2013
Heerlijk om bij te komen na een rondreis door thai

Groot zwembad, vlak bij zee en in een niet al te drukke omgeving
8,3
Varsha B. (Echt)paren Netherlands, 31 oktober 2012
Goed hotel, waar voor je geld

Ligging, zwembad, ontbijt en gastvrijheid
8,3
Prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed. Daarnaast is de ligging van het hotel perfect. Namelijk het strand als restaurants en winkeltjes zijn allemaal op loopafstand. Ook een geschikt hotel voor ouders met kinderen.
Franciscus V. Individuele reizigers Netherlands, 15 november 2011
Mooie kamer en ontspannen sfeer

Stijlvolle ruime kamer met uitzicht op binnentuin en prachtig aangelegd zwembad
9,7
het hotel had ik geboekt om dicht bij het strand van kata te zijn en dat was ook zo. wat me goed beviel was de ruime kamer in thaise stijl met een mooie doorkijk naar de badkamer. alles zag er goed verzorgd uit. hoewel niet zo ver van de drukte van allerlei winkeltjes en restaurantjes, was het toch rustig in het hotel zelf. het uitzicht op de binnentuin was prachtig en omdat de andere appartementen aan de overkant redelijk ver weg waren, had je weinig last van inkijk. dat was fijn. het personeel deed z'n best om het naar je zin te maken. bij het weggaan maakten ze me er nog op attent dat ik nog wat in de koelkast had liggen. zelf had ik dat over het hoofd gezien. natuurlijk heb ik in kata rondgelopen en ook bij andere hotels gekeken, maar als ik terug kom in kata zal dat zeker weer bij kata palm resort zijn.
Norbert D. (Echt)paren Netherlands, 24 augustus 2011
Thaise stijl met prachtig zwembad

kamers met poolacces, thaise sfeer, mooi strand
8,7
Een heerlijk hotel met als tip de kamers met pool acces. Dan krijg je echt iets unieks!
Nancy L. (Echt)paren Netherlands, 30 juli 2010
Leuk verblijf

Buiten het resort veel restaurantjes en leuke winkels
8,7
Leuk resort in Phuket. Er zijn buiten het resort veel restaurants en winkeltjes waar je de avond snel omkrijgt.
Marcos M. (Echt)paren United States of America, 5 april 2014
I am disappointed at the amenities and comfort.

Close to the beach
2,7
The standard of this hotel is below par. I would not come back again.
Woong L. (Echt)paren South Korea, 25 januari 2014
Fantastic resort

clean, clean,clean
8,7
There is no problem in this resort. This resort is very clean and beautiful
Peter S. Gezinnen met jonge kinderen Slovakia, 18 januari 2014
No value for money I paid

Nothing
4,7
I would never come back to this hotel. It was just a mistake to choose this hotel.
Lyudmila G. Groepen Australia, 11 januari 2014
Not good - not bad...

Swimming pool, big room, comfortable bed
6,3
it was good holiday - i expected more from the hotel stating that this is 4* resort - but everything was OK - not really bad and not exceptionally good. Breakfast can be more tasty and room should be clean in the morning not afternoon, the towel very worn out but overoll it was good.Very nice swimming pool and in restaurant food was much testier than in breakfast room - even the same staff prepare the food.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Kata Palm Resort PhuketKata Palm Resort Phuket - Hotel exterieurKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - Hotel interieurKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - ZwembadKata Palm Resort Phuket - BadkamerKata Palm Resort Phuket - ZwembadKata Palm Resort Phuket - ZwembadKata Palm Resort Phuket - ZwembadKata Palm Resort Phuket - SpaKata Palm Resort Phuket - FitnessruimteKata Palm Resort Phuket - Business Center Kata Palm Resort Phuket - Hotel interieurKata Palm Resort Phuket - Bar/LoungeKata Palm Resort Phuket - RestaurantKata Palm Resort Phuket - BadkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - RestaurantKata Palm Resort Phuket - RestaurantKata Palm Resort Phuket - RestaurantKata Palm Resort Phuket - Bar/LoungeKata Palm Resort Phuket - RestaurantKata Palm Resort Phuket - KinderclubKata Palm Resort Phuket - KinderclubKata Palm Resort Phuket - SpeeltuinKata Palm Resort Phuket - FitnessruimteKata Palm Resort Phuket - Business Center Kata Palm Resort Phuket - VergaderruimteKata Palm Resort Phuket - ReceptieKata Palm Resort Phuket - ReceptieKata Palm Resort Phuket - LobbyKata Palm Resort Phuket - Hotel interieurKata Palm Resort Phuket - SpaKata Palm Resort Phuket - ZwembadKata Palm Resort Phuket - ZwembadKata Palm Resort Phuket - ZwembadKata Palm Resort Phuket - ZwembadKata Palm Resort Phuket - ZwembadKata Palm Resort Phuket - ZwembadKata Palm Resort Phuket - UitzichtKata Palm Resort Phuket - Hotel exterieurKata Palm Resort Phuket - StrandKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - GastenkamerKata Palm Resort Phuket - ZwembadKata Palm Resort Phuket - ZwembadKata Palm Resort Phuket - ZwembadKata Palm Resort Phuket - ZwembadKata Palm Resort Phuket - ZwembadKata Palm Resort Phuket - Zwembad


AS-AGWEB-3C05